- Konu Sahibi balbocegi35
-
Birşey değil canımyanlış okumadım değilmi? Kamsahamnida yazıyor. bende dizi filimlerden çat pat biliyorum
Vay benim yeppudaşım bende oranın daimi fanlarındanım nick Leeayfer
kendi kendinize mi? Nasıl öğrendiniz acaba ?Bende korece öğreniyorum ama kendi kendime. Çalıştığım için kurs saatlerine uyamıyorum.. Şuan için harfleri okuyorum yazıyorum ama kelime hafızam yok henüz
Bende korece öğrenmek istiyorum ama bunun için evde kendim çalışmalıyım.Bu şekide çalışop öğrenebilen var mı aranızda ?
Gramer yapısı benziyor. Özne başta yüklem sonda :) bende tam bilmiyorum. Öğrenmeye çalışıyorum.Turkceye benzeyen yanı ne korecenin?
İlk kez şuan yazdıklarınızdan ılgı duydum bu dile..
Turkceye benzeyen yanı ne korecenin?
İlk kez şuan yazdıklarınızdan ılgı duydum bu dile..
Bende korece öğrenmek istiyorum ama bunun için evde kendim çalışmalıyım.Bu şekide çalışop öğrenebilen var mı aranızda ?
ay cidden miii? Kolaya benziyorGramer olarak koreceyle türkçe aynı , ingilizcede yüklemi öne koy bağlacı sona koy vs. gibi değil, harfleri öğren kelimeleri öğren türkçe gibi özne yüklem olarak konuş. Zor olan tarafı konuşabilmekte, dilin dönmüyor gag guk edip kala kalıosun .
önerebileceğiniz kitaplar var mı acaba ? Teşekkür ederrimBende alfabeyi evde çalıştım öğrendim , okumaya başladım sonra kursa gittim. Öğrenirsin rahatlıkla ama illa ki bi yardımcı kitap olmalı ve sözlük , google çeviri çok yetersiz ve çoğu yanlış.
Maalesef canım ya , bizim kursta verilen kitaplar koreden elmiş hiç türkçe açıklaması yoktu.önerebileceğiniz kitaplar var mı acaba ? Teşekkür ederrim
Bende sayfalar dolusu yazıyorum öyle aklımda kalıo , dene istersen bi .acaba alfabeyi ilkokulda çalıştığım yönteö gibi kelimeleride çalışsam olurmuki..
ilk okulda hoca ali ata bak. gibi fişler yazdırırdı. bende bunun gibi korece kelimeler yazsam.. hergün 3 kelime.iyi iş çıkar belki.
Bizim hoca fazla yer kaplamasın diye demişti ama tam öğrenince hangisi altta hangisi üstte olucağını tahmin edebiliyorsunbir şey sormak istiyorum korece harfler tek tek yazılmıyor ya neye göre birleştiriliyor ?
hadi yaMaalesef canım ya , bizim kursta verilen kitaplar koreden elmiş hiç türkçe açıklaması yoktu.
zor olmuyor değil miBizim hoca fazla yer kaplamasın diye demişti ama tam öğrenince hangisi altta hangisi üstte olucağını tahmin edebiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?