ben izledim fragmanı pazartesi günü çıktı kızlar
5. Bölüm Özet
Muzaffer Bey’in Güllü mutluluğu
Güllü’nün çiftliği gelişi Muzaffer Bey’i hem çok şaşırtıyor, hem de çok mutlu ediyor.
Cemşir’in, Hamza’nın ve Reşit’in iftirayla Kemal’i hapise attırmaları, Kemal’in, Güllü daha fazla acı çekmesin diye ona arkasını dönmesi, tüm yaşanılanları bir kenara koyup, Güllü’yü çok farlı bir noktaya sürüklemiştir.
Artık Güllü yeni hayatında, yeni bir yol bulmaya çalışmaktadır kendine… Ve eğer bu yeni hayatın kilit noktası Muzaffer Bey ise Güllü hedefe ulaşmalıdır. Çünkü artık kaybedeceği hiçbir şey kalmamıştır. Şimdi kazanma zamanı başlamalıdır…
Muzaffer Bey ise çok şaşkın ama bir o kadar da mutludur sanki. Güllü, Behiye’nin kopyasıdır. Bu bir mucizedir. Ve mucize onun çiftliğinde yaşamaktadır. Muzaffer Bey’in Güllü’yü bırakmaya hiç niyeti yoktur. Onun o çocukça tavırları, içinden geldiği gibi doğal konuşmaları Muzaffer Bey’i yavaş yavaş cezbetmektedir…
Fragmanda cok uzunmus ya söyle yapsalar Ezel'in, Ask-ı Memnu'nun fragmanları gibi nolurdu sanki lülülülülülü
Yalnız Güllü bence hic benzemiyor Behiye'ye yoksa anormallik bendemi anlamadım :bbo:
valla bende benzetemiyorum ama işte dizi yürüyecek ya benziyo diyolar :)
aşk olsun kızlarr nasıll benzetemiyosunuzz
behiye de özgü zatenn farketmedinizmi akannehir
resimde belki benzetemediniz ama
geçen bölümm hayal görmüştü ya muzo özgünün
makyajlı haliydi o gııı farketmediniz miii CADIARZU
herkese iyi seyirlerr zemuszemus
saol tatlım ramazan izletiriyör diziyi biliyönmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?