hanımın çiftliğinde özgü namalın rolünü kim oynamalıydı?

özge boraktan ve saçlarından ve de oyunculuğundan hiç haz etmiyorum kafamçokkarıştı

çokl erkeksi geliyo bana bir işve cilve yok ee tabi buda benim düşüncem :CüvCüv:

ondan diyorum ya canım...küçük kadınlar da ne güzel oynuyo işte kız...erkek gibi ohh...ama güzel kız Allah için :)

aslı tandoğan cok güzel cok temız görünenbı oyuncu ama bu dızıde daha hırslı azımlı bı karakter lazımdı bence ve aslı bunu o temiz saf yüzüyle gösteremezdi galıba.gerçi oyuncu bu yapar mı yaapr ama özgül ıyı oturmuşsankı

Bir sürü dizide oynayan saçma insanlar varken neden Özgü Namal beğenilmemiş anlamadım..
Oynadığı rollerde hep beğenimi kazanmıştır benim; mutluluk, o..çocukları, beynelmilel, büyü, güneşin oğlu hepsinde hakkını vererek oynadı. Sinemada çok sevdiğim bi yüz, televizyonda da gördüğüm için çok mutlu oldum ben.

Özgü NAMAL cuk diye oturmuş rolüne çok seviyorum kendisini eğer ondan daha iyi yapacak biri olsa onu alırlardı zaten....hem güzel hem yetenekli hem skandalları yok....opuyorumnanaktan

Özgü NAMAL cuk diye oturmuş rolüne çok seviyorum kendisini eğer ondan daha iyi yapacak biri olsa onu alırlardı zaten....hem güzel hem yetenekli hem skandalları yok....opuyorumnanaktan

o işler öyle deil canım.....CADIARZU...hep güzel rol yapanlarımı alıyolar sence...:uhm:

ışte zevkler ve renkler tartışılmaz demişler ya,
ne kadar doğru söylemişler...
çok beğenerek izlediğim dizidir ve oyuncular harika,hepsi rolünün hakkını veriyor,
özellikle Özgü Namal tek kelimeyle muhteşem bana göre...

o işler öyle deil canım.....CADIARZU...hep güzel rol yapanlarımı alıyolar sence...:uhm:

kaliteli diziler için genellikle böyle oyuncu alınıyo..ha sırf güzel diye diziye alınanlarda var onu inkar etmiyorum ama genellikle boş dizilerde oluyo....elveda rumeli yi çok seviyorum izliyorum orda mesala hande subaşını almışlardı diziye hiç beğenmiyodum onu...berrak tüzünataç geldi onun da karekterine bayılmıyorum ama vahide karekterini iyi oynadı mı oynadı ben ona bakarım....hanımın çiftliği kaliteli bir dizi onun için özgü namalı aldılar izliyip görcez zaten nasıl oynadığını ...size de hak vermiyor değilim sırf bi renkli gözlü yada hoş ama rolünü yapamayan insanları da alıyolar a.s.

yakında "çalıkuşu"nunda yeni versiyonunu çekerler artık....

özgü namalı beğendim ben çok güzel oynuyor gerçi kitaptaki hamınağa karakterine pek uygun değil çok ufak tefek kalmış ama olsun benim hoşuma gitti yinede

Nurgül Yeşilçay çok kart olurdu o role kaydirigubbakcemile3daha küçük,çekici ve hırslı görünen biri olmalıydı. Ve sesi kulak tırmalamayan biri tabikide...:dilcikar: varmı bu kriterlere uyan biri,ben bulamadım şuan

Son düzenleme:
bence sezin akbaşoğulları oynamalıydı çok yakışırdı bence nurgül yeşilçay da güzel oynardı ama oynayan kişinin birazda küçük olması gerekir 18 yaşında görünmesi lazım

bence sezin akbaşoğulları oynamalıydı çok yakışırdı bence nurgül yeşilçay da güzel oynardı ama oynayan kişinin birazda küçük olması gerekir 18 yaşında görünmesi lazım

Sezin i bu rolu canlandırırken düşünemiyorum valla.
Ne 19 yaşında bi kız olarak nede öyle asi bi kız olarak onu düşünemiorum :1no2: O daha çok kadın havasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…