Hanımın Çiftliği Kanal D

bende gelimmi :kedi:

Gel kız, accıkta bu topiği şenlendirek..Pek bi mazlum kaldı..Aşk-ımemnu nun yanında..:sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ama ben yarısını bilem izleyemedimmafoldumben..Gülizar, kemalin evine gitti.o sahneyi izledim sadece..

geldim hemenkaydirigubbakcemile3

sen en başını izlemişin gerisini bırakmışın be sonmodelimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sonu çok kötüydü, kemal akannehir böle kaldı vala çocuk:gitme:

Gerçek ağız..Çok korkunç ya korkuyom ben ondan:bbo:

aynen öyle güllü,nün babası ve abisi çok gıcık tipler.bazen onlar çıkınca kanal değiştiriyorum.

abisini çok aradılarmı acaba:bbo:

trtr,de baba "erol taş" tı o bile şimdiki adamdan sempatiktia.s.

Gerçek ağız..Çok korkunç ya korkuyom ben ondan:bbo:

aynen öyle güllü,nün babası ve abisi çok gıcık tipler.bazen onlar çıkınca kanal değiştiriyorum.

abisini çok aradılarmı acaba:bbo:

trtr,de baba "erol taş" tı o bile şimdiki adamdan sempatikti

Bence o abiyi korku filmlerinde oynatmalılar dabbe falan gibikaydirigubbakcemile3

fragmanda kemel güllünün odasına girimiş güllüyü uyandırıyordu,tartışıyorlardı.muzafferde merdivenler çıktı,gülünün kapısını çaldı kemalde içerdeydi..eee bu görüntü yoktu dün akşam ki bölümde.ara ara uyukluyodum o aramı geçti o bölüm acaba.bu dizinin ilk bir kaç bölümü çok güzeldi.son bölümlere doğru saçmaladılar sanki....

Vardı canım..

Güllü saklan çabuk dedi kemale..

Bu arada halide de abisiyle konuşuyodu kapının önünde..

Güllü hemen dışarı çıktı annesi gelmişti çünkü..Muzafferle aşağıya indi..

Bu arada kemal ordan çıkmıştır orayı göstermediler..

evet kemal yaprak dökümündede çok güzel rol yapmıştı orda doktordu bu dizide şöför ama her ne olursa olsun iyi rol yapıyor her role yakışır namık ,kemal

Güllü nam-ı diğer Serabın son bölümde yapptığı şey çok adiceydi.Çocukcağız baba yadigarı saatini sattı bilet alabilmek için, annesi onu reddetti.Her şeyi göze aldı.Kemal bundan sonra rotayı daha bir hızla Halideye kırar.Yeni bölüm 1 Ocağa denk geliyor yayınlanır mı sizce?

Hanımın değil Hasan’ın çiftliği

Ünlü dizinin çekildiği 250 dönümlük arazi, Galatasaraylı eski futbolcu Hasan Şaş'a ait çıktı. Dizi için arazisini kiralayan Şaş, dizi bitince yeni yapılan konağın sahibi olacak!
Başrollerini Özgü Namal ve Mehmet Aslantuğ'un paylaştığı "Hanımın Çiftliği" dizisi, setiyle de ilgi gördü. Adana'ya 25 kilometre uzaklıkta bulunan Karataş ilçesinin Karaahmet Köyü'nde çekilen dizi için Gold Film'in yapımcıları 1.8 milyon dolarlık yatırım yaptı. Dizinin çekildiği 250 dönümlük arsanın Galatasaray'ın eski yıldızı Hasan Şaş'a ait olduğu ortaya çıktı. Ayakligazete.com'un haberine göre; kendisi de Adanalı olan Şaş, bu araziyi dizi yapımcılarına kiraladı.

Konağın fiyatı 1 milyon dolar
Hasan Şaş'tan kiraladıkları arsadaki eski evi yıkıp yerine lüks bir konak inşa eden yapımcı Faruk Turgut, 1 milyon dolar harcadı. Turgut, Hasan Şaş'ın ismini vermeden "Yeni yapılan konak, dizi bitince arazi sahibinin olacak. O konak arazi sahibinin hakkı. ıyi günler yaşar umarım" dedi. Böylece dizi bitince 1 milyon dolarlık konağın da bulunduğu 250 dönem arazisine kavuşacak olan Hasan Şaş, kârlı bir yatırım yapmış oldu. Galatasaray'ın eski yıldızının, futbol oynadığı dönemde kazandığı parayı gayrimenkule yatırdığı biliniyor.

Baştan yapıldı
Hanımın Çiftliği dizisi ekranda yer almadan önce dizinin yapımcıları, Hasan Şaş'a ait olan 250 dönümlük araziyi baştan aşağıya yeniledi. 1950'li yılların Adana'sını yansıtmak için kolları sıvayan ekip; Eskişehir'den özel kiremitler getirdi, arazide bulunan eski evi yıkıp yerine 33 gün içerisinde dizide Mehmet Aslantuğ'un canlandırdığı Muzzafer Bey'in konağını yaptı

Vay anasını Hasan Şaş,şaşmamış iyi yatırımlar yapıp, konağa da konmuş..

Ben Halidenin gece gece haftalık vermesine bir anlam veremedim..Ver haftalığı yasin ağaya, gündüz gözüyle versin şöfere..
Bi patron çalışan:hulya: işçisine, gece haftalığını vermek isterse,hemde bekar odasına girip,altından ne anlamlar çıkmaz ki..kaydirigubbakcemile3
Halide, aranıyor anlamı çıkar tabiii..kaydirigubbakcemile3.

Ben Halide'yi önceki sofore yakistiriyordum..
Nefretle baslayan ask klasigi sandim, ama galiba onun oyle rolu olmayacak.
Kemal girdi devreye.. Yazik ogrenirse Halide cok uzulecek, gunahi kadar sevmez Gullu'yu

Kanal D'nin her cuma akşamı milyonları ekran başına kilitleyen dizisi Hanımın Çiftliği'nin iki oyuncusu Ebru Özkan ve Caner Cindorukun sette başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü. Güllü'nün eski sevgilisi Kemal'i canlandıran Cindoruk ile Muzaffer Bey'in kızkardeşi Halide'yi oynayan Özkan dizi çekimlerinin tatile girmesi nedeniyle soluğu ıstanbul'da aldı. ıkili önceki gün Kuruçeşme sahilinde samimi bir şekilde yürürken görüntüendi. Cindoruk ile ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Özkan uzun süre meslektaşı Mert Fırat ile birlikteydi.

Sizce yakisiyorlarmi?

Bence fena degiller. Zaten dizide ki bakismalari da guzel, inandirici :1rolleyes:

Demek halide o yüzden salıncakta kahkahalar atıyormuş..Pek inandırıcıydı zaati..kaydirigubbakcemile3

halideyle kemal bence abla kardeş gibi olurlar gerçektede kadın evde kalmış bir tip yaşça büyüktür kemalden

kaydirigubbakcemile3 oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…