- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Yemeği de çekzel olur be, ben pirinçli naneli yaparım bide üstüne sarımaaklı yogurt öff öff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enteresan, hiç duymadım. Yöresel bir yöntem mi?Aynen daha büyükleri olur biz ince şerit şerit dilimler kuruturuz kışın etli sararız yemede yaninda yat![]()
Çok lezzetli olur yaprak sarması gibi yöresel bilmiyorum ama yaparız bence deneyin ama tuzlayip bir bez üstüne serip kurutunEnteresan, hiç duymadım. Yöresel bir yöntem mi?
Kabaksever olarak deneyeceğim yemek projelerine yazıyorumÇok lezzetli olur yaprak sarması gibi yöresel bilmiyorum ama yaparız bence deneyin ama tuzlayip bir bez üstüne serip kurutun
Aha aha demin yedimTaptaze kabak neden zehirlesin. Hiç güleceğim yoktu![]()
Deniz kenarı gibi nemli yerdeyseniz kurumaz yalnızKabaksever olarak deneyeceğim yemek projelerine yazıyorum![]()
Tanesi 3 kg oluncaKabaga neden mantar muamelesi yapiyorsunuz?![]()
Evet öyleyim, hemde KaradenizDeniz kenarı gibi nemli yerdeyseniz kurumaz yalnız
Aynen nemden hatta bozulur küflenirDeniz kenarı gibi nemli yerdeyseniz kurumaz yalnız
O zaman denemeyin sebZe kurutmayı boşa gider sebzelerEvet öyleyim, hemde Karadeniz![]()
Kabak dediğin zaten boyle buyuk olur aslinda. Babaannemin köyde butun kabaklari bu boydaydı ve cok lezzetli olurdu kizartmasi.Tanesi 3 kg olunca![]()
Çok mantıklı bir yorumKabaga neden mantar muamelesi yapiyorsunuz?![]()