yavrular acaba muzoyu vuran şu evden giden yaşlı ağamı ki çünkü muzo o adama ancak öyle konusur gibi geldi bana yani öteki vuracak gibi duran gence senli benli nağıoyrsun buralarda bu saatte diyeceğini sanmıyorum ben hadi bakalım ne cıkacak haftaya
parizyen halide su doldururken süperdi yaa öteki solucanda evin önünü süpürürken bakakaldı yaa :)))
güllünün anasıda tam dayaklık hani adamlar kadını iyice sıçana döndürmüş oda hala gidiyor oraya ama lafı iyi koydu ama her yöne çekilebilir hani; ben unuttum önceki dayakları vur bi daha hatırlayayım d er gibi :))
güllü de artık ekrana sığmamaya başladı hayr daha 2 ay önce 18inde kızdı bi anda çifliğin havasından mııdır nedir 40 ına yakın gibi duruyor çifilk çarptı sanırım
gülizara buradan alkışlarımı yolluyorum o nasıl işve cilvedir bakıp imrenmek ders almak lazım :))) adamı yoldan çıkarırı :)))
neyse benden şimdikilk bu kadr kızlar :)) hatırladıgım bişey olurssa eklerim
halide tulumbadan su çekti
bildiğiniz gibi değil yani:)
bence muzafferi vuran yasin aga miydi adi tam hatirlamiyorum eski ciftci basi ...
bence o olabilir...agatha christie romanlarina dondu katil kim?
gullu'nun ustune yikilacak galiba
yavrular acaba muzoyu vuran şu evden giden yaşlı ağamı ki çünkü muzo o adama ancak öyle konusur gibi geldi bana yani öteki vuracak gibi duran gence senli benli nağıoyrsun buralarda bu saatte diyeceğini sanmıyorum ben hadi bakalım ne cıkacak haftaya
parizyen halide su doldururken süperdi yaa öteki solucanda evin önünü süpürürken bakakaldı yaa :)))
güllünün anasıda tam dayaklık hani adamlar kadını iyice sıçana döndürmüş oda hala gidiyor oraya ama lafı iyi koydu ama her yöne çekilebilir hani; ben unuttum önceki dayakları vur bi daha hatırlayayım d er gibi :))
güllü de artık ekrana sığmamaya başladı hayr daha 2 ay önce 18inde kızdı bi anda çifliğin havasından mııdır nedir 40 ına yakın gibi duruyor çifilk çarptı sanırım
gülizara buradan alkışlarımı yolluyorum o nasıl işve cilvedir bakıp imrenmek ders almak lazım :))) adamı yoldan çıkarırı :)))
neyse benden şimdikilk bu kadr kızlar :)) hatırladıgım bişey olurssa eklerim
Bir sonraki hafta da ölerek diziden ayrılacak Aslantuğ'a duygusal bir cenaze töreni düzenlenecek. Sürpriz bir isim de cenaze törenine katılacak.
Son olarak "Son Bahar" dizisinde oynayan ERKAN PETEKKAYA, Adana'da çekilen 'Hanımın Çiftliği'nde kısa da olsa rol almak istedi.
bir tüyo verimm adana da olmamın verdiği yetkiyle
suç kemale kalacak :1closedeyes:
banada berber reşit gibi geldi.gece odada pürüzlü gösterdiler ya kamburdu.güllüye iyilik planları kuruyodur
kiz berberin muzzoyu görecek düsünecek halimi var gülizarin cilvesinden isvesinden :)))onun basi bönmüs halde paraya pula gülizara kavusunca :))
Ben düşündüm düşündüm muzonun katilinin halidenin eski nişanlısı olduğuna karar verdim..CADIARZU
sende benim gibi oldukca uzun dusunmuze benziyorsun canim :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?