한국어 Korece Dili öğrenenler ile paylaşımlarımız :) 행복

Size Göre Korece Nasıl Bir Dil ?

• Ankete Katılan
    12
Çok özür dilerim , öğretmeni kpyala yapıştır yanlış yazmışım yeni farkettim

선생님 - öğretmen ( Doğrusu budur)

교사 - Öğretmen (Yanlış)

Bende korece öğrenmek istiyorum ama bunun için evde kendim çalışmalıyım.Bu şekide çalışop öğrenebilen var mı aranızda ?

Turkceye benzeyen yanı ne korecenin?

İlk kez şuan yazdıklarınızdan ılgı duydum bu dile..

Bende korece öğrenmek istiyorum ama bunun için evde kendim çalışmalıyım.Bu şekide çalışop öğrenebilen var mı aranızda ?

İnternet siteleri var googlede aratsan bile birsürü kaynak çıkıyor. Alfabeyi tamamen öğrendim. Aynı ilkokulda öğrendiğimiz yöntemle. Hrr harfi birer sayfa yazdım ve o şekilde aklıma girdi.

Turkceye benzeyen yanı ne korecenin?

İlk kez şuan yazdıklarınızdan ılgı duydum bu dile..

Gramer olarak koreceyle türkçe aynı , ingilizcede yüklemi öne koy bağlacı sona koy vs. gibi değil, harfleri öğren kelimeleri öğren türkçe gibi özne yüklem olarak konuş. Zor olan tarafı konuşabilmekte, dilin dönmüyor gag guk edip kala kalıosun .

Bende alfabeyi evde çalıştım öğrendim , okumaya başladım sonra kursa gittim. Öğrenirsin rahatlıkla ama illa ki bi yardımcı kitap olmalı ve sözlük , google çeviri çok yetersiz ve çoğu yanlış.

acaba alfabeyi ilkokulda çalıştığım yönteö gibi kelimeleride çalışsam olurmuki..

ilk okulda hoca ali ata bak. gibi fişler yazdırırdı. bende bunun gibi korece kelimeler yazsam.. hergün 3 kelime. iyi iş çıkar belki.

ay cidden miii? Kolaya benziyor

bir şey sormak istiyorum korece harfler tek tek yazılmıyor ya neye göre birleştiriliyor ?

Bende sayfalar dolusu yazıyorum öyle aklımda kalıo , dene istersen bi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…