yeni fragman hamza yakalaniyo 33.Bölüm Fragmanı / Hanımın Çiftliği / Diziler / Video / Kanal D Web TV
kimbilir nasil tehdit etti lan babayi ama bence zekainin arkasindada biri var :hulya:
cok sagol yaa....
ohhh sonunda katilde azmettirende cikti yaa... ne kafa patlattik bu topicte bu nedenle :))
Ben de Gülizar'ı beğeniyorum.. Ne cilveli kadın yaa..Muzaffer onu alaydı hala yaşıyor olurdu.. salaklığına doymasın gittiği yerde.. O soğuk nevale güllü'yü aldı da noldu? Yalnız Gülizar beni son bölümde yıktı.. yıkıldım resmen, kısım senin o adamla ne işin var yaa.. adana'da o tarihte erkek kıtlığı mı varımış ki kahve erkek dolu ımma....
zekai demiştim adam hiç samimi gelmiyodu nedense bana
Ben de Gülizar'ı beğeniyorum.. Ne cilveli kadın yaa..Muzaffer onu alaydı hala yaşıyor olurdu.. salaklığına doymasın gittiği yerde.. O soğuk nevale güllü'yü aldı da noldu? Yalnız Gülizar beni son bölümde yıktı.. yıkıldım resmen, kısım senin o adamla ne işin var yaa.. adana'da o tarihte erkek kıtlığı mı varımış ki kahve erkek dolu ımma....
kaçırdım geçen haftayı..naaptı caaanım civelek gülizar..reşiti mi öptüüüü.?.akannehir
yılmaz daha iyi reşittenyerimseniben ..en azından espirik..keşkem onu öpseymiş..mafoldumben
sorma ya insan o reşiti nasl öperakannehir
ıyyy kusacam
muziffirden sonra hemde kaydirigubbakcemile3
oy muziffifr oyyy:kedi:
keşke öpseydi :roflol:
Ne öpmesi anacımmm yattı yattı ...
hemde o pasaklı reşitleklava:
sanki adam kalmamış...
akannehirakannehirakannehirakannehir
Aaaaaa..anam ter kokuyodur o adam buram buram..ne mide var gülizar da.
illede libidon tavan yapıp başına vurduysa..yasin ağaya ver sevaba bilem girerdin..
ay alemsınkeşke öpseydi :roflol:
Ne öpmesi anacımmm yattı yattı ...
hemde o pasaklı reşitleklava:
sanki adam kalmamış...
anam o moruğu napsın bence verecekse ahmete vereydi yakışıklıdaçocuk
aynen ya.aslan gibi :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?