• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar acil kafama takıldı

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
Merhabalar dün eşimin babası öğretmen onun görev yaptığı yere gittik. Eşim annesi kardeşi orda oy kullanıyor. Bende giderken bak bende oy kullanacağım ona göre gelelim dedim ( 1.5 saat uzaklıkta yer) neyse bu sabah onlar oylarını verdi. Saat 1 de Biz biraz dolascaz dediler bende rahatszdm çıkamadım evde. Saat 3 te aradım eşimi nerdesinz dedim geliyoruz dedi tamam dedim neyse bunlar 4 te geldi biz apar topar ciktik. ( kayinpederle vedalasamadik döndük. ( (sandık gorevlisiydi) Yol boyu esimle tartstk soz verip tutmadn diye kizdim. Ama yetisemedik oyumu kullanamadim. K.pederi aradım biraz bozulmuş gibiydi. Sizce benim suçum var mı ? :( eşimde diyor ki ben o saatte sırf sen sıkıldın diye döndüm oy için yetisemyecgmzi biliyordum diye. Keşke erken donmeseydik diyorum ama bi yandan da o kadar tembih ettim eşime beni yetistirmedi diye kızıyorum

Eşiniz haksız. Kendi ailesini başka zaman da görüp gezebilirdi seçim günü bugün. 1 saat erken gelse hem kaynananı görürdü hem oy kullanırdınız, saçma sapan bir sebepten oy kullanamamışsınız resmen.

Evet :( bide normalde k pederim orda tek yaşıyor. kayinvalidem lede karşı karşıya evlerimiz. Beraber k pederin yanına gittik.
Bugunde bayadir hevesi varmış orda gezdi yeşillik oralar. Bu durumda ben kötü oldum. Bide çıkarken tembih ettim bak ben oy kullancam ona göre gelin diye

Bilinclendirme sart bizim ulkeye. Oyunuzu kullanmaniz lazimdi bu kadar sacma sapan seylerden dolayi gec kalmanizin affi yok bence.

oya değil de kp mi üzüldün onu anlamadım ben

kp i niye aradın neden trip yaptığını düşündün vs vs

adamın işi başından aşkın, sen neden aradın geldik demek için mi

mesafe diyorum kısaca

eşin gereksiz bir baskınlıkta bulunmuş

oyu kullanıp dönecekti ne demek 3 e kadar gezmek vs

sen boş oy atacak olsan bile sen gideceğim oy atacağım dediysen götürecekti ya da sen evde kalacaktın o gidecekti

hem suçlu hem güçlü buna denir

oya değil de kp mi üzüldün onu anlamadım ben

kp i niye aradın neden trip yaptığını düşündün vs vs

adamın işi başından aşkın, sen neden aradın geldik demek için mi

mesafe diyorum kısaca

eşin gereksiz bir baskınlıkta bulunmuş

oyu kullanıp dönecekti ne demek 3 e kadar gezmek vs

sen boş oy atacak olsan bile sen gideceğim oy atacağım dediysen götürecekti ya da sen evde kalacaktın o gidecekti

hem suçlu hem güçlü buna denir

Oncelikle oy kullanmadigim için ve esim benim sözümü tutmadigi için üzüldüm. Sonrasindada k pedere ayıp oldu gibi düşündüm k.pederle aydan ay a görüşüyoruz o yüzden. Arama sebebimde bunun muhabbetini yapmasın diye

Oncelikle oy kullanmadigim için ve esim benim sözümü tutmadigi için üzüldüm. Sonrasindada k pedere ayıp oldu gibi düşündüm k.pederle aydan ay a görüşüyoruz o yüzden. Arama sebebimde bunun muhabbetini yapmasın diye

ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama bunun için kesseler kp i aramam yani 10 yıllık evliyim

babamı da aramam

kaldı ki sandıkta görevli hiç kimseyi biz geldik de gelirken sana veda etmedik de kusura bakma diye aramam

seçim ortamı gergin zaten, her kafadan bir ses çıkmış adam yorulmuş

sesi bozuksa vs sana değil ortamadır

bu nedenle unut bu olayı sıkma canını; bir de eşinin ailesi ile de mesafeni koru

ille aranacaksa da oğlu arasın yani

Kızması gereken sensin..

Ortada bi ayıp varsa bu kayınpederine karşı değil sana yapılmış..

Ayrıca oy kullanmamış olmak büyük vicdan azabıdır benim için..o durumda kayınpederi dusunmem

Ne bileyim kizlar hala kafama takılıyor oy kullanamamak ve sözümun dinlenmemesi
Peki o saatte çıkmayıp az daha dursa miydik apar topar çıkmak saçma olmamış dimi yetislmeyecegni bile bile

Kayınpederiniz zaten sandık görevlisiymiş. Onu görmek için gitmemişsiniz ki zaten.
Eşiniz saçmalamış. Keşke oyunuzu kullansaydınız, haftaya gitseydiniz.

Eşin sacmalamis resmen.3e kadar yeşillik gezmek ne oluyor seçim günü.
Biz kullandık oyumuzu sen kullansan ne olacak kullanmasan ne olacak der gibi.
İyi yapmışsın yetisemeyecegimi bilsem de durmam orda ben.
Adam değilsin sen der gibi hareketlere bak.
Seçim günü neyin yesilligi neyin gezmesi.

Uppss düzeltme: Eşiniz ve annesi orada oy kullanmış. Keşke siz hiç gitmeseydiniz.

Eşin sacmalamis resmen.3e kadar yeşillik gezmek ne oluyor seçim günü.
Biz kullandık oyumuzu sen kullansan ne olacak kullanmasan ne olacak der gibi.
İyi yapmışsın yetisemeyecegimi bilsem de durmam orda ben.
Adam değilsin sen der gibi hareketlere bak.
Seçim günü neyin yesilligi neyin gezmesi.

Yok bahçeye inicem yok şu bu bişeyler topliycam dedi tamam dedim erken gelmek şartıyla. Zaten o sinirle geldikleri gibi çıktık yol boyu tartstk. Sen burda durmak istemediğin için göturuyorum seni dedi bana ( halbuki alakasi yok tek sıkıntım oy kullananamak) yoksa yetisemycegmizi biliyordum dedi

Uppss düzeltme: Eşiniz ve annesi orada oy kullanmış. Keşke siz hiç gitmeseydiniz.
Israr ettiler bende kiramadim :(((

Kayınpederiniz zaten sandık görevlisiymiş. Onu görmek için gitmemişsiniz ki zaten.
Eşiniz saçmalamış. Keşke oyunuzu kullansaydınız, haftaya gitseydiniz.

Evet keşke düşündükçe sinir oluyorum. Eşimlede konuşmuyoruz suan

Back
X