Hanımın Çiftliği Kanal D

halide'nin eski nisanlisi da olabilir....benimde aklima geldi ama ciftlige girip o silahi vitrinden alamaz diye dusundum...
muzaffer'in tanidigi biri oldugu kesin ama ayni zamanda ciftlikten olmasi gerekmez mi o vitrine kadar gidebilmesi icin aksi taktirde biraz sacma olur....

bence kesin halidenin eski nisanlisiydi, ilk aklima gelen o oldu, yilmaz olamaz cünkü muzaffer bey tanidigi birisiyle konusur gibiydi..

bence kesin halidenin eski nisanlisiydi, ilk aklima gelen o oldu, yilmaz olamaz cünkü muzaffer bey tanidigi birisiyle konusur gibiydi..

muzonun tepkisinden tanıdık birisi olduğu kesin ama kim
elleride düzgünceydi maraba eli gibi değildi CADIARZUCADIARZU

sende haklisin halidenin nisanlisi ciflige girebilirmiki:uhm:

Ben de hep yılmaz vuracak zannediyodum..Ama bence değil gibi..

yilmaz olamaz yaa.
yilmaz olsaydi
muzaffer bey niye senin bu saatte ne isin var burda desin, nebilim bence kesin yilmaz deigldi ama belki suc onun üstüne kalabilir..

adamın düşmanı çok .tahminde zor.halidenin eski nişanlısı niye öldürsünkü.muzaffer ona kapısını açtı ve halideyle başta muzaffer evlenmesini istiyordu.kimmm acabaa çok karıştı bu işş .belkide muzonunn eskden kalma , filmde olmayan bi tanıdıgıdır.

Kemalin anasının muamelesine bayıldım..naniknanik.
Usturuplu fistan olayı tam süperdiiiii..:lepi:

çok güzel valla..oyuncular rol konusunda uno numero..Gülizar tam oskarlık..

Acaba Parizyen halidenin arkadaşı, parizyen renan olabilir mi?CADIARZU
Masada soktu lafı gitti de.naniknanik.içinde ukte kalıp kafaya takmış olabilir..:1ninca:
Gerçi evdeki siluette renanın kafasındaki tüylü şey yoktu amalaelaelaelaelae, onunla gelmez çiftliğe galiba..
Mamafih o şeyi kafada zapetmesi zordur ,adam öldürmeye gelindiğinde..:1closedeyes:

kaydirigubbakcemile5he kız valla canımıza değsin..
diline sağlık kaynananın yılan gibi soktu..delikafadulden

valla o yaptıkça ben sevindim iyi oldu halideye :lepi:
ama salak kemal ayıp etti sonunda annesine o kokoş yüzünden bi dövmediği kaldı :umursamaz:

KIZLAR MUZOYU VURAN GÛLIZAR OLMASINNNN akannehir SIMDI AKLIMA GELDI OLABILIR VALLA ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…