hanımın çiftliğinde özgü namalın rolünü kim oynamalıydı?

özgü namal iyi bir oyuncu
bende beğeniyorum
benim nurgül yeşilçay dememin sebebi daha güzel oynardı anlamında değil
bu rol ona daha çok yakışırdı.
nurgül çok daha otantik bir tip sanki
eğreti gelinde çok güzeldi

bence bir bulut olsamda mustafanın karısını oynayan bayan oyuncu iyi olurmus adını bilmiyorum ama dizideki adı asiye

Kim ne derse desin Özgü namal cuk oturmuş delikafadulden kızın hakkını veremediği rol yok bence zemuszemus ii seçim yapılmış kaydirigubbakcemile5

özgü namalın bütün dizilerini izledim bu diziyede çok yakışmış

bende nurgül yeşilçayı çok beğeniyorum çok iyi bir oyuncu
ama
aklıma onun dışında sibel kekilli geldi benim
ben hanımın çiftliğini okumadım ve daha önceden izlemedim.çsizin anlattıklarınıza göre şöyle işveli cilveli ,seksi birisi olması lazım..yanlışmı anlamışım
sibel kekilli olabilir di diye düşünüyorum

özgü namalın oynadığı güllü karakteri 17 yaşında...özgü namal küçük gösteriyo ama 17 de göstermiyo yaaa...

yeşim ceren bozoğlu oynasaydı keşke onu seviyorum çok doktorlar dizisinin gesteposu :)) yakışmazmıydı kızlar

kim güzel oynardı bilmem ama filmi sırf özgü namal yüzünden izlemedim...
Yaptığı rolü hiç beğenmedim, filmde bir iticilik var izlemekten zevk alamadım...

Özge Borak'ı bende beyeniorum ve küçük kadınlardaki rolunun hakkını verio şuan yerimseniben
fikirlerimiz uyusuyorda neden eksi verdin ve ne icin sayğılı olmalıymışım anlamadım 3 yıldır kk dayım ve ilk defa eksi rep alıyorum ve bu kadar saçma sapan bir sey icin lmaz:lmaz: lmaz:

Son düzenleme:
arkadaşlar birde bişey dikkatimi çekti muzaffer beyin evdeki hizmetçisi vardıya daha önce izlediğim hanımın çiftliğindeki kıza çok benziyor eski versiyonundaki kıza çok benzettim oyuncuların adını hatırlyamıyorum ama birinde türkan şoray oynamıştı diğerinide o hizmetçi kıza benzettim

bence koylu tıpıne uyum saglayacak fettan bırı olmalıydı.nurgül yesılcay super olurdu ama oda yastan kaybedıyor.beren saat ve tuba buyukustun sehırlı hoppa kız rollerıne daha cok yakısıyor onlardan koylu kız olmazdı hele berenden hıc olmaz

fıkret hakanın oynadıgı zamankı versıyonunda hızmetcıyı meral orhansoy oynuyordu.gecen gazetede yazıyordu kadın artık rol bıle alamıyormus yazık eskı jenerasyon cabuk unutuluyor

özgü namal bence gayet iyi olmuş... rolünü abartılı oynamıyor çünkü zaten rolü gereği abartılı olmalı bence... 19 yaşında bir genç kız ; hırs var içinde ; ailesine karşı kızgınlık ;asilik ve aşk var içinde... haliyle hareketleri çoşkulu ... oynadığı yaşada gitmiş...

nurgül yeşilçay da çok güzel olurdu ama Güllü 19 yaşında bir kız olmasaydı...

yerimseniben
ben diziyi izlemedim açıkçası ama dün tekrarı varmış göz gezdirdim...haklısın vereliniortak
özgü namal gayet uygun role...hem tip olarak hem de yaptığı rol gayet uygun...
boyu uzun olsaydı felan demiş bazı arkadaşlar zaten romandaki karaktere uygun seçilir bütün ouncular demekki o karakterle ölçüşen boy pos olarakda bu kızdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…