Hanımın Çiftliği Kanal D

Evet var fragmanıda cıktı tam izleyemedim ama Güllü masada Muzonun bacısına aynen sunu diyor: Seni bu masada istemiyorum :mymeka: :hooray:

Evet var fragmanıda cıktı tam izleyemedim ama Güllü masada Muzonun bacısına aynen sunu diyor: Seni bu masada istemiyorum :mymeka: :hooray:

yakışır güllüyeee :roflol:
tv lerimizin kahramanııı güllü alkisalkisalkis

bıkmıştık beee yaaa ezik herşeyi ters anlaşılan zavallı salak kız imajlı dizi kahramanlarından :jeyyar:

yakışır güllüyeee :roflol:
tv lerimizin kahramanııı güllü alkisalkisalkis

bıkmıştık beee yaaa ezik herşeyi ters anlaşılan zavallı salak kız imajlı dizi kahramanlarından :jeyyar:

valla öyle canım, onca dayak yedi ama yılmadı, ohh ne güzel yedirdi muzonun bacısına lafları :mymeka: yalnız güllü öyle dedikten sonra halidenin suratını görcekten -tatlicadiarzu- :roflol:

bu hafta var yeni bölüm
hatta güllü muzafferin bacısını masada istemiyorum diyor
muzaffer de hoş geldin hayatıma diyor
hatta bi ara kemalle güllün öpüştüğünü gördüm ama
yazık kemlain rüyasıdır okaydirigubbakcemile3

evet ya kemal çok iyi bir adamdı yazık oldu kemal gibiler parasızda olsa değer ama işte güllü dedi ben seninle ölüme bile giderdim dedi kemal kıyamadı güllüye yazık oldu ama mutsuz oldu ikiside güllüde muzaffer beye yaklaşıp zengin olmanın peşinde artık ne yapsın güçlü olacakki ezilmesin artık

durun patlamayın yahuu
güllü ilerleyen bölümlerde kemali çiftliğe alacak
muzaffer bey ölüncede anlarsınızyaa :jeyyar:

durun patlamayın yahuu
güllü ilerleyen bölümlerde kemali çiftliğe alacak
muzaffer bey ölüncede anlarsınızyaa :jeyyar:

yuro d'de hala özet var biliyünmü -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…