Hanımın Çiftliği Kanal D

Gulizar ne kadar cilveli bir kadin firsatini buldu mu hiç affetmiyo :)

KIZLAR MUZOYU VURAN GÛLIZAR OLMASINNNN akannehir SIMDI AKLIMA GELDI OLABILIR VALLA ohaoldumsmile

Bi ara benimde aklıma o geldi emme..:1rolleyes:
Gülizarın kafası da Berber reşite, işve kur hihoyyytyapmakla meşgul..kur yaptığı da iyi bişey olsa..
Gözlüğü kırık berber reşit..:mymeka:
O neydi beee..adana da çok sıcak olacakmış bu yazzzz... gece şöyle çıkartıyom üstümü ..böyle yatıyorum....Reşitin şaftı kaydı..kafamçokkarıştı

Dedim adam daldı,naniknanik dalacak Gülizara..a.s
:roflol::roflol::roflol:

aaa bak kiz simdi aklima sen ne getirdin eyvahedigeldismile gülizar berber resiti ne yapsin sümügûnû atmaz berbere gülo :dilcikar: atin yerine esek baglarmi baglamaz şakkıdı , eeee niye berbere cilve isve yapti maksadi neydi :uhm: maksadi o gece koynuna alip berberi sonra onu uyutum muzoyu öldürüp sonrada ona soruldugunda gece nerdeydin dendiginde ben berberle beraber yatdim ahada söylesin deyim siyirmasin akannehir olur olur valla senaristde insan neden bizim dusundugumuzu dusunmesin :roflol:
aaaa bendende az dedektif olmazmis :roflol::roflol:

Bence de Muzaffer'i çiftlikten biri vurdu.Yılmaz zaten bir kere vurmayı denedi, beceremedi.Bir de o olayın üzerine katilin Yılmaz olması çok saçma olur.Kör gözün parmağına gibi.Gerçi senaristler kafa karıştırmak için Yılmaz'ın helallik aldığı sahneyi göstermişler.Vuran bence kesinlikle bir erkek, elinden anlaşılıyor.Gülizar neden vursun ki? Çiftlik tamamen Güllüye kalır o zaman, o da onun işine gelmez.Bir ara aklıma o emektar amca geldi çiftlikten ama o da değil, o da kendi halinde bir adam.Bir de Muzaffer gecenin o saatinde onu görse öyle azarlar gibi gecenin bu saatinde ne yapıyorsun sen demez..Yılmaz'a öyle davranmaz.Kesinlikle kendisini öldüremeyeceğini düşündüğü biri yaptı bunu.Halidenin eski nişanlısı en mantıklısı geliyor ama neden yapsınki bunu?

evet canim sende haklisin , ben el meselesini unutmustum .
acaba kim ya bu katil uykularim kacti :roflol:

bence evden biri gibi geliyor bana ama kim bilmiyorum bence hiç beklemedik biri cıkacak ama kesinlikle parizyen halidenin eski nişanlısı deil hiç sanmyorum, ya yasin ağa (bu ihtimal ağır basıyor) ya da ....... yok işte çıkmıo çok ıkındım çıkmadı bi türlü :)))

Bence muzafferi reşit vurdu evden aldığına göre tabancayı bilemiyorum kimvurduya gitti adam

kiz resit olamaz resit gulunun muzonun bilmem neyini yiyecek hayatinda gormedigi rahatligi gormus adam delimi vuracak .. ama gulunun abisini babasini hic dusunmuyoruz onlar bana gorede olmaz :umursamaz:

kızlar bence şu kemalin hapistan arkadaşı vardı ya. muzafferden nefret ediyodu. bence o. galiba romanda da o.

muzoyu öldürebilecek olan şahıslar,ihtimaller ve benim fikrim:)
1-Kemal:Eskiden olsa yani hala güllüyü seviyor ve pes etmemiş olsa idi olabilirdi ama şu aşamada artık halide ile evlendiği için muzaffer ile bi sorunu olduğunu sanmam.yani bence kemal değil.
2-Yasin ağa:biliyorsunuz en son çiftlikten giderken muzafferi asla affemicem dedi,ve sanki dizinin senaristleri yasin ağanın üzerine çekmeye çalıştılar gibi dikkati,ama yasin ağa da muzafferi öldürmedi bence,çünkü ne de olsa yıllarca onlara hizmet etmiş,yani çiğ süt emmiş olcağını sanmam.
3-Güllünün babası ile abisinlar aslında muzafferi öldürmek isteyebilir.çünkü artık muzaffer öldüğünde tüm miras karısına yani güllüye kalır ve biz de sebepleniriz beklentisi olabilirdi amaaa geçen bölüm güllü babası ile abisini bi güzel kırbaçladığı için onlar da muzaffer ölse dahi güllü istemediği izin vermediği sürece parayı koklayamayacaklarını anladılar.
4-diğer şahısları değerlendirmiyorum bile çiftlik hizmetlileri,berber reşit,güllü,vss.o ihtimaller yok denecek kadar az.
5-Kemalin arkadaşı Yılmaz:Farkettiyseniz hep kemal öldürecek diye dizide bizi yönlendirdiler,1.de tam nişan alamadı,2.de silah tutukluk etti,sonra kemalin anasından hellallik istedi öldürcem muzoyu falan dedi.ama bence yılmaz öldürmedi,çünkü dizinin son sahnesinde muzo silahı doğrultan kişiye 'bu saatte burda ne işin var senin napıyorsun' falan dedi.yani demekki muhabbeti olan ve kendisini öldürmesini beklemediği birisi.yılmaz olsa,ne işin var bu saatte demez dimi:)
6-evet %100 halidenin eski nişanlısı muzoyu öldürdü.Çünkü o adamla ilgili bilinmeyen bişeyler var ilerleyen bölümlerde o adamın aslında kim olduğunu ve muzoya neden kin duyduğunu gösterecekler.adamın derdi halide vs.. değildi ki,yada onunla evlenmek..adamın muzoya bi kini var geçmişe dayalı ama nedenini ne bilemiyorum:)

çok iyi bir tespit canım tebriklervereliniortak

evet halide'nin eski nisanlisi olabilir ama bu adam ciftlige girip sonra eve girip vitrindeki silahi nasil aldi yaa....ciftlikte kimse gormezmi bu lavugu :))
biraz sacma olur bence..

katil halide olabilir mi?
kemale ya da yılmaza atacaklar suçu ama hiç beklenmeyen biri çıkacak

halidenin eski nişanlısı alamaz bence
eve gece vakti girebilecek ve güllünün silahından ve tabii yerinden haberi olan biri olmalı katil

bencede hic beklenmeyen biri cikicak ve o silahin yerini bilen eve girebilen biri olmali...
muzaffer gulluye silah kullanmayi ogretirken asagida onlari su asci kadin(adini unuttum) ve yasin aga izliyorlardi
tamam yasin aga muzoyu buyutmus, emektar olabilir ama gullu onun yerine kirik cerceve resiti aldi ise muzoda ses etmedi yasin aga her ikisinede kizgindi....
halide'nin eski nisanlisida olabilir o da bir isler ceviriyor ciftligi istiyor gibiydi ama o ciftlige nasil girsinki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…