Hani bebek?atandin mi ?

Annemde baski yapanlardan biri her ay soruyo adet oldun mi diye biktim usandim artik.
Ah o anneler...benim annem de çok kirardi beni...aklı sıra espri yapardı hamile kalanları duyunca: onlar senden becerikli çıktı derdi.2 sene istemedik , 3ay denedik olmayınca stres oldum...doktora gittik ver elini tedaviler ...bunlardan hiç haberi olmadi annemin ama beni incitmeye devam etti esprileriyle! Neyse oğlum.var şimdi hamdolsun

Ah o anneler...benim annem de çok kirardi beni...aklı sıra espri yapardı hamile kalanları duyunca: onlar senden becerikli çıktı derdi.2 sene istemedik , 3ay denedik olmayınca stres oldum...doktora gittik ver elini tedaviler ...bunlardan hiç haberi olmadi annemin ama beni incitmeye devam etti esprileriyle! Neyse oğlum.var şimdi hamdolsun
Allah bagislasin canim .bende bugün muayene oldum doktor tedaviye gereknyok suan dedi. Bizde 5 6 ayfir deniyirz ama iliski sıklığı yok 4 gunde bir fakan iliski yasadgimiz icin sanirim denk gelmiuor

Allah bagislasin canim .bende bugün muayene oldum doktor tedaviye gereknyok suan dedi. Bizde 5 6 ayfir deniyirz ama iliski sıklığı yok 4 gunde bir fakan iliski yasadgimiz icin sanirim denk gelmiuor
Teşekkür ederi. Allah tez.zamanda hayırlı ve sağlıklısindan size de nasip etsin.yeni evlilerde ilişki sıklığı daha fazla olduğundan daha çabuk yakalıyorlar gebeliği genel olarak.size ovulasyon testi oneririm yumurtlama gününü yakalamanın açısından.daha faydalı olur sizin için.strese girmemeye ve o gunleri değerlendirmeye calisin

Ben 11 aydır evliyim ilk Aydan sordular hele bir akraba var kadın beni ne zaman görse sorardı sırf onu görmemek için kaynatamlara gitmiyordum kaynanam sorardı görümclelerim sorardı bende azarladım artık dayanamayıp herkes soruyor o soruyor bu soruyor sormaylamı olacak diye şimdi hamşleyim de çok şükür şimdilik yakamdan düştüler bunu doğurursam inşallah ikinci ne zaman diye soracaklar arkadaş milletin işi bitmiş utanmasalar yatak odasına girecekler acayip sinir oluyorum bende onları sinir ediyorum oğlu bekarsa ne zaman evlendiriyorsun diyorum bana yapılanları aynısını yapıyorum başka türlü olmuyor oysaki hiç huyum değildir

Ben 11 aydır evliyim ilk Aydan sordular hele bir akraba var kadın beni ne zaman görse sorardı sırf onu görmemek için kaynatamlara gitmiyordum kaynanam sorardı görümclelerim sorardı bende azarladım artık dayanamayıp herkes soruyor o soruyor bu soruyor sormaylamı olacak diye şimdi hamşleyim de çok şükür şimdilik yakamdan düştüler bunu doğurursam inşallah ikinci ne zaman diye soracaklar arkadaş milletin işi bitmiş utanmasalar yatak odasına girecekler acayip sinir oluyorum bende onları sinir ediyorum oğlu bekarsa ne zaman evlendiriyorsun diyorum bana yapılanları aynısını yapıyorum başka türlü olmuyor oysaki hiç huyum değildir
Hakedene yapacaksin gercekten canim.iyi ediyirsun iyi taktik bende Yapım bunu😊

Onlara ne ki sanki onlar mı bakacak bebek olunca? Bebek olduktan sonra da akıl vermeye bayılıyor lar annelik konusunda proflar ya hani!! İş doğurmakla da bitmiyor yani

İnsanlar patavatsızlığı kendilerine görev addediyorlar ne yazık ki

Bana da soruyorlar mesela “eşiniz de memur mu?”
“Eşim yok, bekarım ben” diyorum
“Aaaa pardon çocuklardan bahsettiniz ya evli sandım”
Ben: “Korkmayın, onları evliyken yaptım”

Öylece kalakalıyorlar.

