Ya dimi ya? Engelle mis gibi rahatına bak. Neden tutup dallandırıyosun belli ki akrabasıyım hatta belki kızıyım. Aman bilemedimHic bir sey yapmam
Essek kadar adam. Kime mesaj atarsa atsin beni ilgilendirmez der gecerim.
Size yazan kadin da bir garipmis,engelle gec. Ne arastiriyorsun soyadinin ayni oldugu insanlari da dmden yaziyorsun,alt tarafi sosyal medya.
Kızının yerine koyuyorum kendimi de, ben babama aşırı sonır koyardım. Bi de düğünü var yakında. Myle bir vebale girmek istemiyorumBence kızıyla konuş bu durumu babasını uyarsın aksi takdirde adam bunu yapmaya devam edecek ve eşine yakalanacak o zaman sonuç daha ağır olabilir. Ama kızı uyarırsa utanır da vazgeçer belki.
Malmis kadinYa dimi ya? Engelle mis gibi rahatına bak. Neden tutup dallandırıyosun belli ki akrabasıyım hatta belki kızıyım. Aman bilemedim
Töbe töbe :)Amca azmış tam teneşirlik
Ben de aynı şwkilde düşünüyorum. En iyisi hiiiiç karışmamak ve unutmak. Ama amcanın yüzüne bakınca ne hissederim bilmemKadin da bir garipmis tanisabilir miyiz dedi diye tum sulaleye mesaj atacak herhalde. Engelle gec sanki basina bela olmus gibi..
Bence hic karisma
Ya sormayın. Aklımda temiz kal dimi, yok. Çoluğun çocuğun var instagram senin neyine. Emekli olunca boş vakti oldu heraldeYa bu yaslilardan bıktim artik. He gencecik kizlarda size kaldiydi. Bi insan hem sapik hem de mal olabilir mi ya? Sapiksin bari azicik akilli ol dimi. O da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?