hanımlar bana akıl verin !!!!

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
hanımlar daha öncede yazmıştım kayınvalidemle sıkıntılarımı kayınvalidemin evlenirken yardım etmediği halde borçlar yüzünden sıkıntılıyız dediğimde bana aç demesi ve evime davet edip yol parasını bana ödettirme merakını halbu ki geçinmemiz bazen bana mucize gibi geliyor Allah yardım ediyor diyorum sadece şimdi işimden 4 günlük izin aldım ve memleketime gitmeyi düşünüyorum ailem yol parasını verecek ve ailemi ziyaret edeceğim ama bir sorunum var ailemle kayınvalidem aynı memlekette sizce kayınvalide mi ziyaret etmeli miyim çok kırgınım ve yüzlerini bile görmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım

kırgınsan gitmek zorunda değilsin bence.
biraz mesafe koyarsan belki hatalarını anlarlar.

fazla kalamıycam dersin? bir yakının arabayla götürüp kapıda beklesin, mesela kuzen, enişte, dayı neyse...
nasılsınız iyimisiniz den öte gitmezsin sende..

fazla kalamıycam dersin? Bir yakının arabayla götürüp kapıda beklesin, mesela kuzen, enişte, dayı neyse...
Nasılsınız iyimisiniz den öte gitmezsin sende..

bana yine laf sokup altında kalmaktan korkuyorum bazen öyle şeyler söylüyor altında kalıp saatlerce günlerce söylediklerini düşünüyorum buyüzden sanırım gitmekten korkuyorum gidersem ve bişey derse kesinlikle tartışacağım çünkü kendisiyle

Altında kalma o zaman sende,uygun bi dille ver cevabını sen de onun canını acıt,biraz da o düşünsün günlerce.

altında kalma o zaman sende,uygun bi dille ver cevabını sen de onun canını acıt,biraz da o düşünsün günlerce.

ah verebilsem ama şimdi elime bir fırsat geçti hanımlar ben eşimle severek evlendik ve kayınvalideme bu dert oldu biz evlendiğimiz günden itibaren her gittiği yerde oğluyla konuşarak evlendiğimi anlatıyormuş şimdi görümcem biriyle konuşuyormuş facebookta gördüm sizce kayınvalideme karşı bunu kallanmalımıyım???

oğlunu kıskanmıştır belkide,tüm yaptıkları birazda ondandır belki.Erkek annelerinde var nedense bu psikoloji.
Benimde sana deek istediğim ağır ve kırıcı şeyler söylemen değil tabiki kayınvalidene,ama o senin kalbini kırmaya çalıştığında onun sözlerinden etkilendiğini ve kırıldığını belli etme,belli edersen sevindirirsin onu.

Görümcenle alakalı olarakta şuanda öyle bişey deme bence,onunda zamanı gelir,öyle bi an olurki lafı gediğine koyarsın sende. Ama şuan bianda öyle bi misilleme yapman görümcenle de aranı açabilir diye düşündüm ben :2:

kayınvalidenin eşinle konuşarak evlendiğini anlatması canını sıkıyorsa, anlatarak sende aynı duruma düşeceksin.

ayrıca severek evlenmenin nesi kötüymüş,bunu kafana takman bile yanlış.duyduğunda ne mutlu bize karşılıklı severek evlendik,sevip kavuşamayanlar var ,de

kesinlikle bu tür şeylere girme..kendisi bi şekilde öğrenir zamanı gelince..
sen kendi düzenine bak..
konuşarak anlaşarak evlenmenin nesi kötü acaba?acaba çok mu gerikafalı k.validen?

