Hanımın Çiftliği Kanal D

kızlar ya olan analara oluyor ikiside evladı atsa atılmaz satsa satılmaz hamzayada yazık çok saf ya
bacısı daha akıllı erkek gibi hiç sevmiyorum ilk günden beri şu güllüyü bu sezon bitsin bence

ya muzafferi öldürdüler
gerçi muzaffer istemiş galiba zaten bunlar karı koca hep dizileri yarım bırakıyolar
arzumda mehmette ikiside normalde mıyılların teki
neyse evet güllü aynı çin işkencesi gibi ya offf ben sadece cuma izleyecek bişi yok o yüzden izliyorum
birde halide kemal ve ramazan pakize
çiftlerinin sonunu merak ediyorum
birde gülizar süper hatun ya

ben o diziyi muziffir var diye izledim:asigim: çok hoş adam:kedi:
sonra muziffir ayrıldı diziden.gülü çok agresif olmaya başladı. one öyle siyasete girmeler falan
bende izliycek bi şey bulamadğmdan izliyorm.misal yarın netten izliycem
reklamlar ve güllü çekilmiyor
kafamçokkarıştı

buda güllüye kapak olsun işte o hala zulm etsin millete adi karı sana iyi oldu
parası olanlara güvenip parasızlara güvenmezsen olacağı bu neden çiftliktekilere herkez gözümde zanlı diyoda
neden zekayiye filan o gözle bakmıyor acaba
aptal

ssssssooooooooonnnnnrrrrrrrrraaaaaaaaaaddddddddddaaaaaaaannnnnnnnn
ggggggggöööööööööööörrrrrrrrrmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeee
ggggggggüüüüüüüüüüllllllllllllllllllllllllllllüüüüüüüüüüüüüüüüüü

hamamda reşitin türküsü ne hoştu öyle.. aman adanalı türküsünü söylerken versiyon yapıp gülüzarı da sessiz söylemesi yok mu ,koptum..
Yalnız gülizarın takılar,nasıl da reşitin karısının kucağına cup diye düştü..:1rolleyes::1rolleyes::icecream:

ya bu güllü çarpık bacaklının teki ya bu kızı hiç sevemedim nedense batıyo gözüme gözüme kurtlar vadisindede oynuyodu ya gıcık

niye kitaba uygun gitmiyor dizi
muzafferi neden zekayi öldürttüki takıldım kemalin hapis arkadaşı yılmaz öldürecekti ama uzatmak için gereklimiki bu

ya bu güllü çarpık bacaklının teki ya bu kızı hiç sevemedim nedense batıyo gözüme gözüme kurtlar vadisindede oynuyodu ya gıcık
aynen bende bu kiza gicik oluyorum..hatta sirf onu görmemek icin bu diziye bakmiyorum..aslinda güzel diziymis duydugum kadariyla...ama bu oyuncu hic yakismamis bu diziye.hatta hic bir diziye filme yakismayan bir tipi var....cok siradan bir tip....buda yaprak dökümünde sevketin disi versiyonu..kaydirigubbakcemile3

Zeko mevlayı buldu.:1ninca:.
oh oh..gülizar sankim define buldusositososito..reşo ağalığa mı soyundu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…