Hanım köylü abim.

runesya23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
52
41
38
31
Benim herkesin melek gibi çok iyi kalpli diye tanıdığı bir abim var. Biz de öyle tanıyorduk. Ta ki kenyalı bir kız bulup biz karşı çıkınca birgün karşımıza ben evlendim diye çıkana kadar. Kız evlenmek için hamile olmadığı halde hamile numaraları mı yapmadı, hristiyan olduğu halde müslüman oldum mu demedi... Biz karşı çıktık ve bizi hiçe saydı. Kız tüm birikimini yedi bitirdi. Bu süreçte annem babam kahroldular. Abimi kızına isteyen aileler bile vardı düşünün yakışıklı eğitimli durumu çok iyi ve önceden diyelim çok çok terbiyeli utangaç bir yapısı vardı. Neyse bu evlilik imam nikahıyla olmuştu ve bitti.
Ardından kısa bir süre sonra yeniden evlendi.
Tabi biz bu gelinimizi nimet bildik annem hayatında oynamaz abimin kınasında belinden rahatsız olmasına rağmen bir saniye oturmadı. Gelinim gelinim diye bağrına bastılar. Babam canımın canı diye severdi. Ne isterse ama ne isterse aldılar. Babam işçidir ama herkes bizim çok zengin olduğumuza kanaat getirdi sob kuruşuna kadar borç harç demeden yaptılar. Ama gelinimiz düğün günü bana "hahaha abinize iyi bakın bundan sonra yüzünü göremeyeceksiniz" dedi. 3 yıldır da tüm hareketleriyle bizi dışladı. Hatta dış kapının mandalısınız bile dedi. Abim bana sarılırdı çok şakalaşırdı karısı kıskanmış onu da kesti. 2 senedir gitmiyorum evlerine yeğenim oldu diye bir iki gittim yarım saat oturup kalkıcam, odadan bile çıkmadı. Neymiş lohusaymış idare edelim miş.
Ona kızıyor muyum. Hayır. Çünkü abim adam gibi ailesine değer verse biz bunları yaşamazdık. Bana saygılıdır görünce güler eder ama ne özler ne görüşmek ister. Varsa yoksa karısı ve onun ailesi. Bize abilik asla yapmaz.
Yengem anne oldu diye 2 senedir karısının anneler gününü abartarak kutluyor anneme sadece kısa bir mesaj atıyor.
Ben de artık doldum ve tüm ipleri kopardım. Artık anladım ki kimse vazgeçilmez değil abim bile olsa.

Size abilik yapmak zorunda degıl abilik nedır bıcın yapalır. Belki ılk evlılıgınden sonra agzı yanmıstır yogurdu üfkeyerek yıyordur. Sımdı anneler gununu ıyı kutlamazsa esı alınır ya da bunu esı ıstıyordur ama annesı ıdare eder. Bu hayat abının nasıl yaşamak isterse oyle yaşar.

Alma Kenyalinin ahını çıkar aheste aheste demişler, yok denemişlerse ben şimdi dedim
Şaka bir yana, artık durumu kabullenip yengenize göre hareket etmezseniz annenize mesaj dahi atamaz o derece.

Bira gercekci
Eşinin kız kardeşine abilik yap tüm ailesine annen baban gibi hürmet et keni aileni hiçe say... Ben de evliyim benim de yeri geldi eşimin ailesiyle sorunlarım oldu. Ama eşime hep onlar senin anne baban ne ben onların ne onlar benim yerime geçebilir derim. Nedense kızlar evlenince kocalarının sahibi olduklarını sanıyorlar. Onların da bir anne babası kardeşi olduğunu kabul edemiyorlar.

Ataerkil olmaktan vazgecın ınsanlar zorla bırılerını sevdıremezsın aılesını sevmeyen bır erkek evlenıncede tuzu bıberı oluyor ve uzajlasıyor. Benımde esım var yanyana geldıklerınde aralarındakı mutlulugu görsenız ben degıl padısahın kızı degıstıremez ablamın esı aynı sekılde ama aılemızde cok sevgı yoktu abım bıraz bıze mesafelı hak verıyorım saygısızlık yapmıyor ama ıcınden gelmedıgıne de emınım. Bence bıraz onu düşünün siz.

Valla sizin değer verme anlayisiniz bana garip geldi. Düğünde oynamak canim diye bağrına basmak varinizi yoğunuzu harcamak. İmam nikâhı yapmak.
O abinizin eşi istediği gibi kutlar yarıştırmayın kendi annenizle. Yani kendi annenizinkini cok iyi kutlasa yenfenizinkini kutlamasa kıymetli mi olacak ? Hanımköylü falan nasıl laflar.
Yengeniz de hakli ne isiniz var lohusa kadinin evinde yarim saat oturup kalkmak dahi olsa.
Buradaki tek suçlu abiniz o da onun tercihi kimseye bir şey diyemezsiniz size kötülüğü yoksa eğer

Abiniz gönül iliskilerinde ayar tutturamiyor.

Kadinlar degisse de abinizin hal tavir ayni.
Bence bosverin abisizlikten ölünmez sonucta.

Abinizi kim yetistirdi? Illa kabahat bulacaksaniz bölün ikiye. Yarisi abinizin yarisi yetistirenin.

Sende 1 tane bende iki tane öyle abi var ve biz babasız büyüdük anneme de bizede bildiğin yabancı gibiler.

İnsan kardeşinin evinde kapı önünde mi kalacak bence sizin düşünceniz yanlış kardeş ilişkilerini kıskanıp anne evlat ilişkilerini kıskanıp karşısında durana kadar insan olmayı denesinler bence et tırnaktan ayrılmaz.

İyi de lohusayken arayip haber vermeden gidilir mi ? Ve yengesi zorla mı dedi görüsme istemiyorum diye abisinin iradesi yok muydu ? Burada yenge bir sucluysa abi iki suçlu. Genelde erkekler ya ailesine ksrisini ezdiriyor ya da tamamen ailesini yok sayıp karısına odaklanıyor. Sorun erkeklerde köprü kuramıyorlar arada. İradesizler.

Sen zaten her şeyin farkındasın. En iyisi yolları ayırıp görüşmemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…