Bende güllü onu işe alıyo zannediyodum..Ne sinir gerçekten ya ne işin var senin çiftlikte evlenmiş artık o:umursamaz:
Kemal le Halide aşık olurlar..Kemal de eve damat gelir..noolcak ki başka..
Zavallı Güllü ay pardon delikafaduldenSerap hn.Şok oldu arabada kemali görünce..
Ne saçma iş yaptı Kemal..Şimdi Güllü ona ,ne kadar it muamelesi yapsa, yeridir..
Fransızcası da pek hoşşş..Banallll..kaydirigubbakcemile3
bncede halide birlkte olacakKemal le Halide aşık olurlar..Kemal de eve damat gelir..noolcak ki başka..
Zavallı Güllü ay pardon delikafaduldenSerap hn.Şok oldu arabada kemali görünce..
Ne saçma iş yaptı Kemal..Şimdi Güllü ona ,ne kadar it muamelesi yapsa, yeridir..
Fransızcası da pek hoşşş..Banallll..kaydirigubbakcemile3
babaya baya ders verdi güllü hanım aman neydi güllü degil serapmışşkaydirigubbakcemile3
bncede halide birlkte olacak
ama kitap nasıl bilemm tabii ama tahmnm
Kitabını bilmiyorum..
Cahil cühelanın birisi ,aşkı memnu nun kitabını görmüş bir yerde..
Aaaa..diziden sonra birde kitabını mı çıkarmışlar demiş..delikafaduldendelikafadulden.
Biz de kitabı görürsek, aynı tepkiyi vermeyelim sonraakaydirigubbakcemile3
intikam için herşeyi yapar o halide zaten evli değil hiçmi evlenmemiş onuda bilmemde onun siniri evlense geçer bence
intikam için herşeyi yapar o halide zaten evli değil hiçmi evlenmemiş onuda bilmemde onun siniri evlense geçer bence
Yanarım yanarım o Halide badem bıyıklı şöforle halvet olup gerginliğinden kurtulmadı ya ona yanarım :)))))
evet yaa evlendi artık onun yerinde olsam o laflardan sonra ben bakmam bile o kadına:dilcikar:
bu arada mikrofon çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?