Hanımın Çiftliği Kanal D

Ya bu hafta da yok bu dizi! Neden böyle yapyorlar? Hadi geçen hafta yılbaşı die oynamadı ama bu hafta ne oldu da oynamıyor. Zaten çok ara verdi bu dizi yaa.. izlenmeyen bir dizi olsa neyse ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım!! klava:

anaaaa genemi yok abarttılar artık ne yılbaşıymış ya sene sonu gelcek daha dizilerin yeni bölümleri yok yuh yani

anaaaa genemi yok abarttılar artık ne yılbaşıymış ya sene sonu gelcek daha dizilerin yeni bölümleri yok yuh yani

Kızlar oyuncular setin Adana dışında olmasından dolayı çok şikayetçilermiş diye duymuşum ben, gerçi bu bir bahane değil, sonuçta işleri bu ve bölüm başına kaç bin tl alıyorlar.
Gerçi Amerikada bu dizilere ara verme işinin suyunu çıkartmışlar.Flashforward izliyordum marta kadar ara verdiler.Desperate Housewives 1 ay ara verdi.Lost izleyen vardır aranızda neredeyse 1 yıl ara verdikten sonra 1 şubatta başlıyor.Prodüksiyon işlerinde böyle aralar oluyor maalesef.

Ahh..canım Adana da diye, şikayet ediyorlarmış demek.:dilcikar:.zahmet etmeseydiler..Adanayı ayaklarına getirseydi yapımcılar..:dilcikar:
Allah bilir, bunlarda Halide nin başının altından çıkıyordur..:mymeka:
Benim, tatlı Gülizarım-tatlicadiarzu- gıkını bilem çıkarmaz..:1hug:

:roflol::roflol::roflol:

Kızım nerden bildin valla Halide rolünü oynayan Ebru Özkan şikayet ediyormuş:)

Gülizar soooykaa diye söylenir ona:roflol:

Kızım nerden bildin valla Halide rolünü oynayan Ebru Özkan şikayet ediyormuş:)Gülizar soooykaa diye söylenir ona:roflol:

Ben erdim, ya da ericem belki ondandır..kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3

nasıl bir dizidir anlamadım haftalık değil aylık yayınlıyorlar neredeyse böyle olunca insanın izleyesi gelmiyor :umursamaz:

Aa sanki ben 8 aralik icin fragman gormustum?

Ruyamda mi gordum nedir? akannehir

Demek yokmus... mirmirmirmir

Aaaaa bu haftada mı yok..ıyice azıttılar..:sinifsinif:
Hep, Halide cadısı yapıyor bunları..
Kendini beğenmiş..alsanaalsanasmile

ALINTI

Çocuklarım olmadan asla diyorsan ALıYE'Yı;

Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BıNBıR GECE'Yı;

Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLARI;

Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇıFTLıĞ'Nı ;

Çocuklarımın hepsi tek bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜ ;

Sülalenin hepsi birbirine versin diyorsan AŞKI MEMNU'YU izle ))) kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kiz nerden buldun bunu kaydirigubbakcemile3
Tovbe tovbee :kedi:

bu dizilere anca bı kadar güzel yorum getirilebilirdi:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
En güzel sözü Aşkı memnu ya söylemişler...

tek kelimeyle cuk oturmuş harika:roflol::roflol::roflol:

görüntü güzel,oyuncular cok iyi ama nedense beni cok fena baydı bu dizi...senaryodan galiba.........

görüntü güzel,oyuncular cok iyi ama nedense beni cok fena baydı bu dizi...senaryodan galiba.........

Goruntu kalitesi guzel gercekten..

Belkide bazi seyleri uzatiyorlar, ondan bayiyor..

Bugun oynuyormu yeni bolum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…