Hanımın Çiftliği Kanal D

kemale yine cok üzüldüm ya ama be adam neden sesini cıkarmadıki helada ibraaam geldiginde görmedimi elinde bıcagı :a015:

biliyüm biliyüüm delikafadulden

muzoyu gördünüzmü güllüyü nasıl sahiplendi zemuszemus

zalogluna koptum ya nasıl dayak yedi güllüden :roflol:

parayla deyil sirayla birazda güllü dövsün bilünmü-tatlicadiarzu-:roflol:
resmen ilani ask etti adam cok güzeldi yazemuszemushihoyyyt

muzafer güllüyle ne konuştu arkadaşlar? göremedim. Aşk tohumları atıldımı?

parayla deyil sirayla birazda güllü dövsün bilünmü-tatlicadiarzu-:roflol:
resmen ilani ask etti adam cok güzeldi yazemuszemushihoyyyt

:lepi:

ama zaloglunun üstüne bi binisi vardı koptum valla o nasıl bi dayaktı öyle :roflol:

ayy muzo serpilmeye basladı nasıl oksadı güllünün yüzünü :jeyyar:

kaydirigubbakcemile5 vaaaauuv! nasıl becerdi güllü bunu?Muzoyu bile hizaya getirdi ha?

kaydirigubbakcemile5 vaaaauuv! nasıl becerdi güllü bunu?Muzoyu bile hizaya getirdi ha?

anlattı herseyi muzoya babasının yaptıklarını falan, ama kemali anlatmadı muzoya galiba sevdigim var demedi galiba yoksa benmi kacırdım :uhm:

oooo muzoya bak sen dünden hazırmış :) yürü be güllü kim tutar seni:lepi:

Dizi gerçekten çok güzel :) Ben müziğine bayılıyorum . ınsanın yüreğine dokunan güzellikte bir dizi müziği :)

demedi akilli kizdir o, zati sevdigi yokmu olcak, acaba ölcekmi yazik:gitme:

ölmicek galiba o dezzeee diyen corap söküklerini habire diken kızla evlencekmis galiba akannehir akannehir

oooo muzoya bak sen dünden hazırmış :) yürü be güllü kim tutar seni:lepi:

behiye sagolsun :roflol:

bugünki bölümü zevkle izledim coook güzeldikaydirigubbakcemile5delikafadulden

bendee biliyünmüü delikafadulden

Dizi gerçekten çok güzel :) Ben müziğine bayılıyorum . İnsanın yüreğine dokunan güzellikte bir dizi müziği :)

Gercekten öyle, hangi sahneye nasıl bir müzigin yakısacagını iyi biliyorlar, hele gecen haftaki mahkeme sahnesinde mafoldumben

özgü namalın oyunculuğu gerçekten harika bi insan bu kadarmı güzel rol yapar yaa bayılıyorum çok gerçekçi oynuyo bir çok oyuncudan bin kat daha güzel oyunculuğu var...

bugünkü bölümü gerçekten güzeldi.gittikçe daha da güzel olacaktır eminim...
güllü zaloğlunun üstüne cıkıp nasıl da dövdü adamı valla..helal olsun sana şirret Güllü...
bence gülizar da cok iyi yapıyor rolünü..ona da afferin:)

güllü pire gibi ama güzel atladı ramazana bide bağırmasa o sesiyle süpe olacak
kemalin şimdi ölmemesi lazım daha çiftliğe gelecekti trt de öyle izlemiştim

valla çok güzel bi dizi.
.gülizarı çok beğeniyorum.çok güzel rol yapıyıyo.a.s
hakket güllü nasıl dövdü zaoğlunu..kaydirigubbakcemile3
bide halide hanımın arkadaşı muzaffer bey için pireyi bile sektirmez dedi ya koooptumm.:roflol::roflol::roflol:
pire sektirmez muzzoo:lepi::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…