saçmalıyorlar artık tahammül edemeyceeemm gidiyorum bebişime yourt yapcaamm..
Güllünün durumu pek bir fena oldu..kazulet halide hisseleri aldı ama,
Fabrikada borusunu öttürmeye kısmet olmayacak işte..
Girsin hapse de görsün gününü,yapmadığı kalmadı,
adam öldürdü,fabrikayı yaktı,orhanı kaçırttı..
Çitliğe neler olacak kimbilir..
Gülizarın konuşmalarından sonra ,güllü iyi yaptı gülizara..:13:
kendinin ne olduğunu unutmuş..
Reşitle fingirderken, altınları koluna boynuna takarken iyiydi..namus timsali oldu bi anda. .
Halide tutuklanıyorCuma 20:00
Doğumgünü partisi sırasında cinayet suçlamasıyla tutuklanan Halide şaşkındır.
Jandarma karakolunda Celal’i tanımadığını söyler ve suçunu inkâr eder. Ancak bu
nezarethaneye gönderilmesine engel olmaz. Halide’yi çok zor günler beklemektedir. Ekrem, Kemal’e gidip Halide'yi tutuklamalarına sebep olan ifadesini geri almasını söyler. Yoksa sadece kendisi değil, köylüler de bundan zarar görecektir.
Diğer yandan Güllü, Kemal’in evli olması sebebiyle hakkında çıkan dedikodular
yüzünden zor durumdadır. Ramazan da, Halide’nin tarafına geçmiş, Kemal ve Güllü’ye karşı cephe almıştır. Bu sırada çiftliğe gelen bir mektup Güllü’yü allak bullak eder. Mektup, Orhan’dan gelmekte ve yakında görüşeceklerini yazmaktadır. Güllü mektuba inanmak istemese de, Orhan’ın hayatta olduğu şüphesine kapılır. Bu sorunun cevabını alması ise uzun sürmeyecektir.
Dun kimse izlemedi mi? :26:
Ekrem neden tutuklanmadi anlamadim, bi dokunulmazligi var herhalde?
Halide'nin kogusta dovuldugu sahnede icimin yaglari eridi
Orhan durduk yere hortladi hic hayra alamet degil valla :82:
ben seyrettim
ekremin tutuklandığı sahneyi kçırdm ama babam bi kimlik gibi bişey gösterdi dedi,ekrem ajan belki diplomatik bi kimlik belge gibi bişey gösterdiyse tutuklanmamıştr.
aayyyy o halide öle bi dayağı çoktan haketti valla,dinsizin hakkından imansız gelirmiş,hiç içm sızlamadı
güllü sehere geldiğinde çok rahat davrandı,hiç şaşırmadı yaşıyor olabileceği ihtimaline,halbuki güllü öldüğünü söyleyince şok olmuştu sora parise gitti hiç bişi olmamış gibi geri döndü,kesin orda orhanı gördü ya da haber aldı ki şen şakrak döndü.oyüzden hiç şaşırmadı mektubu görünce orhan işinde onunda payı var bence
seher abisinin halideyle birlikte olmasını istemiyo nede olsa bütün pisliklerini biliyo o yüzden halidenin aleyhinde ifade verebilir
evet seherin parmağı olabilir bu işte..
halideyi nasıl da dövdüler çorapların içine sabun kalıplarını koyarak ohhh.:13::13:.bi de cezaevi müdürüne ben burada kalamam mıy mıy ediyor,sanki tatile gelmiş suit daire isteyecekti neredeyse
Gülizarın altınlarının kaybolması olayı çok hoştu yaaa...Hafız ,altınları reşitin koyduğu yerden aldı..şimdi bi plan kuracak, altınlarını buldum diye gülizarın gözüne girecek zaaar..
şarkıcı asumandan da bişeylr çıkacak sanki, cemşir çok dolanıyor kadının etrafında,mel mel bakıyor kadına..aman o da ne ağdalı ağdalı, baygın baygın söylüyor o türküleri şarkıları
şu halideye ne güzel oldutuvaletleri temizle,kıyafetlerini çalsınlar,dayak ye,beter ol halide
o ekremin halideden bi çıkarı yoksa bende zıbın değilim
ya orhanda geldi
çıkarı olmaz mı?var tabii..kendisi ajan olduğundna halideyi bir şekilde paravan olarak kullanacak işte..yok çeltik tarlası ekiyor yok bilmem ne?halideyle ortak iş yapıyorlar gibi görünecek..
halideye kimse bişey demiyor,
o da kemalle evli olduğu halde ekremle partilerde sağda solda görülüyor
zaten ilk geldiğinde halidenn mücevherini açık arttırmada satın alıp vermişti kazulete
ama cinayete bile ortak oldu. yani halidenin suçu kesinleşirse halide susmaz.onuda ele verir
versinde zaten.acaba bu adamın orhanla bir bağlantısı var mı? şüphelenmiyor değilim
hiç yani.o cirit atsın kemale gelince vur abalıya
Ekremle bağlantısı enişte kayınbirader..ama belki yerini ekrem bulmuştur,ve güllüye geri dönmesini söylemiş olabilir..
şarkıcı asuman nasıl ama..çok baygın söylüyor çook. .adamları yoldan çıkarıyooo..başta cemşir..:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?