Hanımın Çiftliği Kanal D

eeeeeeee kaçırıyo bu güllüyü ya:gitme:

Evet ayılınca döver:roflol:

kafama dizideki yılmaz takıldı muzoyu öldürmek isteyen. hangi dizide vardı daha önce kafmı patlattım bulamadım kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kafama dizideki yılmaz takıldı muzoyu öldürmek isteyen. hangi dizide vardı daha önce kafmı patlattım bulamadım kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Ben de düşündüm bulamadımfisfisfis

Bravo hatırla sevgilide oynuyodualkisalkisalkis

Işık vardı ona aşık olan çocuktu Haruna.s

ayyyyy evet bende kaç bölümdür düşünüyorum hatırla sevgilinin hepsini sıradan geçirdim bulamadım
en son bizim semtten mi die düşündüm çok oyuncu gitti diziye buralardan neyse buldunuz
çok çok teşekür kızlar

birde günümüze namuzsuzluk cok diyorlar aşkı memnu yaprak dökümü hanımın cifligi kimin eli kiminkinde belli degil valla

:roflol:birde günümüze namuzsuzluk cok diyorlar aşkı memnu yaprak dökümü hanımın cifligi kimin eli kiminkinde belli degil valla

:roflol:birde günümüze namuzsuzluk cok diyorlar aşkı memnu yaprak dökümü hanımın cifligi kimin eli kiminkinde belli degil valla

canım ozamanlar tam batılılaşma dönemi insanların batılılaşma sanıp batının ahlaksız yönlerini benimsediği dönem özellikle yaprak dökümü aşkı memnu vs gibi romanlarda yazarlar çoğunlukla bu konula işlemişlerdir

bihterin yürüyüşüyle aynı yazmışsınız ama güllü yürüyüş yemek dans dersleri alacak muzaffer beye rica etti öğrenirim dedi bihter hanım okadar imkanları var yamuk yumuk yürüyor ramazan güllüyü kaçırırı ama güllüyü kaçırınca yakalanır muzaffer bey onu çiftlikten kovar olacağı buydu zaten üstüne birde güllüden dayak yer artık güllüde dayak uzmana babası döve döve oda dayak atmasını öğrenmiş

eskilerde yengeye göz koymak modaydı herhalde.

aşkı memnuda yiğen amcasının karısına göz koyar.

hanımın çiftliğinde dayı yiğenin nişanlısını ayartır.

ne diyelim allah tüm yengeleri korusun :)

Dünki bölüm güzeldi, sıkılmadım bu sefer, özellikle Güllünün sahnelerinde. zemuszemus
Yemek yiyisi, yürümesi, elbiseleri denemesi, her karesi izlenmeye degerdi. Helal olsun muhtesem yansıttı bize o anları :lepi:
Ayy bide Büyük Kulüp'te Adanalı'ya dans etmeleri yokmuydu Muzoyla karsı karsıya, koptugum andır :roflol:

yav güllü muzaffferi öptükçe öpme diyorum dahada sarılıyo kıskançlık damarım tuttu ya halidede ben olsam abim bunca yıl üzüntü çekti biraz yüzü gülüyo diye sevinirim ramazana yardım ediyo bide kızı kaçırsın diye

ya kızlar yorumlarınız süper öldüm gülmekten kaydirigubbakcemile3 bu bölüm çok iyiydi cidden ben yarım yamalak izledim ama yine de begendim güllünün herkese abla demesi öldürdü beni ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…