Hanımın Çiftliği Kanal D

aslında muzafferle oluyordu vede çocuğu oluyordu bende anlşayamadım halideye gelince öteki şöföre gıcık gıcık bağırıp çağırıyordu kemali yakışıklı görünce süt dökmüş kediye döndü

Gerçekten o nasıl elbiseler öyle, halbuki kadının fiziği gayet güzel, insan irisi olup çıkıyor o acaip kıyafetlerle.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ÖzgÜ yÜ cırkın yapmak ıÇın cok mu ugrasmıŞlar
cadaloz halıde bıle gÜzeldı bu bÖlÜmde ondan

Kitabını bende okumadım bilmiyorum nasıl ama halide kadar kibirli bi kadının kemalle bi ilişki yaşayacağını sanmıyorum..
Demiştim Kardelenciim..Salıncakta ne kahkahalar atıyordu..ıçi çıkacaktı gülmekten

Popoyu kocaman gösteren elbiselere ben de şaşmıştım..Nasıl modeller yaa..

intikam için herşeyi yapar o halide zaten evli değil hiçmi evlenmemiş onuda bilmemde onun siniri evlense geçer bence

süper yorumlar bunlar ya çok güldümm.
bihterin sivilceleri behlül öpünce hemen geçmiştii
darısı halideye.

Demiştim Kardelenciim..Salıncakta ne kahkahalar atıyordu..İçi çıkacaktı gülmekten

Popoyu kocaman gösteren elbiselere ben de şaşmıştım..Nasıl modeller yaa..

Halide mest oldu ya salıncaktakaydirigubbakcemile3

Buldu yakışıklı çocuğu sinirli hallerinden eser kalmadıkaydirigubbakcemile3

güllüde hepsinden yılan çıktı ben hiç diziye yakıştırmıyorum onu kırmızı ruj sürüp şapka takmakla kadın olunmuyor evin hizmetçisi kadın bile ondan daha işveli alımlı o role daha fettan bir kadın lazım

o poposunu yırtarak bağırarak konuşmaları çok banal :))

Son düzenleme:
güllü çok basit davranıyor :1ninca:
sulukule çingenesi gibi
konuşmasını bile düzeltmeden daha neler yapıyor kafamçokkarıştı

kadının emeğini attı yere
ölüyede mi saygısı yok bu güllünün.:mymeka:

Halideye noldu kızlar? Güllü mü dövdükaydirigubbakcemile3

ayy kızlarr şu güllünün abisi varya ona o kadar gıcık oluyorum ki bu kadar itici birisini, nasılda bulmuşlar..ben tv karşısında sinirden duramıyorum onu görünce oyuncular napıoki

dün nasıl bitti ben son gördügümde film izliyolardı sonrasında ne oldu

bu dizinin ilk bölümlerini severek izledim.
son 2 bölümdür bukadar saçmalayamaz bir dizi.
güllü ve kemal in sürtüşmeleri hiç ama hiç hoş olmamış.
eskide yaşanmış bir aşkın ciddiyeti olmalıydı.

kemalinde evlenip barklanmış eski sevgilisini çiftliğinde şöförlüğe başlamasını hiç yakıştıramadım kemali beğenirdim hiç onun karakterine uygun bir davranış değil bence düşünsenize evleniyosunuz şöförünüz eski sevgiliniz vede kocası bilmiyor güllünün çok kötü bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…