Hanımın Çiftliği Kanal D

ilk duyduğu andaki bakışı. tesbihlerin eskimiş ayakkabılarının etrafına dağılışı. alttanda verdiler müziği. önümüzdeki bölümde feci acıklı olacak belli. hatırla sevgilinin idam sahnesinde de kötü olmuştum ben.

idam ne feci bi ceza yaa insanın göz göre ölümünü beklemesi,hele anası babası için...o kalem kırılış sahnesi,insan onu beklerken kalp krizinden gider yani bi an kendimi koydum yerine,insanın ölmeyeceği varsada ölür zaten:18:

evte yaa sonu çok güsel olmuş,cemşirin ifadesi,hamzanın bi umut bekleyişi,müzik falan ağlıycaktm az kalsın

bende çok duygulandım o sahnede
sulu göz hemen ağladım
daha doğrusu hapiste kemalle konuşup sarılınca bende ağlamaya başladım

Üzüldüm ya hamzaya nolcak şimdi:26:

Güllünün durumu da zor:26:

Hamza bi de kendini öldürürmüş şimdi temyize gideceğinden haberi olmadan

hamza da çok hanzo yaaa..işte naapsın güllü, anasının yüzünden..

bari güllünün son bölümlerdeki kostümlerini almasınlar..şapkaları, giysileri bayaa bi şık..

ya izlediniz mi hamza idam edildi güllü onun yolladığı mektubu okuyunca idam edildiği meydana koştu affettim hakkımı helal ediyorum dedi ve hamza kendi ayagıyla itti tabureyi bittim ağlamaktan çok dokunaklıydı bu akşam

Offf şimdiye kadar hiç izlemediğim bi diziydi ama annem her hafta izler Bu akşam yine diziyi açmış, müzikler dikkatimi çekti oturdum annemle izlemeye başladım.. Son anına kadar izledim, adamcık idam edildi etkilendik tabi ya..
Bu memlekette kimler kimler idam edildi yazık dedim valla

dokunaklı bir sahneydi idam sahnesi..kazulet hemşire bile üzüldü galiba..

yaa ben bi ağladım bi ağladım bu bölümde
o türküler,o babanın halleri,anasının öğrenince hissedecekleri,güllünün ağlaması...çok dokunaklıydı

30000 kişinin katili idam edilmezken hamzayı asıverdiler işte idamı onaylamıyorum pek ama bazılarına şart tabii

hamza pişmanlık yasasından faydalansaydı yoktu demek o zamnalr şimdi tüm teröristler,tecavüzcüler bile bırakılıyor nerdeyse

hamzanın idamını bu yıl başkalarında ve reel hayatta görmek isterm

babanın feryatlarında içim çok acıdı... gerçi Hamzanın sonu babasının suçuydu ama...içime fenalıklar geldi izlerken diziyi.

bazı şeylere çok kızıp neler diyoruz ama genede idam çok kötü ya o psikolojiyle beklemek hamza tam adam gibi adam olmuştu,kemalle hapishanede kalalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…