Hani bebek?atandin mi ?

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Sosyal baskidan biktim artik bu aksam testte yaptrdim sonuc negatf yakinda memlekete gidecem herkes soruyor biktim .hani bebek sorusundan :( sirf bu yuzden akrabalarima gitmek kimseyi gormek istemiyorum. Herkese aciklama yapmak zorundaymisim gibi soruyorlar olmuyor mu doktora gttiniz mi size ne arkadas size ne .ben kimseye sormuyorum sizde bana sormayin.ha birde hani atama?

Sosyal baskidan biktim artik bu aksam testte yaptrdim sonuc negatf yakinda memlekete gidecem herkes soruyor biktim .hani bebek sorusundan :KK43: sirf bu yuzden akrabalarima gitmek kimseyi gormek istemiyorum. Herkese aciklama yapmak zorundaymisim gibi soruyorlar olmuyor mu doktora gttiniz mi size ne arkadas size ne .ben kimseye sormuyorum sizde bana sormayin.ha birde hani atama?
Kaç senelik evlisin hiç sevmem böylelerini malesef heryerde var

Ben çözümü,soranlarla görüşmeyerek buldum. Siz de yapabilirsiniz. Benim dilimin ayarı pek yoktur. Birgun ters anıma gelir ve kötü söz söylerim diye kendimden korktum ve görüşmeyi bıçak gibi kestim.
Gitmeyin akrabalarınıza cok mu lazımlar ?

Ben çözümü,soranlarla görüşmeyerek buldum. Siz de yapabilirsiniz. Benim dilimin ayarı pek yoktur. Birgun ters anıma gelir ve kötü söz söylerim diye kendimden korktum ve görüşmeyi bıçak gibi kestim.
Annem zorla goturuyor biktim usandim ya.kimseyi gormek istemiyorum yanlizlik ne guzel sey

Simdi buaralarda herkes hamile akrabalarda yeni evlenenler falan ben daha cok dikkat cekmeye basladim. Insallh seninde olur diyorlar dha beter sinirim bozuluyor benim ozel hayatimi kimse agzina alsin istemiyorum.

Sosyal baskidan biktim artik bu aksam testte yaptrdim sonuc negatf yakinda memlekete gidecem herkes soruyor biktim .hani bebek sorusundan :KK43: sirf bu yuzden akrabalarima gitmek kimseyi gormek istemiyorum. Herkese aciklama yapmak zorundaymisim gibi soruyorlar olmuyor mu doktora gttiniz mi size ne arkadas size ne .ben kimseye sormuyorum sizde bana sormayin.ha birde hani atama?
Allah Allah 1 yıllık evliyim bana hani bebek diyen yok.
Kiskanmaya başlıyorum vallahi potansiyelsiz mi görüyorlar nedir bizi:işsiz::KK53:

Aynen biktik bu nedir ya ben daha kimseye soramadim bebek dusunuyor musunuz diye millet nekadar rahat.
Olsunn insallah bizde soranlarin cocuklarina sorariz. Gorusme mecburiyetin yok annenle anlamali seni. Eşimin bekarligindan kalma odasi var bende oraya cocuk odasi derim alisagelmis demezler mi odasi var cocuk yok akillari sira espri yaptilar🤤

4 yıl sonra olmuştu benim kızımda. Bana da hep sordular. Hataçta hastaymışsın gibi bilr davranıyorlar. İnşallah seninde olur falan 🤣 boşverin ben hiç takmadım. Ya birde çocuk olsun diye eşimle bir şeyler yaşamak bana uygun gelmiyor

Olsunn insallah bizde soranlarin cocuklarina sorariz. Gorusme mecburiyetin yok annenle anlamali seni. Eşimin bekarligindan kalma odasi var bende oraya cocuk odasi derim alisagelmis demezler mi odasi var cocuk yok akillari sira espri yaptilar🤤
Iste espiri anlayislarida oyle olur o tplerin.annem anlayissin kadin beni gkrunce gezesibtutuyo

4 yıl sonra olmuştu benim kızımda. Bana da hep sordular. Hataçta hastaymışsın gibi bilr davranıyorlar. İnşallah seninde olur falan 🤣 boşverin ben hiç takmadım. Ya birde çocuk olsun diye eşimle bir şeyler yaşamak bana uygun gelmiyor
Sizde mi korundunuz ilk basta ve denemeye basladiktan kac aybsonra oldu cocugunz

Cok haklisin ama bu sorular cocuk olana kadar devam ediyo malesef. Resmen psikolojik baskı altındayız. Keşke herkes bilinçli olsa da böyle sorular sormasa.. sonucta kimseyi ilgilendirmez ama işte laf anlatılmıyor. Bende sessiz kalmayı tercih ediyorum. Dedigin gibi birde insallah seninde olur diyorlar ya biz bisey demeden. Bende cok sinir oluyorum. Belki istemiyorum veya belki olmuyor. Millet icinde resmen rencide etmek bu.

Cok haklisin ama bu sorular cocuk olana kadar devam ediyo malesef. Resmen psikolojik baskı altındayız. Keşke herkes bilinçli olsa da böyle sorular sormasa.. sonucta kimseyi ilgilendirmez ama işte laf anlatılmıyor. Bende sessiz kalmayı tercih ediyorum. Dedigin gibi birde insallah seninde olur diyorlar ya biz bisey demeden. Bende cok sinir oluyorum. Belki istemiyorum veya belki olmuyor. Millet icinde resmen rencide etmek bu.
Aynen ya ben karsiya sormaya cekinirim olmuyorsa nekadar uzucu bir soru olur karsi taraf icin.

Allah Allah 1 yıllık evliyim bana hani bebek diyen yok.
Kiskanmaya başlıyorum vallahi potansiyelsiz mi görüyorlar nedir bizi:işsiz::KK53:
Kültür meselesi kuzum. Ben annemin ailesini sevmem ama modernlerdir benden once evlenen kuzenlerime bile soran yok. Annem diyor ki neden sorayım üzeyimki ben onuu. Hic sormazlar. Ama cahile düşünce insan böyle oluyor. El kapısı dert kapısı ben az cekmedim bu muhabbetten. Esimin ailesi soruyordu hep simdi sustular gerci

Back
X