Hanımın Çiftliği Kanal D

hatırları yakmak kolay olsada kalbindeki hatıralar silindimi acaba muzaffer beyin güllüyü elde etmek içinde yakmış olabilir yada gerçekten aşıkta olmuş olabilirbakalım göreceğiz kemalde çok yakışıklı ama cesaretli olamadı birde gelmiş nikaha görünüyor çok sinir oldum nikaha gelmesine madem geldin cesaret göster tut güllüyü al git herşeyi arkanda bırak ama kemalde cesaret yok sevmek yakışıklılık yetmiyor cesur olacaksın işte

10. Bölüm Özet

Güllü çiftliğin hanımı oluyor

Muzaffer ve Güllü sonunda evleniyorlar ve Güllü artık çiftliğin hamını oluyor. Muzaffer ve Güllü sonunda evlenmişlerdir. Güllü, hırs ve intikam duygusu ile dolu olmasına karşın, bu duygularını sabrıyla o kadar ince bir şekilde harmanlamıştır ki sonunda herkese karşı galip gelen Güllü olmuştur.
Bir zamanlar Güllü’yü hayatından vazgeçme noktasına getirenler artık yavaş yavaş süngülerini indirmeye başlamışlardır. Çünkü kim ne derse desin, artık Güllü o çiftliğin hanımı olmuştur.
Güllü, Kemal’e hala aşıktır ama ona da çok güzel bir ders vermiştir. Kemal’in beraber çıktıkları yolu yarıda bırakmış olması Güllü’nün hayatının komple değişmesine neden olmuştur ve Güllü bu yaşadıklarını asla unutmayacaktır.
Güllü ve Muzaffer için her şey güzel giderken birden çıkıp gelen sürpriz bir misafir Güllü’nün sinirlerini bozacaktır ama, bunun ötesinde Kemal’in Güllü’ye yapacağı sürpriz tam bir şok etkisi yaratacaktır.

kizlar bu haftaki bolumun reklamini gordum gullunun durusu yuruyusu tavri ne cok degismis ve cookkk yakismis bayildim dogrusu akannehir

Bende güllü onu işe alıyo zannediyodum..Ne sinir gerçekten ya ne işin var senin çiftlikte evlenmiş artık o:umursamaz:

Bende güllü onu işe alıyo zannediyodum..Ne sinir gerçekten ya ne işin var senin çiftlikte evlenmiş artık o:umursamaz:

evet yaa evlendi artık onun yerinde olsam o laflardan sonra ben bakmam bile o kadına:dilcikar:

bu arada mikrofon çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kemal le Halide aşık olurlar..Kemal de eve damat gelir..noolcak ki başka..
Zavallı Güllü ay pardon delikafaduldenSerap hn.Şok oldu arabada kemali görünce..
Ne saçma iş yaptı Kemal..Şimdi Güllü ona ,ne kadar it muamelesi yapsa, yeridir..

Fransızcası da pek hoşşş..Banallll..kaydirigubbakcemile3

evet evet bencede kesin bir aşk olur onların arasında opuyorumnanaktan

odada kendi kendine nasıl konuşuyordu geçmiş ayna karşısınakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

babaya baya ders verdi güllü hanım aman neydi güllü degil serapmışşkaydirigubbakcemile3

bncede halide birlkte olacak
ama kitap nasıl bilemm tabii ama tahmnm

babaya baya ders verdi güllü hanım aman neydi güllü degil serapmışşkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kitabını bende okumadım bilmiyorum nasıl ama halide kadar kibirli bi kadının kemalle bi ilişki yaşayacağını sanmıyorum..

intikam için herşeyi yapar o halide zaten evli değil hiçmi evlenmemiş onuda bilmemde onun siniri evlense geçer bence

Yanarım yanarım o Halide badem bıyıklı şöforle halvet olup gerginliğinden kurtulmadı ya ona yanarım :)))))

evet yaa evlendi artık onun yerinde olsam o laflardan sonra ben bakmam bile o kadına:dilcikar:

bu arada mikrofon çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Nasıl mikrofon ayol öyle saç kurutma makinesi gibi:sm_cool:

halide, salıncakta pek mutlu görünüyordu.dizi başladığından beri ilk defa bi yüzü güldü:roflol:

ayy güllü saçlarını kestirince birden gıcık gelmeye başladı gözüme,birde o giydiği elbiseler nasıl gösteriyor poposunu kocaman,güllü muzoya vermiyoo yaa inşallah bir ednan bey vakası daha yaşamayız,CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…