ayy güllü saçlarını kestirince birden gıcık gelmeye başladı gözüme,birde o giydiği elbiseler nasıl gösteriyor poposunu kocaman,güllü muzoya vermiyoo yaa inşallah bir ednan bey vakası daha yaşamayız,CADIARZU
ayy güllü saçlarını kestirince birden gıcık gelmeye başladı gözüme,birde o giydiği elbiseler nasıl gösteriyor poposunu kocaman,güllü muzoya vermiyoo yaa inşallah bir ednan bey vakası daha yaşamayız,CADIARZU
Kemal le Halide aşık olurlar..Kemal de eve damat gelir..noolcak ki başka..
Zavallı Güllü ay pardon delikafaduldenSerap hn.Şok oldu arabada kemali görünce..
Ne saçma iş yaptı Kemal..Şimdi Güllü ona ,ne kadar it muamelesi yapsa, yeridir..
Fransızcası da pek hoşşş..Banallll..kaydirigubbakcemile3
Demiştim Kardelenciim..Salıncakta ne kahkahalar atıyordu..ıçi çıkacaktı gülmektenKitabını bende okumadım bilmiyorum nasıl ama halide kadar kibirli bi kadının kemalle bi ilişki yaşayacağını sanmıyorum..
intikam için herşeyi yapar o halide zaten evli değil hiçmi evlenmemiş onuda bilmemde onun siniri evlense geçer bence
Demiştim Kardelenciim..Salıncakta ne kahkahalar atıyordu..İçi çıkacaktı gülmekten
Popoyu kocaman gösteren elbiselere ben de şaşmıştım..Nasıl modeller yaa..
at tepti Halide yi
attan düştü Güllü yüzünden
Abisiyle barışmış tabikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
at tepti Halide yi
attan düştü Güllü yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?