bende gelimmi :kedi:
Gel kız, accıkta bu topiği şenlendirek..Pek bi mazlum kaldı..Aşk-ımemnu nun yanında..:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ama ben yarısını bilem izleyemedimmafoldumben..Gülizar, kemalin evine gitti.o sahneyi izledim sadece..
Gerçek ağız..Çok korkunç ya korkuyom ben ondan:bbo:
Gerçek ağız..Çok korkunç ya korkuyom ben ondan:bbo:
aynen öyle güllü,nün babası ve abisi çok gıcık tipler.bazen onlar çıkınca kanal değiştiriyorum.
abisini çok aradılarmı acaba:bbo:
trtr,de baba "erol taş" tı o bile şimdiki adamdan sempatiktia.s.
fragmanda kemel güllünün odasına girimiş güllüyü uyandırıyordu,tartışıyorlardı.muzafferde merdivenler çıktı,gülünün kapısını çaldı kemalde içerdeydi..eee bu görüntü yoktu dün akşam ki bölümde.ara ara uyukluyodum o aramı geçti o bölüm acaba.bu dizinin ilk bir kaç bölümü çok güzeldi.son bölümlere doğru saçmaladılar sanki....
Vay anasını Hasan Şaş,şaşmamış iyi yatırımlar yapıp, konağa da konmuş..
Ben Halidenin gece gece haftalık vermesine bir anlam veremedim..Ver haftalığı yasin ağaya, gündüz gözüyle versin şöfere..
Bi patron çalışan:hulya: işçisine, gece haftalığını vermek isterse,hemde bekar odasına girip,altından ne anlamlar çıkmaz ki..kaydirigubbakcemile3
Halide, aranıyor anlamı çıkar tabiii..kaydirigubbakcemile3.
Kanal D'nin her cuma akşamı milyonları ekran başına kilitleyen dizisi Hanımın Çiftliği'nin iki oyuncusu Ebru Özkan ve Caner Cindorukun sette başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü. Güllü'nün eski sevgilisi Kemal'i canlandıran Cindoruk ile Muzaffer Bey'in kızkardeşi Halide'yi oynayan Özkan dizi çekimlerinin tatile girmesi nedeniyle soluğu İstanbul'da aldı. İkili önceki gün Kuruçeşme sahilinde samimi bir şekilde yürürken görüntüendi. Cindoruk ile ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Özkan uzun süre meslektaşı Mert Fırat ile birlikteydi.
Kanal D'nin her cuma akşamı milyonları ekran başına kilitleyen dizisi Hanımın Çiftliği'nin iki oyuncusu Ebru Özkan ve Caner Cindorukun sette başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü. Güllü'nün eski sevgilisi Kemal'i canlandıran Cindoruk ile Muzaffer Bey'in kızkardeşi Halide'yi oynayan Özkan dizi çekimlerinin tatile girmesi nedeniyle soluğu İstanbul'da aldı. İkili önceki gün Kuruçeşme sahilinde samimi bir şekilde yürürken görüntüendi. Cindoruk ile ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Özkan uzun süre meslektaşı Mert Fırat ile birlikteydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?