MyNaYiNo Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2010 2.682 19 66 - Yurtdışı 4 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi MyNaYiNo #1 Söylenir ki, bir gün Cengiz Han, tüm hanlarını toplamış, sağ yanına da eşini oturtmuş. Cengiz Han hanlarına: ''Ben Hanlar Han'ı Cengiz Han, hepinizin hanıyım'', eşini göstererek: ''Bu da benim ' HAN'IM ' '' demiş. İşte erkeklerin ''eşim'' anlamında söyledikleri ''hanım'' kelimesi oradan geliyormuş... (Alinti)
Söylenir ki, bir gün Cengiz Han, tüm hanlarını toplamış, sağ yanına da eşini oturtmuş. Cengiz Han hanlarına: ''Ben Hanlar Han'ı Cengiz Han, hepinizin hanıyım'', eşini göstererek: ''Bu da benim ' HAN'IM ' '' demiş. İşte erkeklerin ''eşim'' anlamında söyledikleri ''hanım'' kelimesi oradan geliyormuş... (Alinti)
decemBer medeniyet bekarların omuzlarında yükselecek tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2007 5.773 4.341 698 4 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi MyNaYiNo #2 ohoo... o zaman şimdi herkesin hanımıyız yahu. herkes bize hitap ederken x hanım diyo yanılıyomuyum. sadece "han" denseymiş bari, iyelik eki eklenmese. fenaymış.
ohoo... o zaman şimdi herkesin hanımıyız yahu. herkes bize hitap ederken x hanım diyo yanılıyomuyum. sadece "han" denseymiş bari, iyelik eki eklenmese. fenaymış.
hatic22 aşığımmmmm Kayıtlı Üye 25 Ocak 2010 3.019 0 356 Konya 4 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi MyNaYiNo #3 çok güzel olmuş eşine han ım diye hitap etmesi duygusal biriymiş demekki cengiz han. eee her erkeğin arkasında başarılı bi kadın varmış demek kiiii Son düzenleme: 4 Aralık 2010
çok güzel olmuş eşine han ım diye hitap etmesi duygusal biriymiş demekki cengiz han. eee her erkeğin arkasında başarılı bi kadın varmış demek kiiii
MyNaYiNo Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2010 2.682 19 66 - Yurtdışı 4 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi MyNaYiNo #4 hatic22 .!.: eee her erkeğin arkasında başarılı bi kadın varmış demek kiiii Genişletmek için tıkla... Kesinlikle haklisiniz.
hatic22 .!.: eee her erkeğin arkasında başarılı bi kadın varmış demek kiiii Genişletmek için tıkla... Kesinlikle haklisiniz.