güzel bir dizi tutar reklam fazla vermediler hep öyle olsa
ilknur bokurt bence doğru demiş
17 18 li yaşlarda biri olacak ama kadınsı olacak anlamında demiş
çünkü onun canlandırdığı güllü karakteri cilveli bir güllüydü
şimdiki güllüde kaba saba bi erkek gibi bi kadın tipi
bence de
özgü namal çok hırçın bir tip her filminde dizisinde öyle konuşurken insanı geriyo sesiyle tavrıyla
işveli cilveli biri olabilirdi
kesinlikle katılıyorum.erkek çocuk gibi ...
bütününde dizi çok güzel ben beğendim..
hele o kırmızı arabaya......
Ilknur Bozkurt'un röportajina bende kesinlikle katiliyorum.Özgü Namal'i bende bastan beri yakistiramamistim zaten bu diziye.YAs farki da az oldu gercekten.
Birde ben bu dizinin TRT versiyonunu 2 hafta önce Youtube de izledim.Bu yüzden cok kiyasliyorum simdi.
Ama yinede izliycem.Roman cok harika cünkü.
Özgü namal sadece ezberlediklerini oynuyo kağıt üstünde yazılanları okur geçersiniz ya onun gibi içinden gelerek oynamıyo işini yapıyo sadece oyunculuğuna kendinden bişey eklemiyo o yüzden sıkıcı geldi dizisi
kesinlikle dogru bir tercih degil özgü namal.
güllü farklı bi karekter daha çilveli işveli biri olabilirdi tıpkı beren saat gibi..
bihter gibi.
çok tek tip oynayan bir kız.
ben ilk versiyonunu izlemiştim trt de.
ilknur bozkutta hayran kalmış.
çok ulakaydı...:lepi:
özgü namal na dişi bir bayan...
öyle güzeller güzeli filanda değil...ses konusunada katılıyorum...içine düdük kaçmış gibi konuşuyor..konuşurken yoranlardan...ama yinede iyi bir oyuncu hakkını yemeyelim...
özgü yü çok seviyorum,benim görümcemin eski komşuydu,o zaman okuyurdu daha,akşam görümceme gelirdi hep beraber türk kahve içerdik,çok gülen yüzlü kız,çok ta çalışkan,hala arar hatrını sorar,canım benim o,merakla bekliyorum ikinci bölümü..:asigim:
özgü yü çok seviyorum,benim görümcemin eski komşuydu,o zaman okuyurdu daha,akşam görümceme gelirdi hep beraber türk kahve içerdik,çok gülen yüzlü kız,çok ta çalışkan,hala arar hatrını sorar,canım benim o,merakla bekliyorum ikinci bölümü..:asigim:
olur canım,şu an tatildeyim,eve gelince fotolar arasında bir iki tane var,kahve içerken,o zaman ünlü değildi,saçlar da poposuna kadardı,o çok kanı sıcak biri,kimseyi kırmaz,gayet doğal birisi:asigim:mutlaka resimleri vardır özgüyle koyda bakalım..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?