Eski sözlükten bir yorum:
"ben muzaffer ağa'nın yeeeeeeeeeeeğeeeeniyim" ve "biliyönnmü" repliklerinin sık geçtiği dizi
ne güldüm buna ama :roflol: :roflol:
ha birde habire corap söküklerini diken ve agzından "dezzeee" kelimesi düsmeyen o kızada sırf ben gıcık olmuyormusum :roflol:
özgü çok güzel rol yapıyo bu rolde ona çok gitmiş başkasıda bu rolü bu kadar güzel yapamazdı bence çok sevimli tabi bu benim fikrim
evet ama romanda muzaffer ağa güllüye ilgi duyunca ramazan karşı çıkıyo e haliyle sonra araya gülizarın kıskançlıklarıda girince muzaffer ağa ramazanla gülizarı çiftlikten atıyo
oh cok iyi yapiyor biliyünmü :roflol:
:roflol: biliyüm biliyüm ,, ama romana sadık kalırlarmı bilmiyorum çünkü romanda kemal ölüyomuş galiba dizide ölmedi kesin hapisten çıkar güllü ona dönmeye kalkar dönemez öyle şeyler yapabilirler
Ama ben sevdim diziyi genelde oranın insanları buralardada var tabi kızlarını sermaye olarak görüyolar neler çekti kızceğiz demekki olcağ varsa oluyo nekadar diretirsen diret fayda yok mafoldumben
ama özgüye makyaj hiç yakışmıyo özellikle kırmızı ruj doğal hali çok sevimli özellikle saçları çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?