Hanımın Çiftliği Kanal D

ya hani güllü gelinliği pencereden attı ya ozaman ben pek bi acıdım zaloğluna.ağlamaklı gitti bide kabağa beni kandırdın diye.onada yazık.bugün pek mi polyannayım ne.

güllüye braova hakket dövdü mü eşeğiikaydirigubbakcemile3
attan inip,eşeğe binmem dedi yaa oof ne laf amaakannehir
bende gülizarı acaaip beeniyorum,bide halide hanımı oynayan kadın ,nasıl hoş duruyo,asil,vakur ,ağır ,oynayan pek yakışmış role,
akşam pek merak ediyodum ne olceni,
maalesef tamamını izleyemedim,en son kabak dedikodu almış ,yürümüş diyodu ,
sonrasında neler oldu bi özet geçsenize sevabınayerimseniben

özgü namalın oyunculuğu gerçekten harika bi insan bu kadarmı güzel rol yapar yaa bayılıyorum çok gerçekçi oynuyo bir çok oyuncudan bin kat daha güzel oyunculuğu var...

Hele arabadan Pakizeye el sallaması çok hoştu....:icecream:

ben gülüzarıda çok beğeniyorum pek fettan konuşmalar falan çok renkli kadın

kızlar ya dünkü bölümde ramazana çok acıdım dayak yedi milletin içindegelinlik kafasına atıldı kahvede dalga geçtiler onla bide dyaından karını koru dediklerinde o benim dayım filan dedi çok üzüldüm ya salak malak ama saf biri ramazan

aynen yaa :sinifsinif:
bide dün ilk kez özgü namala sinir oldum,döndü dolasti 5 kere ayni kelimeyi söyledi ben atin yerine essegi baglamam diye kötükedihüso

Ben hic üzülmedim, biliyordu Kemal'i, ne diye musallat oldu ki Güllünün basına o zaman. Birde onu öldürmek istemesi ne kadar kötü biri oldugunun göstergesidir. Yenilgiyi hazmedemeyen bir karakter cok tehlikeli olur ayni Ramazan gibi. :bbo:

kemali sevdiğini bilmiyodu kemal onu rahatsız ediyor güllününde kendinde gönlü var diye biliyordu gülonun babası ve arkadaşı öle dedi ramazana zaten kabak denen adama dedi ya onun sevdiği varmış beni kandırdın diye

Aa evet dogru, unuttum orayı ben, sagol canım hatırlattıgın icin ama Ramazan Güllüyle Kemal'i görmüstü hatta Güllünün abisine demisti gördüm ikisini diye, anlamamıs mı o zaman egriyi dogruyu. CADIARZU
Yinede hic bir neden onun sarhosken Güllüye saldırmak istemesini affetirmez. Zorla güzellik olur mu, tamam ögrendin iste sevdigi var kızın daha ne ugrasıyorsun ki. Gerci hersey bahane Muzo sahane, o toptan cözecektir sorunu. :jeyyar:

benimde en çok ramazanı dövdüğü sahne hoşuma gitti bide ne güzel bağırıyo öyle
gerçi bu haftada tam izleyemedim ama 2 haftadır cuma günleri misafir geliyoo :jeyyar:

Gülizar'a bayılıyorum ya, Güllüye nasılda avrat düsmanı diye gösterdi Muzoyu :roflol:
bide Muzo banyoya girmek istedigini söylerken Gülizarın Güllüye bir bakısı vardı ki evlere senlik :jeyyar: :roflol:

kız atın yerine eşeği bağlamam ben dedi
adamda diyor anlatırken güllü,atın yerine eşeğe binmem dedi diyor
aklı nasıl çalışıyorsa artıkın:ecrin_bebek:

ona bakarsan güllü kemali kastediyo berber reşitte diyoya güllü muzaffer beyi gözüne kestirmiş diye az cin degil oda ama güllüde ramazanın aldıgı gelinligi yırtınca bi fena oldu acıdım orda ramazana kötü madara oldu çiftlige

Hanımın Çiftliği 6.Bölüm Fragmanı - Forumdas.Net

5. Bölüm Özet

Muzaffer Bey’in Güllü mutluluğu

Güllü’nün çiftliği gelişi Muzaffer Bey’i hem çok şaşırtıyor, hem de çok mutlu ediyor.
Cemşir’in, Hamza’nın ve Reşit’in iftirayla Kemal’i hapise attırmaları, Kemal’in, Güllü daha fazla acı çekmesin diye ona arkasını dönmesi, tüm yaşanılanları bir kenara koyup, Güllü’yü çok farlı bir noktaya sürüklemiştir.
Artık Güllü yeni hayatında, yeni bir yol bulmaya çalışmaktadır kendine… Ve eğer bu yeni hayatın kilit noktası Muzaffer Bey ise Güllü hedefe ulaşmalıdır. Çünkü artık kaybedeceği hiçbir şey kalmamıştır. Şimdi kazanma zamanı başlamalıdır…
Muzaffer Bey ise çok şaşkın ama bir o kadar da mutludur sanki. Güllü, Behiye’nin kopyasıdır. Bu bir mucizedir. Ve mucize onun çiftliğinde yaşamaktadır. Muzaffer Bey’in Güllü’yü bırakmaya hiç niyeti yoktur. Onun o çocukça tavırları, içinden geldiği gibi doğal konuşmaları Muzaffer Bey’i yavaş yavaş cezbetmektedir…

Seksi olmak için yemeği arttırdı
Kanal D'deki 'Hanımın Çiftliği'nin Güllü'sü Özgü Namal 2 bölüm sonra senaryo gereği hafif kilolu seksi bir kadın olacak
Özgü Namal zayıf ve çocuksu görüntüsünden kurtulmak için 10 Ağustos’tan beri diyetisyen eşliğinde kilo almaya uğraşıyor. 1.68 boyunda 46 kilo olan Özgü Namal kilo alabilmek için sporu kesti, sigarayı bıraktı.

pek değişmemiş zaten etli butlu görünüyordu. özgü aynı özgü

özgü namalın makyajsız halide hoş
saçlarıda güzel zaten
senaryo icabıda olsa kilo almak istemezdim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…