Hanımın Çiftliği Kanal D

Yalnız Hakan Boyav'ı da tebrik etmek gerek. buyrunnnnnnnnn
Yine üstün performans gösterip herkesi kendine hayran bıraktı her oynadıgı rolde gibi.
Sonucta hepimiz dizideki oynadıgı karakterden, Berber Resit'den, nefret ediyoruz, buda kendisinin ne kadar iyi bir oyuncu oldugunun bas göstergesidir bence. a.s

Eski sözlükten bir yorum:

"ben muzaffer ağa'nın yeeeeeeeeeeeğeeeeniyim" ve "biliyönnmü" repliklerinin sık geçtiği dizi

ne güldüm buna ama :roflol: :roflol:

ha birde habire corap söküklerini diken ve agzından "dezzeee" kelimesi düsmeyen o kızada sırf ben gıcık olmuyormusum :roflol:

çok güzel bu dizi oyuncularıda çok güzel oynuyo güllüyü özellikle özgü çok güzel oynuyo ozamanın ağalık sistemi bide kızlara verilen değer maddi açıdan bayağ değerlilerde insani açıdan ozaman adalette pek işlemiyomuş şimdi bile böyle şeyler var ama inşallah diziyi yaprak dökümü gibi allak bullak etmezler kitaba sadık kalırlar

evet ama romanda muzaffer ağa güllüye ilgi duyunca ramazan karşı çıkıyo e haliyle sonra araya gülizarın kıskançlıklarıda girince muzaffer ağa ramazanla gülizarı çiftlikten atıyo

Bende o kıza gıcık oluorum :umursamaz:

şimdi özgü rol yapamıyor mehmet aslantuğ karizmatik kemal çok yakışıklı berber ve yeğen de çok iyi rol yapıyorlar bir de dizinin müziği çok güzel

Son düzenleme:
özgü çok güzel rol yapıyo bu rolde ona çok gitmiş başkasıda bu rolü bu kadar güzel yapamazdı bence çok sevimli tabi bu benim fikrim

dizinin nostaljik olması o arabalar kıyafetler makyajları ne bileyim dönem filmlerini beğenerek izliyorum arabaları hele süper o üstü açık kırmızı arabayada bayılıyorum özgü namalda güzelleşecek bakalım kıyafetler falan değişir yakında

ama özgüye makyaj hiç yakışmıyo özellikle kırmızı ruj doğal hali çok sevimli özellikle saçları çok güzel

oh cok iyi yapiyor biliyünmü :roflol:

:roflol: biliyüm biliyüm ,, ama romana sadık kalırlarmı bilmiyorum çünkü romanda kemal ölüyomuş galiba dizide ölmedi kesin hapisten çıkar güllü ona dönmeye kalkar dönemez öyle şeyler yapabilirler
Ama ben sevdim diziyi genelde oranın insanları buralardada var tabi kızlarını sermaye olarak görüyolar neler çekti kızceğiz demekki olcağ varsa oluyo nekadar diretirsen diret fayda yok mafoldumben

aa sorma..onlar kizi dövdükce ben küfürü basiyorum ekrandan :roflol:
cok sinirler ya. hele su berber yokmu ,gözlügü kirik cami$ :mymeka:

özgü çok güzel rol yapıyo ya hatırlıyomusun mahkeme salonuna girince babası için ''hakim bey bu aşşağlık şerefzizler beni zorla zaloğluna vermeye kalktılar'' diyo hiç korkmuyoda okadar dayak yedi bide
trende yakalanınca nasıl ayrıldılar kemalle amma ağladım o zaman mafoldumben yazık kemalede

özgü namal güllü rolüne çok yakışmış..güllü aslında gözü yükseklerde olan son derece güçlü bi kıs.
mehmet aslantuğu çok severim normalde ama burda pek yadırgadım özellikle hamam sahnelerinde..kaydirigubbakcemile3
bide o dönemin bayanlarında moda koyu kırmızı ruj sürmek.kullanıla hemen hemen tek renk nerdeyese..

şimdi biliyünmü ben bu diziyi çok seviyom kaydirigubbakcemile3
özgü namalda mehmet aslantuğda rollerindeki karekterleri hakkıyla veriyolar
heleki dizinin nostaljik olması ayrı bir güzel ayrıca bilyünmü yede bayılıyom

Daha fragman cıkmadı biliyünmüüü :roflol:
benim favorim hala "dezeeeeeee" :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…