Hanımın Çiftliği Kanal D

babanın feryatlarında içim çok acıdı... gerçi Hamzanın sonu babasının suçuydu ama...içime fenalıklar geldi izlerken diziyi.
adamcağız parçalandı ya cani bile olsa evlat işte adam istiyoduki nefes alsın müebbet yatsın

Ya idam edilecegi belli oldugu halde neden bu kadar acikli yapip perisan ediyorlar ki :2:
Perisan oldum valla sonunda bi umut bekledim belki kurtulur diye, Gullu bisey yapar diye ama olmadi. Icim gitti agladim

özet çıktı

Hamza’nın ölümü Güllü’yü de derinden etkiliyor. Bu durum Güllü’nün bazı kararlar almasına neden oluyor.
Hamza asılmıştır. Bir jandarma eri Teneke’ye gidip Cemşir’e cenazesini teslim almasını söyler. Acılı baba için zor bir görevdir bu. Çiftliğe dönen Güllü ise annesine Hamza’nın asıldığını nasıl söyleyeceğini bilememektedir. Zehra’nın baygınlık geçirdiğini ve tansiyonunun oldukça yükseldiğini öğrenince söylemekten vazgeçer. Çiftlikteki herkesi annesinden bu haberi saklamaları konusunda uyarır. Ancak Zehra bu acı haberi, en ummadığı kişiden, Halide’den öğrenecektir. Cenazenin ardından Cemşir, Kemal’e, Hamza’nın asılması sırasında yaşananlarla ilgili sorular sorar. Halide’nin de idamı izlemek için meydana geldiğini öğrendiğinde ise deliye döner. Doğruca Halide’nin evine gidip ona olan tüm öfkesini kusar. Halide’nin başıysa Celal’le derttedir. İşi, genç kadını taciz etmeye vardıran Celal, gitgide Halide için tehlike arz etmeye başlamıştır. Diğer yandan, Hamza’nın ölümü Güllü’yü de derinden etkilemiştir. Bu durum bazı kararlar almasına neden olur. Kemal ve Güllü arasındaki engeller artık kalkacak mıdır?

O Halide yok mu...
Gerçi Güllü de nereye kadar saklayacaksa herkesi susturuyo..

Cemşir yapsın tabi Halide'ye haktır ne var ne yok kussun valla..

Celal de takılsın halide'nin kuyruğuna,inş. belasını Celal'den bulur..

Son düzenleme:
amanin halide ye taktı adam saldırdı ama vazoyu yedi kafasına yoksa halide demi hapsi boylıycak

kazulet hemşire halide, mevlasını bulacak,adam öldüyse hapsi boylar o da..
bu dizi de de amma mapıs damına girdiler, çıktılar haaaa..:86:

bu bölüm çok sıkıcıydı
orhan zaten diziye dönmeyecek
artık bitirsinler,güllünün anneside gitti
gitsn anca zırlıyo:86:

Kızlar Özet çıktı..!!

Güllü ile Kemal için aşklarına karşı koymak artık imkansız bir hale geliyor. Ancak her ikisi de, umutsuzca duygularına söz geçirmeye çalışıyor. Kendini korumaya çalışırken katil olan Halide, şok içindedir. Ne yapacağını bilememekte, tutuklanıp hapse atılmaktan korkmaktadır. Çaresiz durumdaki Halide'nin imdadına ise hiç beklemediği biri yetişir.Halide'ye Seher'in ağabeyi Ekrem yardım edecek. Celal'in cesedini ormanlık bir alana gömmeye çalışırken onları Kemal farkedecek. Acaba Halide, hapse mi girecek? Halide'ye idam yolu mu görünüyor?

Devamı var ama görünmüyor hata veriyor..

Buda Fragman:

Hanımın Çiftliği / Dizi / Kanal D

Güllünün çiftliği bırakıp gideceğini hiç sanmıyorum Kemal bir kere daha istedi ama dönmedi..

Son düzenleme:
Yaa gördünüz mü gazetelerde çıkan haberleri. Muzaffer ile Hamza'nın mezar taşarına göre ölüm tarihleri arasında 17 yıl var. Muzaffer 1951'de Hamza'da 1968'de öldü diye yazıyor. Yaa 17 yıl mı geçti ne alaka yaa Güllü'nün çocuk hala bebek. Yaşananlar için zaten 17 yıl uzun. Herkes genç hem Hamza 17 yıl sonra mı idam edildi.. Valla bu gazetecilerin gözünden birşey kaçmıyor.. Artık daha özensinler bu dizileri çekerken yaaa..

aaa!!

koskoca 17 yıl Muzaffer ali'nin de 17 yaşında olması gerek bu yaşananlarda 17 yıllık bir şey değil,demek dikkat çekmez diye fazla üstünde durmadılar mezar taşlarını yakından göstermiyorlar zaten dediklerine aynen katılıyorum canım..

Son düzenleme:

canım o belli oldu yazıyı yazan salak köşe yazarı yanlış görmüş. Hicri takvime göre 1368 imiş. Yazar 1968 diye görmüş ve öyle yorum yazmış bugünde özür dilemiş hatta göz doktoruna geldik arkadaşlarla çünkü onlarda öyle görmüştü demiş.. Ama ben fragmanlarda bakıcam bakalım nasılmış..

Ben de o kadar dikkatli baktım 1968 gördüm..1368 miymiş

evet 1368 di bende sen yazınca hatrladım şimdi,hatta dikkatimi çekmişti,hicri yıla göre yazmışlar diye

inanmayacaksiniz ama benim seyrederken dikkatimi cekti

hatta dedim esime aaa yanlis yazmislar arada 17 yil var diye

sonra dikkatli baktim.1368 mi 1968 mi tam belli degil

en sonunda dedim ki esime belki hicri takvime gore yazilmistir diye...

ben normalde kiyafetlere vs aradaki farki pek bulamam ama tarih sayilara cok dikkat ederim

benim kafam mi farkli calisiyor ne

ayy bu aksam nasil olacak acaba ya.kemal halideyi sikayet edecek mi acaba?

ya bu kemalde de hiç akıl yok hee,git yerleş işte çiftliğe,fabrkanında başına geç mis gibi yaşayın gidin,servet düşmanı mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…