Hanımın Çiftliği Kanal D

Hadi artık güllü ellerini çözüp dövsün şu ramazanı:gitme:

Hadi artık güllü ellerini çözüp dövsün şu ramazanı:gitme:

yok cnm esas oğlan muzo bulacak güllüyü
kulübeye gidecek muzo daha tüfeğiyle korkudan saf ramazan güllünün ağzını kapayacağına kulağını kapatacak ben öle biliom

yok cnm esas oğlan muzo bulacak güllüyü
kulübeye gidecek muzo daha tüfeğiyle korkudan saf ramazan güllünün ağzını kapayacağına kulağını kapatacak ben öle biliom

:roflol:

öylemi yapcak saftirik ramazan:roflol:dört gözle bekliyorum o sahneyi :roflol:

Ay içim daraldı hadi be muzaffer be

bu salak ramazan sorhoş sorhoş kıza bişey yapmasa

Yok yok sızdı o salak

Burda bitirilir mi ya:gitme:

yani bunlar da elbet gelecek o kız ciftliğe bu kadar uzatılmazki bir bölüm gitti

Sinir ettiler beni bu akşam..Koca bi bölüm güllüyü kurtarsın diye bekledik:umursamaz:

Yakınlarda bi yerde yakalayacak heralde muzaffer..

fragmanını vermez oldular su dizilerinde kal geldi bana yaa :1rolleyes:

güllü alır öcünü o halideden kabak hocada götürdü parayı allah bilir nekadar aldı muzafferden yasin agada seviniyo bey yola geldi diye

o kadını bi bana verseler yaa gıcık şeyy..:mymeka::mymeka:kaydirigubbakcemile güllü intikamı çok güzel alıcak kesin bide şu yemekteki konuşma usluplarınıda öğrenirse güzel olur..tam hanım ağa olacak..kırmızı kıyafeti çok hoştu bu arada..​

görgü konuşma yemek dans dersleri alacak güllü muzaffer beye rica etmişti kurtulunca alır derslerini de veriri adalet hanımla ramazana

ay herhalde muzaffer gıttıgınde bağ evıne kımse yokk gıbı... sanırım gec kaldı muzaffer beyy...

Bombos bir bölümdü, kayda deger bisey yoktu bence, sıkıldım baya dün :umursamaz:

ınsallah yenı bölumde bulur muzaffer bey.. en azından kımın yaptıgını ögrendı gerısı kolay olsa gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…