kırgınsan gitmek zorunda değilsin bence.
Biraz mesafe koyarsan belki hatalarını anlarlar.
fazla kalamıycam dersin? Bir yakının arabayla götürüp kapıda beklesin, mesela kuzen, enişte, dayı neyse...
Nasılsınız iyimisiniz den öte gitmezsin sende..
altında kalma o zaman sende,uygun bi dille ver cevabını sen de onun canını acıt,biraz da o düşünsün günlerce.
ah verebilsem ama şimdi elime bir fırsat geçti hanımlar ben eşimle severek evlendik ve kayınvalideme bu dert oldu biz evlendiğimiz günden itibaren her gittiği yerde oğluyla konuşarak evlendiğimi anlatıyormuş şimdi görümcem biriyle konuşuyormuş facebookta gördüm sizce kayınvalideme karşı bunu kallanmalımıyım???
kesinlikle bu tür şeylere girme..kendisi bi şekilde öğrenir zamanı gelince..ah verebilsem ama şimdi elime bir fırsat geçti hanımlar ben eşimle severek evlendik ve kayınvalideme bu dert oldu biz evlendiğimiz günden itibaren her gittiği yerde oğluyla konuşarak evlendiğimi anlatıyormuş şimdi görümcem biriyle konuşuyormuş facebookta gördüm sizce kayınvalideme karşı bunu kallanmalımıyım???
oğlunu kıskanmıştır belkide,tüm yaptıkları birazda ondandır belki.Erkek annelerinde var nedense bu psikoloji.
Benimde sana deek istediğim ağır ve kırıcı şeyler söylemen değil tabiki kayınvalidene,ama o senin kalbini kırmaya çalıştığında onun sözlerinden etkilendiğini ve kırıldığını belli etme,belli edersen sevindirirsin onu.
Görümcenle alakalı olarakta şuanda öyle bişey deme bence,onunda zamanı gelir,öyle bi an olurki lafı gediğine koyarsın sende. Ama şuan bianda öyle bi misilleme yapman görümcenle de aranı açabilir diye düşündüm ben :2:
kesinlikle bu tür şeylere girme..kendisi bi şekilde öğrenir zamanı gelince..
Sen kendi düzenine bak..
Konuşarak anlaşarak evlenmenin nesi kötü acaba?acaba çok mu gerikafalı k.validen?
bizim memlekette severek evlenmek ayıplanır severek evlenen kızlara dul muamelesi yapar erkek tarafı malesef ki buyüzden kızlarınında aynı şeyi yaptığını yüzlerine vurmak istiyorumben severek evlendiğim için hanımlar kayınvalidem bana yatak dahi hazırlamadı ilk gece çok komikti anlat anlat bitmez hanımlar saçımı soğuk suyla yıkattılar kış günü böyle bişey duydunuz mu siz
allah allah gerçekten çok ilginç.
Gerçekten çok saygısız ve terbiyesiz insanlarmış. Ancak 2side yetişkin insanlar ne yazıkki,yani bundan sonra onların huylarını değiştirebilmen mümkün değil. Iyisi mi sen kendini onlardan koruyup kollamaya,mümkün olduğunca uzak olmaya bakki huzurun bozulmasın.
Tabi bide burda eşinin rolü ve tutumuda önemli,ailesinin sana bu davranışları ve söyledikleri karşısında onlara nasıl bi tavır alıyo,seni ne kadar savunuyo,bunun da etkisi büyük.
Allah ıslah etsin onları,senin de yanında olsun.
Ay neresiymiş bu memleket allahaşkına..
Eee kızlarını okutmaya gönderecek kadar medeniler,ama sevmeye karşılar..
Yazık soğuk su heee...vayyyy...
Fazla muhatap olma, kafana da takma,yokmuşlar gibi davran..
Ayrıca hata sende, ne demeye görümcene msj atıyorsun, bırak ne hali varsa görsün ...
sorunlar senin gördüğün önemsediğin kadar büyük-küçüktür.bukadar kaale almayın derim.o ne düşüncek bu ne düşüncek ne olacak vss.peki siz? Ne düşünüyorsunuz ne yapmak stiyorsunuz içinizi ne rahatlatacak sizi ne mutlu edecekkk???
gitmek istemiyorsan gitme bence.bazen herşeyi herkesi öle çok önemsiyoruzki kendimizi yıpratıyoruz.bugun bende baya kendimi yıprattım boşaymış.o yüzden kimsenin nazını tafrasını çekme bence canın kime nasıl davranmak istiyorsa öle davran.kimse kendinden önemli değildir!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?