Bira gercekcibiraz da hak etmişsiniz yani. İlk eşi belki karakter olarak kötü biri çıkmış olabilir ama baştan siz insan ayrım yapıp bunu hak etmişsiniz gibi hissettim ben kusura bakmayın çünkü gelin iyi de çıkabilirdi ama sonuç karşı çıkmışsınız
Eşinin kız kardeşine abilik yap tüm ailesine annen baban gibi hürmet et keni aileni hiçe say... Ben de evliyim benim de yeri geldi eşimin ailesiyle sorunlarım oldu. Ama eşime hep onlar senin anne baban ne ben onların ne onlar benim yerime geçebilir derim. Nedense kızlar evlenince kocalarının sahibi olduklarını sanıyorlar. Onların da bir anne babası kardeşi olduğunu kabul edemiyorlar.Size abilik yapmak zorunda degıl abilik nedır bıcın yapalır. Belki ılk evlılıgınden sonra agzı yanmıstır yogurdu üfkeyerek yıyordur. Sımdı anneler gununu ıyı kutlamazsa esı alınır ya da bunu esı ıstıyordur ama annesı ıdare eder. Bu hayat abının nasıl yaşamak isterse oyle yaşar.
AnlamadımBira gercekci
Ataerkil olmaktan vazgecın ınsanlar zorla bırılerını sevdıremezsın aılesını sevmeyen bır erkek evlenıncede tuzu bıberı oluyor ve uzajlasıyor. Benımde esım var yanyana geldıklerınde aralarındakı mutlulugu görsenız ben degıl padısahın kızı degıstıremez ablamın esı aynı sekılde ama aılemızde cok sevgı yoktu abım bıraz bıze mesafelı hak verıyorım saygısızlık yapmıyor ama ıcınden gelmedıgıne de emınım. Bence bıraz onu düşünün siz.Bira gercekci
Eşinin kız kardeşine abilik yap tüm ailesine annen baban gibi hürmet et keni aileni hiçe say... Ben de evliyim benim de yeri geldi eşimin ailesiyle sorunlarım oldu. Ama eşime hep onlar senin anne baban ne ben onların ne onlar benim yerime geçebilir derim. Nedense kızlar evlenince kocalarının sahibi olduklarını sanıyorlar. Onların da bir anne babası kardeşi olduğunu kabul edemiyorlar.
İnsan kardeşinin evinde kapı önünde mi kalacak bence sizin düşünceniz yanlış kardeş ilişkilerini kıskanıp anne evlat ilişkilerini kıskanıp karşısında durana kadar insan olmayı denesinler bence et tırnaktan ayrılmaz.Valla sizin değer verme anlayisiniz bana garip geldi. Düğünde oynamak canim diye bağrına basmak varinizi yoğunuzu harcamak. İmam nikâhı yapmak.
O abinizin eşi istediği gibi kutlar yarıştırmayın kendi annenizle. Yani kendi annenizinkini cok iyi kutlasa yenfenizinkini kutlamasa kıymetli mi olacak ? Hanımköylü falan nasıl laflar.
Yengeniz de hakli ne isiniz var lohusa kadinin evinde yarim saat oturup kalkmak dahi olsa.
Buradaki tek suçlu abiniz o da onun tercihi kimseye bir şey diyemezsiniz size kötülüğü yoksa eğer
İyi de lohusayken arayip haber vermeden gidilir mi ? Ve yengesi zorla mı dedi görüsme istemiyorum diye abisinin iradesi yok muydu ? Burada yenge bir sucluysa abi iki suçlu. Genelde erkekler ya ailesine ksrisini ezdiriyor ya da tamamen ailesini yok sayıp karısına odaklanıyor. Sorun erkeklerde köprü kuramıyorlar arada. İradesizler.İnsan kardeşinin evinde kapı önünde mi kalacak bence sizin düşünceniz yanlış kardeş ilişkilerini kıskanıp anne evlat ilişkilerini kıskanıp karşısında durana kadar insan olmayı denesinler bence et tırnaktan ayrılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?