paptya hanım çok ılımlı bir hanımefendisin öncelikle çok tşkederim ama görümcemlede aram iyi değil ne yazık ki görümcem bana özendiğinden midir kıskançlıktanmıdır anlamadım benim okudum bölümü yzadı okuyor şuan ve eşimin tlf.nundan msj atmıştım kendisine ( kontörüm yoktu maddiyat malum abimin tlf.nundan ne hakla msj atarsın dedi bana ve ben abisinin nikahlı eşiyken bana sanki abisinin kapatması muamelesi yaptı inanın öyle şeyler söylediki bazen sinirden unutuyorum buyüzden onlara ders vermek istiyorum

kesinlikle bu tür şeylere girme..kendisi bi şekilde öğrenir zamanı gelince..
Sen kendi düzenine bak..
Konuşarak anlaşarak evlenmenin nesi kötü acaba?acaba çok mu gerikafalı k.validen?

bizim memlekette severek evlenmek ayıplanır severek evlenen kızlara dul muamelesi yapar erkek tarafı malesef ki buyüzden kızlarınında aynı şeyi yaptığını yüzlerine vurmak istiyorum ben severek evlendiğim için hanımlar kayınvalidem bana yatak dahi hazırlamadı ilk gece çok komikti anlat anlat bitmez hanımlar saçımı soğuk suyla yıkattılar kış günü böyle bişey duydunuz mu siz

Allah Allah gerçekten çok ilginç.
Gerçekten çok saygısız ve terbiyesiz insanlarmış. Ancak 2side yetişkin insanlar ne yazıkki,yani bundan sonra onların huylarını değiştirebilmen mümkün değil. İyisi mi sen kendini onlardan koruyup kollamaya,mümkün olduğunca uzak olmaya bakki huzurun bozulmasın.
Tabi bide burda eşinin rolü ve tutumuda önemli,ailesinin sana bu davranışları ve söyledikleri karşısında onlara nasıl bi tavır alıyo,seni ne kadar savunuyo,bunun da etkisi büyük.
Allah ıslah etsin onları,senin de yanında olsun.

ay neresiymiş bu memleket allahaşkına..
eee kızlarını okutmaya gönderecek kadar medeniler,ama sevmeye karşılar..
yazık soğuk su heee...vayyyy...
fazla muhatap olma, kafana da takma,yokmuşlar gibi davran..
ayrıca hata sende, ne demeye görümcene msj atıyorsun, bırak ne hali varsa görsün ...

sorunlar senin gördüğün önemsediğin kadar büyük-küçüktür.bukadar kaale almayın derim.o ne düşüncek bu ne düşüncek ne olacak vss.peki siz? ne düşünüyorsunuz ne yapmak stiyorsunuz içinizi ne rahatlatacak sizi ne mutlu edecekkk???

orasıda ayrı bir muamma eşim bana tavır alıyorum onlara diyor ama aradıklarından gayet şen şakrak konuşuyor bu ne perhiz diyorum bazen eşimle bugün buyüzden kavga ettik eşim tavır yaptığını söylediği halde annesi aradığında yağlı ballaı bir haldeler dengesiz dedim eşime dedi beni anlamıyorsun işte böyle hallerdeyiz allah sonumuzu hayır etsin

evet çok garip biyerdir bizim oralar küçük bir ilçe biraz medeni biraz yobaz insanlarla doludur görümcem bana nişanlıyken takmıştı kafayı daha önce eşimi benden kıskanıyordu ve keşke abim olmasaydın benimle evlenseydin dediğine dahi şahit oldum ama eşim yanlış anladığımı söyledi msj atma nedenimde kötü biri olarak anılmamk içindi ama ağzımın payını aldım malesef

bazen sorunlarla yüzleşmek en iyisidir diye düşünüyorum bazen oluyor amannnnn ne sallıyorsam cahil insanlar diyorum ama bukez altta kalmak istemiyorum

gitmek istemiyorsan gitme bence.bazen herşeyi herkesi öle çok önemsiyoruzki kendimizi yıpratıyoruz.bugun bende baya kendimi yıprattım boşaymış.o yüzden kimsenin nazını tafrasını çekme bence canın kime nasıl davranmak istiyorsa öle davran.kimse kendinden önemli değildir!!!!!

kesinlikle cok doğru...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…