valla çok güzel bi dizi.
.gülizarı çok beğeniyorum.çok güzel rol yapıyıyo.a.s
hakket güllü nasıl dövdü zaoğlunu..kaydirigubbakcemile3
bide halide hanımın arkadaşı muzaffer bey için pireyi bile sektirmez dedi ya koooptumm.:roflol::roflol::roflol:
pire sektirmez muzzoo:lepi::roflol:
özgü namalın oyunculuğu gerçekten harika bi insan bu kadarmı güzel rol yapar yaa bayılıyorum çok gerçekçi oynuyo bir çok oyuncudan bin kat daha güzel oyunculuğu var...
ya hani güllü gelinliği pencereden attı ya ozaman ben pek bi acıdım zaloğluna.ağlamaklı gitti bide kabağa beni kandırdın diye.onada yazık.bugün pek mi polyannayım ne.
kızlar ya dünkü bölümde ramazana çok acıdım dayak yedi milletin içindegelinlik kafasına atıldı kahvede dalga geçtiler onla bide dyaından karını koru dediklerinde o benim dayım filan dedi çok üzüldüm ya salak malak ama saf biri ramazan
kemali sevdiğini bilmiyodu kemal onu rahatsız ediyor güllününde kendinde gönlü var diye biliyordu gülonun babası ve arkadaşı öle dedi ramazana zaten kabak denen adama dedi ya onun sevdiği varmış beni kandırdın diye
Seksi olmak için yemeği arttırdı
Kanal D'deki 'Hanımın Çiftliği'nin Güllü'sü Özgü Namal 2 bölüm sonra senaryo gereği hafif kilolu seksi bir kadın olacak
Özgü Namal zayıf ve çocuksu görüntüsünden kurtulmak için 10 Ağustos’tan beri diyetisyen eşliğinde kilo almaya uğraşıyor. 1.68 boyunda 46 kilo olan Özgü Namal kilo alabilmek için sporu kesti, sigarayı bıraktı.
özgü namalın makyajsız halide hoşSeksi olmak için yemeği arttırdı
Kanal D'deki 'Hanımın Çiftliği'nin Güllü'sü Özgü Namal 2 bölüm sonra senaryo gereği hafif kilolu seksi bir kadın olacak
Özgü Namal zayıf ve çocuksu görüntüsünden kurtulmak için 10 Ağustos’tan beri diyetisyen eşliğinde kilo almaya uğraşıyor. 1.68 boyunda 46 kilo olan Özgü Namal kilo alabilmek için sporu kesti, sigarayı bıraktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?