Hanımın Çiftliği Kanal D

nasıl yaktı o eşyalrı attı yaa ne katı yürekliymiş bu:jeyyar: muzaffer efendi biraz geçmişe saygısızlık oldu izlerken kötü oldum

ya ramazan nasıl güzel rol yapıyor ya inanıyorum böyle içim eziliyo gözleri dolu dolu
yazık yaa hadi nişanlısını aldın ciftlikten kovdun ortada niye bıraktın be adam en azından insan iş ev filan verir
yiyecek ekmeğe muhtacım biliiionn muu deyişi ne kötüydü

Gercekten cok guzel oynuyor.. umit vadeden sanatci... insallah kaybolup gitmezde yapimcilar tarafindanda takdir edilir !:Saruboceq:

Aynı şeyleri düşündüm canım gerçekten çocuk çok iyi oynuyo..O sahnede gözlerim doldu benimde kıyamam ya insan yeğenini açlığa mahkum eder mimafoldumben

Hem ramazan yerden göğe kadar haklıvereliniortak

Bak nerde bitirdiler ya:mymeka:

gelecek hafta bakalım nolucak ramazana bende acıyorum ya...çok eziyordu dayısı bide kovdu ya..

bence kemale rağmen evet der çünkü kemal onu hastaneden kovmuştu,bende muzafferin behiyenin resmini yakmasına falan üzüldüm sonuçta iki gün öncesine kadar daha behiye diyordu yazık ya insan geçmişine bu kadarmı saygısızlık eder illa güllüyü sevdiğini göstermenin yolu bumuydu şu erkekler çok nankörler valla

güllünün babası,abisi bi de kabak hafız ne gıcık karakterler öyle be..kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…