Hanımın Çiftliği Kanal D

Bende düşündüm ki İkisi de boş olacak..Kemal de Çitlieee yerleşir ama,o da Güllüyü o eski eve çağırıyor..İnsan hiç attan inip eşşeee biner mi?Onca maraba emrindeyken güllü gitsin o eski evde aşk uğruna otursun olacak şey mi?:86:

bide perdeleri diker misin diyo,güllü perdeleri paristen getirtir be,kemalde alem yani

bide perdeleri diker misin diyo,güllü perdeleri paristen getirtir be,kemalde alem yani

Hiç ama yaniiii..saftirik kemal hala güllüyü o eski sümüklü güllü sanıyo:87:..aslında çitliiin hanımı..annamıyo işte.:86::86:.

yaa bu mezarlık ve tarih olayı benimde dikkatimi çekmişti
Hatta eşime anlatmaya çalışırken vazgeçtim sahne hızlı geçti

kızlar ben onu bunu bilmem de bunlar artık iyice sapıttılar karakterlerle fırıl fırıl oynuyorlar halide çok kötüydü çok iyi oldu tekrar çok kötü oldu saonra güllü sonra cemşir sonra bilmem kim ama ya ayrıca halideyle ölüyü arabanın farlarını açık bırakıp gömmeye kalktılar resmen dalga geçiyorlar. daha benim eşim kemalin mahkemesinde arkada oturan konu mankenlerinin dizilişine bile dikkat etmiş kameranın açısının birinde değişik birinde değişik oturuyorlar ohooo izlemiyim izlemiyim diyorum dayanamıyorum

Ben izlemniyorum artık baydı ya çok basit geliyor bana artık İzlenecek birşey bulamıyorum dön dolaş başa sar.. Başka birşey yok..

güllü kemale sermaye versn kemal iş kursun
sonra güllüye borç ödesn
ne şiş yansın ne kebap :90:

muziffir beyin kemikleri sızlıyacak kesin..
kazulet halide de son kozunu oynadı iyi mi?
seherin abisi ajan çıktı..

o kadarr dolandı ki bu işler işin içinden nasıl çıkacak bu senaristler acabaa.. yiter artık yaa sıktı ama..

Seherin abisi, ne alaka yanında kazulet halideyi getirdi ,arazinin yeni sahibi benim derken..kazulete mi kendini kanıtlıycak?..:97:

gerçekten bende merak ediyorum nasıl çıkacaklar bu işin içinden

iyice sarpa sardı çünkü

muzaffer hortlasa bile yapacak bişey yok

güllü iyice batırdııı

Kazulet hemşire Halidenin bu kadar da kötü olacağını düşünemiyorum..yuh..çiftliği yakma pahasına yanii...

Arkadaşlar ben artık iyiden zıt oldum bu diziye bu tür diziler canımı sıkıyor.Ben sırlar kapısı mantığındaki dizileri seviyorum galiba Ama bu dizide iyiden canımı sıktı.Hep mi kötüler kazanır.Yok böyle bişe.

Halide yuzunden icime fenaliklar geldi, resmen abisinin fabrikasini batiriyor.. Koylulerin magdur olmasini goze aliyor.. Bu ne hirs, kiskanclik anlamadim.. Abisi yasadigi vakit ona da saygisi yoktu resmen bencilin teki.. Simdi isin icinden hic cikamayacaklar.. Galiba ciftlik kimseye kalmayacak. Dimdizlak cocugu ile ortalikta kalacak.. insallah hapse girerde Gullu'ye muhtac olur

Güllünün durumu pek bir fena oldu..kazulet halide hisseleri aldı ama,
Fabrikada borusunu öttürmeye kısmet olmayacak işte..
Girsin hapse de görsün gününü, yapmadığı kalmadı,
adam öldürdü,fabrikayı yaktı,orhanı kaçırttı..

Çitliğe neler olacak kimbilir..
Gülizarın konuşmalarından sonra ,güllü iyi yaptı gülizara..:13:
kendinin ne olduğunu unutmuş..
Reşitle fingirderken, altınları koluna boynuna takarken iyiydi..namus timsali oldu bi anda..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…