- Konu Sahibi balbocegi35
-
Bende korece öğreniyorum ama kendi kendime. Çalıştığım için kurs saatlerine uyamıyorum.. Şuan için harfleri okuyorum yazıyorum ama kelime hafızam yok henüz
evet onları öğrendim. Patçim kuralları vardı. okurken harf değişimleri vardı onlarıda öğrendim. En son 는/은 isimlerin sonuna gelen ekleri birde masa burada/masa oradamı? gibi kelimelerin nasıl yazıldığını.. yani daha yeni yeni cümle yapısını öğreniyorum.
Otobüste gelirken artık mp3 sesler indirim onları dinliyorum :)
Korece öğrenmeyi çok istiyordum bir ara kendi kendime harfleri öğrenmiştim ama işe başlayınca bıraktım tekrar başlıyayım bende.
Korefans sitelerinden birde üç tane site var en baştan anlatıyor.
korecedersler.blogspot.com
korecedildersleri.blogspot.com
koreceogrenelim.blogspot.com
yeppudaa.com
www.koreanwikiproject.com/wiki/TTMIK_seviye_1_ders_2
birde youtubeden profesr Oh diye videolar var onlara bakıyorum.
İstanbulda oturuyorum sen..
Evet korece yakın fark ettim. ingilizceden daha kolayDizilerini müzizklerini çok uzun zamandan beri takip ettiği için konuşma dili çok zor gelmedi.. ama bazen dilim dönmüyor..
Korece öğrenmeyi çok istiyordum bir ara kendi kendime harfleri öğrenmiştim ama işe başlayınca bıraktım tekrar başlıyayım bende.
Öğrenmesi eğlenceli ama.. :) eve geç geldiğim için.... çok çalışamıyorum . otobüste kendime not çıkardım onlara bakıyorum milletin tuhafına gidiyor ama bu kız ne yapıyor diye
Evet öğrenmesi eğlenceli. Ben de video falan indirmiştim kelimelerin çoğunu ezberlemiştim. Dizilerini de çok severimÖğrenmesi eğlenceli ama.. :) eve geç geldiğim için.... çok çalışamıyorum . otobüste kendime not çıkardım onlara bakıyorum milletin tuhafına gidiyor ama bu kız ne yapıyor diye
Yaşadığım yerde kurs olsa kesin giderdimBaşla başla yardımlaşarak başarabiliriz , bende 1aya kadar kursa geri dönücem
Dizileri de bize çok yakın hatta bizimkilerde onların dizilerinden kopya çekiolarEvet öğrenmesi eğlenceli. Ben de video falan indirmiştim kelimelerin çoğunu ezberlemiştim. Dizilerini de çok severim
dr de çok güzel kitaplar var onlardan al canım , hatta bişi takılırsa kafamıza burda yardımlaşırızYaşadığım yerde kurs olsa kesin giderdim
Pazar günleri kurs olsa bende gitmek istiyorum aslında. İki tane e iki tane o harfi var. okunuşları aynı gibi duruyor ama yazılışları farklı. Onlarda zorluyor aslında. Bugün kelime öğrenmeye başlayalım hepbirlikte.
Yaşadığım yerde kurs olsa kesin giderdim
Bu fikri beğendim , ben renkleri ezzberlemedim henüz bugün onları öğrenelim olma mı ?
Nerde oturuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?