Hanımın Çiftliği Kanal D

5. Bölüm Özet

Muzaffer Bey’in Güllü mutluluğu

Güllü’nün çiftliği gelişi Muzaffer Bey’i hem çok şaşırtıyor, hem de çok mutlu ediyor.
Cemşir’in, Hamza’nın ve Reşit’in iftirayla Kemal’i hapise attırmaları, Kemal’in, Güllü daha fazla acı çekmesin diye ona arkasını dönmesi, tüm yaşanılanları bir kenara koyup, Güllü’yü çok farlı bir noktaya sürüklemiştir.
Artık Güllü yeni hayatında, yeni bir yol bulmaya çalışmaktadır kendine… Ve eğer bu yeni hayatın kilit noktası Muzaffer Bey ise Güllü hedefe ulaşmalıdır. Çünkü artık kaybedeceği hiçbir şey kalmamıştır. Şimdi kazanma zamanı başlamalıdır…
Muzaffer Bey ise çok şaşkın ama bir o kadar da mutludur sanki. Güllü, Behiye’nin kopyasıdır. Bu bir mucizedir. Ve mucize onun çiftliğinde yaşamaktadır. Muzaffer Bey’in Güllü’yü bırakmaya hiç niyeti yoktur. Onun o çocukça tavırları, içinden geldiği gibi doğal konuşmaları Muzaffer Bey’i yavaş yavaş cezbetmektedir…

Hanımın Çiftliği 5. Bölüm Fragmanı I Hanımın Çiftliği Dizisi buda fragman kızlar

Fragmanda cok uzunmus ya söyle yapsalar Ezel'in, Ask-ı Memnu'nun fragmanları gibi nolurdu sanki lülülülülülü
Yalnız Güllü bence hic benzemiyor Behiye'ye yoksa anormallik bendemi anlamadım :bbo:

Ay öle bir dıyor kı"Ramazan ın nişanlısı benım behıyemın aynısı" diyee... zaten dizi müziği bitirio beniii

Fragmanda cok uzunmus ya söyle yapsalar Ezel'in, Ask-ı Memnu'nun fragmanları gibi nolurdu sanki lülülülülülü
Yalnız Güllü bence hic benzemiyor Behiye'ye yoksa anormallik bendemi anlamadım :bbo:

valla bende benzetemiyorum ama işte dizi yürüyecek ya benziyo diyolar :)

valla bende benzetemiyorum ama işte dizi yürüyecek ya benziyo diyolar :)

aşk olsun kızlarr nasıll benzetemiyosunuzz
behiye de özgü zatenn farketmedinizmi akannehir
resimde belki benzetemediniz ama
geçen bölümm hayal görmüştü ya muzo özgünün
makyajlı haliydi o gııı farketmediniz miii CADIARZU

o sahneyi ben kaçırmışım demekki
yeni bi fragman daha çıkarmışlar kızlar onuda bulursam ekleyeceğim
gülizzarla konuşuyo güllü
benm sediğim vardı felan hayat hikayesini anlatıyodu

Yaşasın bu akşam Hanımın Çiftiliği var...

Bu Özgü Namal a bitiyorum zaten. Bir insan bu kadar mı güzel rol yapar.. O bakışları nasıl güzel ya... Ve 17 yaşındaki bir kızı canladrıcak kadar da çıtır olduğunu ıspat etmiş bulunuyor Özgücüğüm...

ılk Halit Ergenç e gitmiş teklif sanırım. ıyi ki kabul etmemiş. Mehmet Aslantuğu çok yakışmı. Halit de şımardı zatiii. Gitsin karısının dizinde yatsın o.. Hee bir de Halitin gelmesinin sebebi bence Bergüzar. Çünkü Bergüzar Haliti karısının elinden aldı şimdi de aynı hikaye benim başıma gelir diye karkuyor. Haklı tabii..

Neyscik.. Az kaldı diziyeee.
Bu diziyi her izleyişimde sanki sinema filmi izlemişim gibi hissediyorum kendimi.
Bence Asmalı Konak gibi efsane olacak bir dizi. Zaten en az 2 yıl sürmesi planlanıyorumuş..

Ama ben seffaf odada ızledım,bınbır gece de halıt ergencten önce mehmet aslantuga teklıf etmısler...Kabul etmeyınce halıt ergence teklıf edılmıs....

Heyyt be güllü yüyü kım tutar senııı

saol tatlım ramazan izletiriyör diziyi biliyönmü

ayy özette yine ramazanın o biliyönmüüsünü verdiler bura aklıma geldi :roflol:

ooww muzo döktürüyor zemuszemus

kemal aglıyor kıyamam ya

şu kemali seven köylü kızının teyze 'dezze' deyişi çok güzel :hulya:

nasılda akıllı kız yaav
kimseye pabuç bırakmıyor aferin sevdim bu kızı ben
ahaha korktular mutfaktakiler
bu bölümde çok güldüm ben:)))

bu arada arkadaşlar dikkatinzi çektimi bilmem ama
pakize ile güllü çay bahçesinde konuşurken
pakizenn arkasında çok belrgen olmasada koca koca apartmanlar vardıı
dikkat eden görmüştr

mehmet aslantuğu çok beğeniyorum ben çocukluk aşkımdı,:kedi:
gülizarın bakışlarına bittim, nasılda kıskandı, hasetinden çatlamak üzereydii..Bu güllü gülizarında, o görümcesi olacak cadınında hakkından gelir valla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…