- 16 Ekim 2015
- 5
- 0
- 6
- 30
- Konu Sahibi Kubrazrafth
-
7 bucuk aylik hamileyim bu ikinci hamileligim ilki kizim oldu ismini azra fatma koyduk. Simdikide erkek kaynanamdalar tutturdu bunun ismindede kayinbabamin adi olsun diye esim 3 erkek kardesler ve ilk evlenen biziz bende diyorumki sadece erkek cocuklari esim olsaydi koyardim ama arkada daha iki tane erkek cocuklari var onun isminide onlar koysun neden bu kadar israr ediyorlar anliyamiyorum lutfen akil verin esimde onlardan tarafa oluyor. Nasil ikna edebilirim onu.
Cnm ben de hamileyim bir kızım var bunun cinsiyetini henüz öğrenmedim asya beren kızımın adı ben koydum ikinci çocuğun isminde eşim karar verecek onun için bunları sorun etmeyin dünya ölümlü bırakın adını koysun ismi neki kayınpederinizin7 bucuk aylik hamileyim bu ikinci hamileligim ilki kizim oldu ismini azra fatma koyduk. Simdikide erkek kaynanamdalar tutturdu bunun ismindede kayinbabamin adi olsun diye esim 3 erkek kardesler ve ilk evlenen biziz bende diyorumki sadece erkek cocuklari esim olsaydi koyardim ama arkada daha iki tane erkek cocuklari var onun isminide onlar koysun neden bu kadar israr ediyorlar anliyamiyorum lutfen akil verin esimde onlardan tarafa oluyor. Nasil ikna edebilirim onu.
7 bucuk aylik hamileyim bu ikinci hamileligim ilki kizim oldu ismini azra fatma koyduk. Simdikide erkek kaynanamdalar tutturdu bunun ismindede kayinbabamin adi olsun diye esim 3 erkek kardesler ve ilk evlenen biziz bende diyorumki sadece erkek cocuklari esim olsaydi koyardim ama arkada daha iki tane erkek cocuklari var onun isminide onlar koysun neden bu kadar israr ediyorlar anliyamiyorum lutfen akil verin esimde onlardan tarafa oluyor. Nasil ikna edebilirim onu.
Ya ben bu yaşlı insanları anlamıyorum. Hem kaynananın adını koymuşsunuz zaten niye düşmüyorlar yakanızdan?Ya kayınpederimin adi halit bende düşündüm gönülleri olsun dedim altı ustu isim nolacak kızimda babası koydu ismini ama ben kaynanamin adını tek koyabilecegimizi söyledim o zman eşim azra fatma koydu fatma kaynanamin adi sşimdide oğlumun adını ben koyacam dedim esim bise demedi kabul etti ama bunada iste kayinpederimin de ismini koymak istiyorlar ayaz halit olsun diyorlar yani ya daha 3 tane oğlu var ailenin tek oğlu olsa koyarim yine bise demem ama iste ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?