Bu tarz insanlara karşı sessiz kalmak onları daha çok arsızlaştıracaktır. “Doktora gitmediniz mi” diyene “gidecektik ama çok pahalı, siz bize bi 5 bin ₺ verseniz sevabına” deseniz bir daha ağızlarını açmazlar mesela.

Ya da “gidecektim ama sizin gibi patavatsız bir çocuğum olur diye korkuyorum, gitmiyorum” deyin.

Diyebilirseniz “bir bir şeyi yanlış yapıyor olabilir miyiz, bu gece gelseniz de öğretseniz nasıl olur ki” deyin.

Sizi kırmaktan, üzmekten çekinmeyen insanları lütfen siz de kırmaktan korkmayın.

Allah nasip ederse olur etmezse olmaz de soranlara ay nebicim insanlar ya ne b...ka karirisiyorsunuz de hatta

"Bunu ogrendiginde hayatinda ne degisecek?" diyebilirsin mesela
Ben artik terslemeye, ters ter bakmaya basladim. Insanlar istiyor ki, bir sorun oldugunu soyle, biraz akil versinler, iki dedikodunu yapsinlar, faydalari var mi? Hayir.

Cok haklisin ama bu sorular cocuk olana kadar devam ediyo malesef. Resmen psikolojik baskı altındayız. Keşke herkes bilinçli olsa da böyle sorular sormasa.. sonucta kimseyi ilgilendirmez ama işte laf anlatılmıyor. Bende sessiz kalmayı tercih ediyorum. Dedigin gibi birde insallah seninde olur diyorlar ya biz bisey demeden. Bende cok sinir oluyorum. Belki istemiyorum veya belki olmuyor. Millet icinde resmen rencide etmek bu.
Bu kez çocuk oluo kardeş ne zamn yapcanız atanmadıysan yine atama noldu devam yaa amaaan takma kuzum

İnsanların baskısı bitmez.
Atama sorusunu geçtim bu sefer de ne zaman evlilik soruları geliyor sürekli. Evlensem dediğiniz gibi çocuk sorarlar. İnsanlara bakarsaak..

Biz de 3 yıldır evliyiz. Öyle çok soranımız yok ama sorana da biz düşünmüyoruz allah isteyene, istediği zamanda versin diyorum konu kapanıyor. İnsanlar nasıl bu kadar ısrarcı ve densiz olabiliyor anlamıyorum. Bu hakkı nasıl kendilerinde görüyorlar

Ben de bunun "artık evlen" ve "atama" sorularıyla muhatabım. Düğüne derneğe gitmiyorum ben de o yüzden. Tez zamanda bebeğiniz olur inşallah ama kulak tikamayi öğrenmeliyiz

canim seni cok iyi anlıyorum malesef insanlar çok acımasız.aynı şeyleri yaşadım hatta esimin ailesi de laf sokuyordu işi gücü yok diye etraf kv bebek bebek diye diye basimi yiyordu.

kimseyi duymamaya çalış sen yoluna bak. kalbine niyetini koy üstüne düşeni yap insallah Rabbim yardım eder. ben sabrettim ustume düşeni yapıp Allahtan istedim çok sukur hem atandim hem bebegim oldu. ikisi birden oldu hem de. sen gönlünü ferah tut insallah isteyen cabalayip gayret esen herkese Allah hayırlı işler hayirli evlatlar nasip etsin.amin

Sosyal baskidan biktim artik bu aksam testte yaptrdim sonuc negatf yakinda memlekete gidecem herkes soruyor biktim .hani bebek sorusundan :KK43: sirf bu yuzden akrabalarima gitmek kimseyi gormek istemiyorum. Herkese aciklama yapmak zorundaymisim gibi soruyorlar olmuyor mu doktora gttiniz mi size ne arkadas size ne .ben kimseye sormuyorum sizde bana sormayin.ha birde hani atama?

Memlekete gitmeyin tanıdıklarınızın olmadığı bir yere tatile gidin:)
Kafanızı dinleyin...

Ayy bizde izne gitcez ayaklarımı sürüye sürüye gitcem heralde, eşim iznini uzattı sağolsun beni düşündüğünden ama kaçış yok bu ay da olmazsa mecbur gitcez ağlaya ağlaya yazarım artık bende yakında buralara

Back
X