Hanımın Çiftliği Kanal D

Bu sayı genelde aşkı memnu da olurdu ama ..du bakalım hayırlara vesile ola yarabbiiiii...:Saruboceq:
Muzonun sebebine dir..

Slinn ben sonlarına doğru seyredemedimm.:sinifsinif:.
Güllünün annesi, o ayıların:mymeka: inine geri geldi ya..ordan itibaren sonra nooldu..?

yavrular acaba muzoyu vuran şu evden giden yaşlı ağamı ki çünkü muzo o adama ancak öyle konusur gibi geldi bana yani öteki vuracak gibi duran gence senli benli nağıoyrsun buralarda bu saatte diyeceğini sanmıyorum ben hadi bakalım ne cıkacak haftaya

parizyen halide su doldururken süperdi yaa öteki solucanda evin önünü süpürürken bakakaldı yaa :)))

güllünün anasıda tam dayaklık hani adamlar kadını iyice sıçana döndürmüş oda hala gidiyor oraya ama lafı iyi koydu ama her yöne çekilebilir hani; ben unuttum önceki dayakları vur bi daha hatırlayayım d er gibi :))

güllü de artık ekrana sığmamaya başladı hayr daha 2 ay önce 18inde kızdı bi anda çifliğin havasından mııdır nedir 40 ına yakın gibi duruyor çifilk çarptı sanırım

gülizara buradan alkışlarımı yolluyorum o nasıl işve cilvedir bakıp imrenmek ders almak lazım :))) adamı yoldan çıkarırı :)))

neyse benden şimdikilk bu kadr kızlar :)) hatırladıgım bişey olurssa eklerim

Ağzına sağlık ne güzel anlatmışsın.kaydirigubbakcemile5
.Parizyen halide su mu doldurduuuu?..akannehirkovayla mıııı?akannehir
O suyu ancak ayağına gelen kahvenin yanında ve sıcak banyo küvetinde görürdü.:tomato:
Bak el adamı nasıl kınadan yumuşak yapıyo yeaaaa..sengözlerimebaksanab

Gülizara bitiyorum zaten 10 numara rolcüüüü..sempatiksalakcinni

muzafferi bence çiftliğin hatta evin içinden biri vurdu,yılmaz değil kesinlikle
güllü gibi düşündürülmek istenmiş ama güllü olsa arabadan falan iner bindirmeye çalışırdı muzaffer

bence muzafferi vuran yasin aga miydi adi tam hatirlamiyorum eski ciftci basi ...
bence o olabilir...agatha christie romanlarina dondu katil kim?
gullu'nun ustune yikilacak galiba

bence muzafferi vuran yasin aga miydi adi tam hatirlamiyorum eski ciftci basi ...
bence o olabilir...agatha christie romanlarina dondu katil kim?
gullu'nun ustune yikilacak galiba

agatha da genelde katil..uşak, bahçıvan falan olmuyormuydu.:icecream:.bu da çiftçi başı yasin ağa olabilir pekala..:1rolleyes::roflol::roflol:

banada berber reşit gibi geldi.gece odada pürüzlü gösterdiler ya kamburdu.güllüye iyilik planları kuruyodur

bence de berber.yavas yavas ıcerı sızdı sımdı hepsını oldurup kendıne kaldıracak herseyı galıba.yalnız gullu ve muzafferın yegenı adını unuttum dehset rol yapıyorlar.sırf onlar ıcın ızlıyorum walla....

harika inciler döltûrmüsün bacim :))) cok guzel takip etmisin bravoo:))) sonuna kadar katiliyorum vereliniortak

Bir sonraki hafta da ölerek diziden ayrılacak Aslantuğ'a duygusal bir cenaze töreni düzenlenecek. Sürpriz bir isim de cenaze törenine katılacak.
Son olarak "Son Bahar" dizisinde oynayan ERKAN PETEKKAYA, Adana'da çekilen 'Hanımın Çiftliği'nde kısa da olsa rol almak istedi.

bir tüyo verimm adana da olmamın verdiği yetkiyle
suç kemale kalacak :1closedeyes:

kizlar bence yasin aaga öldürmüs olamaz muzo, yasin aganin elinde buyumus muzo ! gullu hic öldurmez , cifci cocuk da degil samimi konustu bence olsa olsa halidenin eski nisanlisi olabilir dusundum dusundum ondan baskasi olamaz gibi bana göre ..

aa kemalin ustunemi atacaklar :bbo:

banada berber reşit gibi geldi.gece odada pürüzlü gösterdiler ya kamburdu.güllüye iyilik planları kuruyodur

kiz berberin muzzoyu görecek düsünecek halimi var gülizarin cilvesinden isvesinden :)))onun basi bönmüs halde paraya pula gülizara kavusunca :))

Ben düşündüm düşündüm muzonun katilinin halidenin eski nişanlısı olduğuna karar verdim..CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…