KIZLAR MUZOYU VURAN GÛLIZAR OLMASINNNN akannehir SIMDI AKLIMA GELDI OLABILIR VALLA ohaoldumsmile
Bi ara benimde aklıma o geldi emme..:1rolleyes:
Gülizarın kafası da Berber reşite, işve kur hihoyyytyapmakla meşgul..kur yaptığı da iyi bişey olsa..
Gözlüğü kırık berber reşit..:mymeka:
O neydi beee..adana da çok sıcak olacakmış bu yazzzz... gece şöyle çıkartıyom üstümü ..böyle yatıyorum....Reşitin şaftı kaydı..kafamçokkarıştı
Dedim adam daldı,naniknanik dalacak Gülizara..a.s
:roflol::roflol::roflol:
Bence de Muzaffer'i çiftlikten biri vurdu.Yılmaz zaten bir kere vurmayı denedi, beceremedi.Bir de o olayın üzerine katilin Yılmaz olması çok saçma olur.Kör gözün parmağına gibi.Gerçi senaristler kafa karıştırmak için Yılmaz'ın helallik aldığı sahneyi göstermişler.Vuran bence kesinlikle bir erkek, elinden anlaşılıyor.Gülizar neden vursun ki? Çiftlik tamamen Güllüye kalır o zaman, o da onun işine gelmez.Bir ara aklıma o emektar amca geldi çiftlikten ama o da değil, o da kendi halinde bir adam.Bir de Muzaffer gecenin o saatinde onu görse öyle azarlar gibi gecenin bu saatinde ne yapıyorsun sen demez..Yılmaz'a öyle davranmaz.Kesinlikle kendisini öldüremeyeceğini düşündüğü biri yaptı bunu.Halidenin eski nişanlısı en mantıklısı geliyor ama neden yapsınki bunu?
Bence muzafferi reşit vurduevden aldığına göre tabancayı bilemiyorum kimvurduya gitti adam
muzoyu öldürebilecek olan şahıslar,ihtimaller ve benim fikrim:)
1-Kemal:Eskiden olsa yani hala güllüyü seviyor ve pes etmemiş olsa idi olabilirdi ama şu aşamada artık halide ile evlendiği için muzaffer ile bi sorunu olduğunu sanmam.yani bence kemal değil.
2-Yasin ağa:biliyorsunuz en son çiftlikten giderken muzafferi asla affemicem dedi,ve sanki dizinin senaristleri yasin ağanın üzerine çekmeye çalıştılar gibi dikkati,ama yasin ağa da muzafferi öldürmedi bence,çünkü ne de olsa yıllarca onlara hizmet etmiş,yani çiğ süt emmiş olcağını sanmam.
3-Güllünün babası ile abisinlar aslında muzafferi öldürmek isteyebilir.çünkü artık muzaffer öldüğünde tüm miras karısına yani güllüye kalır ve biz de sebepleniriz beklentisi olabilirdi amaaa geçen bölüm güllü babası ile abisini bi güzel kırbaçladığı için onlar da muzaffer ölse dahi güllü istemediği izin vermediği sürece parayı koklayamayacaklarını anladılar.
4-diğer şahısları değerlendirmiyorum bile çiftlik hizmetlileri,berber reşit,güllü,vss.o ihtimaller yok denecek kadar az.
5-Kemalin arkadaşı Yılmaz:Farkettiyseniz hep kemal öldürecek diye dizide bizi yönlendirdiler,1.de tam nişan alamadı,2.de silah tutukluk etti,sonra kemalin anasından hellallik istedi öldürcem muzoyu falan dedi.ama bence yılmaz öldürmedi,çünkü dizinin son sahnesinde muzo silahı doğrultan kişiye 'bu saatte burda ne işin var senin napıyorsun' falan dedi.yani demekki muhabbeti olan ve kendisini öldürmesini beklemediği birisi.yılmaz olsa,ne işin var bu saatte demez dimi:)
6-evet %100 halidenin eski nişanlısı muzoyu öldürdü.Çünkü o adamla ilgili bilinmeyen bişeyler var ilerleyen bölümlerde o adamın aslında kim olduğunu ve muzoya neden kin duyduğunu gösterecekler.adamın derdi halide vs.. değildi ki,yada onunla evlenmek..adamın muzoya bi kini var geçmişe dayalı ama nedenini ne bilemiyorum:)
amma döktürdüm dimi:) netice itibariyle halidenin eski yavuklusu öldürdü:)
katil halide olabilir mi?
kemale ya da yılmaza atacaklar suçu ama hiç beklenmeyen biri çıkacak
halidenin eski nişanlısı alamaz bence
eve gece vakti girebilecek ve güllünün silahından ve tabii yerinden haberi olan biri olmalı katil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?