Hanımlar bakar mısınız?

gunes870

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
881
782
23
29
Merhaba hanımlar, dün beta hcg 87 çıkmıştı bugün sonucu göstermek için doktora gittim. Muayene etmedi daha bişey belli değil falan dedi hatta moralim bozuldu benim de. Karnım da regl ağrısına benzeyen ağrı var çok tedirgin oldum kaç haftalık olduğunu bile söylemedi niye bu kadar acele edip öğreniyorsunuz erkenden falan gibi cümleler kurdu. Sinir oldum.

Canim 87 dusuk bi deger kese gormek icin 2 gunde bir kan testi yaptir degerin artisina baktir 1000 leri gecince doktora git onun oncesinde onlarinda yapacak birseyleri yok

Gerçekten çok erken ogrenmissiniz kese gorunmez bu değerle

Erken gebelik testiyle öğrendim sonra kan verdim emin olmak için pazartesi tekrar kan vereceğim

Erken gebelik testiyle öğrendim sonra kan verdim emin olmak için pazartesi tekrar kan vereceğim
Canim 87 zaten gebesin demek ama daha cok kucuk 2 gunde bir kan testini tekrarla yaklasik 2 katini gecmesi lazim o zaman saglikli gebelik denebilir ama herhangi bi kan gelirse lekelenme olursa hic bekleme git doktora

Uygulamadan bakınca 4 haftalık gösteriyor ama yumurtlama günüm 15 gün önceydi zaten

Ben de her şeyden nem kapar oldum ilk gebelik kimyasal olunca
Benim de iki kimyasal gebeliğim oldu 2. Sinde adetim geçiyordu kasiklarimda çok şiddetli ağrı oluyordu acile gittim ağrılarım var dedim bir de idrar tahlili istedim yalandan yanmam oluyo falan dedim gebelik testi de yaptırdım beta HCG 22 falandı galiba ama doktor bana fazla umitlenme idrarında kan görünüyor adet olabilirsin dedi 4 gün sonra da adet gördüm zaten eğer çok korkuyorsaniz acile gidip yanmam var diyin hemde gebelik testi isteyin en azından içiniz rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…