Hanımlar bakar mısınız?

Kabile hayatlarının sonu ne zaman gelicek acaba sene 2019 .

Teşekkür ederim

Peki olabilir o anki ruh halime göre o şekilde yazmışım.
Teşekkür ederim yorumun için

Kessinlikle ben de öyle düşündüm
Teşekkür ederim

Birbirlerine çok bağlılar gitceğiniz yer bize ters uzak filan diolar aman ziyarete gelemeyiz gibisinden
Aman nolur gelin,cok ozleriz deseydiniz ya Allahim nolur sark gorevimizden sonra bizde bi Antalya yuzu gorsek ya Kemiklerimiz isinirdi. 9 ay kis yasiyoruz biz burda Her yer dag tas. Maviye hasrer kaldik
Gozun aydin olsun

Gözün aydın olsun.
Tam olarak ne sorduğunu anlamadım
Belki konumu anlamayan olmuştur..
Aman nolur gelin,cok ozleriz deseydiniz ya Allahim nolur sark gorevimizden sonra bizde bi Antalya yuzu gorsek ya Kemiklerimiz isinirdi. 9 ay kis yasiyoruz biz burda Her yer dag tas. Maviye hasrer kaldik
Gozun aydin olsun
Darısı başına inşallah diyeyim o zaman :)
Teşekkür ederim

Ben senin yerinde olsam eşya derdine düşmeden paçamı kurtardığıma bakardım bıkmadınız mı 7 yıldır gidin tayin yerine bulun eşyalı ev oturun

Teşekkür ediyorum yorumun için vallahi çok sabrettim

Ben senin yerinde olsam eşya derdine düşmeden paçamı kurtardığıma bakardım bıkmadınız mı 7 yıldır gidin tayin yerine bulun eşyalı ev oturun
O durumdayım vallahi kaçmak istiyorum

Uzaklaşıp rahata alışınca kimseden etkilenmeyecektir.
Biz de aile apartmanından doğuya geldik.
Eşim önce hiç sevmedi buraları ana sonra oraya gidince evim evim güzel evim diye geri dönmeye can atıyor.
Evinizi harika bir yuvaya cevirirsen emin ol kimseyi takmaz.

İnşallah yaa..

Gözünüz aydın, 7 eltili bir apartmandan kilometrelerce uzağa gitmek nasıl heyecanlandırmıştır sizi. Herkesin tatil diye gittiği yere yaşamaya gidiyorsunuz, bunu empoze edin eşinize. Hayallerinizi, heyecanınızı anlatın, 3.şahısları kulak ardı ettirebilir. Yeni evliymişsiniz bir süre çocuk düşünmeyip evliliğinize ve kendinize yatırım yapın. Kv kp zaten aile apartmanındalarmış, ayrı evde olmaları sorun olmaz ki.

Azıcık aşım ağrısız başım moduyla eşya falan gözükmez gözünüze. Evinizi çok büyük tutmayın, malum aile kalabalık hepsi bir hafta gelse yaz biter

O durumdayım vallahi kaçmak istiyorum
Ben öyle yaptım o yüzden sana da akıl veriyorum kayınvalidem in evinde 2 oda eşyam vardı yatak odası salon takımı çıkın dediler olaylıydı biraz ama olsun sonunda kendi evime çıktım kalan eşyayı borçla dertle sağdan soldan bularak yaptım şimdi onların uzagındayım aynı şehir ama iki vasıta halime çok şükür

Allah huzur mutluluk versin inşallah :)

Bizi düşünen yok demıssınız ya, sızı esınız dusunmuyor baskası neden düşünsun ki?
Sucu mukemmel kocalar da aramamak en bırıncı görev sanırım.
Anne babayla otur, yatak odanı bile gotureme, eltiler cocuklara bakmamış neymıs basedememıs cocuklar sıze kalsın falan.
Esınız sizi dusunmuyor baskaları tabiki de dusunmeyecek.

Kp ve kv icin bakici tutulabilir eger diger eltiler bakmayacaklarsa. Evde yatili kalan bakicilar var.
Evinizi ayirmaniza sevindim. Esya muhim degil, huzurunuz olsun yeter ki.

Abileri uzağa gitmesini istemiyor.. Tahinini bize yakın al diyorlar uzak ve ters olursunuz bize misafirliğinize gelemeyiz gibisinden..
uzaga gıdersenız gelır cok uzun kalırlar
ne sureklı gelebıleceklerı kadar yakın ne de geldıklerınde uzun kalmaları gerekecek kadar uzak olsun olabıldıgınce az muhattap olmanız ıcın .
en fazla 2+1 ufacık ev olsun geldıler mı hepsı bırden gelemesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…