Hanımın Çiftliği Kanal D

abarttılar ama yani bu ne yaa 3 haftadr oynamıyo yakındada apar topar bi final yapıp bitrmesinlerde en sinir olduğm şeyklava:

Bu kadar saçmalık olmaz arkadaşlar.Hanımın Çiftliği iki haftadır yok.Adı dizi ama hiç "dizi" formatında ilerlemiyor.İşlerine gelince o haftanın bölümü yayınlanmıyor.Güzelim "Bir Bulut Olsam" kaldırılacağına hanımın Çiftliği kalksaydı...

heheheheh harika ya ay resmen koptum:))))) sen cok yasa emi:)))

hiç bişey olduğu yok canım bu dizi böyle yakında haftalık değil aylık yayınlayacaklar neredeyse, o kıvama geldi :umursamaz: bu hafta yeni bölümü var

abarttılar ama yani bu ne yaa 3 haftadr oynamıyo yakındada apar topar bi final yapıp bitrmesinlerde en sinir olduğm şeyklava:

Evet sıkılmaya başladık ilk başlarda nasıl heycanla izliyorduk
Bu kadar aradan sonra sıkılıyorsun konu kaçırıyor
Adapte olamıyorsun falan
Neyseki haftaya varmış şükür

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

artık tv izlenmeyecek bu gidişle sinema gibi izlenecekse bu diziler tv izlemeyelim sinemaya gidelim bari bari büyük ekranda izleriz keyifli keyifli tiyatroya gideriz reklam izlemek zorundada kalmayız yarım saat

Valla ben artık yeni bölüm yayınlanana kadar önceki bölümleri unutuyorum. Güllü mü? Güllü kimdi yaaa ? falan oluyorum naniknanik

akşam bir kanalda vukuat var vardı türkan şorayla kartal tibet in aynadığı en beğendiğim o çok değiştirdiler senaryo baya kaydı gerçeklikten

Evet yaa "Banal ne demek? Adi Güllü demek!" unutuvermişim. :roflol: :roflol:

Yıllar önce TRT'de oynayan Hanımın Çiftliği'ni seyretseydiniz; bu son çekileni seyredemezdiniz. Ne Özgü Namal sonradan görme fettan kadın olmuş, ne de Mehmet Aslantuğ bu role uymuş. Oysa ılknur Bozkurt ve Fikret Hakan ne kadar iyiydiler... Aynı yeni Aşk-ı Memnu'nun olmadığı gibi..

evet fikret hakanın oynadığıda güzeldi o tadı bulmak zor artık serrap merapta değildi hep güllü kaldı adı güllü adıda güzel bir isim nesi kötü anlayamadım

Halide'nin içindeki kadın artık ortaya çıkıyor.Abisi yengesi vs. ile uğraşmaz bir süre diye umuyorum.Güllü Kemali hor görerken Çiftliğe damat gelecek Kemal.Süper süper boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…