Hanımlar bana bir akıl verebilir misiniz?

ipek_bal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
934
849
123
Ankara
merhabalar,
Az önce çok değişik bir şey oldu ve çok canım sıkıldı.
İnstagram dm den bir bayan mesaj attı. Hesabın gizli olduğu için istek olarak geldi ve ben normalde hiç kabul etmem. Şeytan dürttü demekki. Kabul ettim. Bana soyadımın aynı oldugu bir akrabamı sordu. Babanız mı bilmiyorum ama Bakın hanfendi beni rahatsız ediyor diye screenshot attı.
İşte sadece merhaba .... hanım, tanışalım mı gibi cümleler. Sapıklık sayılacak ya da cinsel içerikli hiçbir konuşma yok. Ben de kusura bakmayın dedim. Rahatsız olmuşsunuz engelleyşn ve başka birine mesaj atmayın lütfenn dedim. Zaten bayan da engellemiş.Çünkü bu akrabamın kıız falan da var ve onun da instagram adı aynı soyadını belirten cinsten. İyi ki diyorum bana atmış ya kızına, oğluna ya da eşine yazsaydı?
Hanımlar ben bu konuda napmalıyım? Eşi çok değer verdiğim, bir nevi annemle bir tuttugum biri. Kızı ve oğlu deseniz kardeşim sayılır. Anlık bir şeytana uyma mıdır? Çünkü düşünüyorum yani iyi bir aile babası, 55e merdiven dayamış, emekli falan. Offff. Sessiz kalmayı tercih ediyorum ben.
Siz olsanız da benim gibi sessiz mi kalırdınız bu duruma?

Bence kızıyla konuş bu durumu babasını uyarsın aksi takdirde adam bunu yapmaya devam edecek ve eşine yakalanacak o zaman sonuç daha ağır olabilir. Ama kızı uyarırsa utanır da vazgeçer belki.

Hic bir sey yapmam
Essek kadar adam. Kime mesaj atarsa atsin beni ilgilendirmez der gecerim.
Size yazan kadin da bir garipmis,engelle gec. Ne arastiriyorsun soyadinin ayni oldugu insanlari da dmden yaziyorsun,alt tarafi sosyal medya.
Ya dimi ya? Engelle mis gibi rahatına bak. Neden tutup dallandırıyosun belli ki akrabasıyım hatta belki kızıyım. Aman bilemedim

Bence kızıyla konuş bu durumu babasını uyarsın aksi takdirde adam bunu yapmaya devam edecek ve eşine yakalanacak o zaman sonuç daha ağır olabilir. Ama kızı uyarırsa utanır da vazgeçer belki.
Kızının yerine koyuyorum kendimi de, ben babama aşırı sonır koyardım. Bi de düğünü var yakında. Myle bir vebale girmek istemiyorum:(

Ya dimi ya? Engelle mis gibi rahatına bak. Neden tutup dallandırıyosun belli ki akrabasıyım hatta belki kızıyım. Aman bilemedim
Malmis kadin
Adam neyse ne
Sosyal medyada sanki herkes resmi sekilde ad soyadla yazisiyormus gibi bir havalara girmis. Iadeli taahhutlu mektup atacakmis size aslinda da yanlislikla dmden yazmis sanki

Kadin da bir garipmis tanisabilir miyiz dedi diye tum sulaleye mesaj atacak herhalde. Engelle gec sanki basina bela olmus gibi..
Bence hic karisma

Ya bu yaslilardan bıktim artik. He gencecik kizlarda size kaldiydi. Bi insan hem sapik hem de mal olabilir mi ya? Sapiksin bari azicik akilli ol dimi. O da yok.

Ya bu yaslilardan bıktim artik. He gencecik kizlarda size kaldiydi. Bi insan hem sapik hem de mal olabilir mi ya? Sapiksin bari azicik akilli ol dimi. O da yok.
Ya sormayın. Aklımda temiz kal dimi, yok. Çoluğun çocuğun var instagram senin neyine. Emekli olunca boş vakti oldu heralde

Kadından korktuğum kadar adamdan korkmadım.

Kadındaki idealist ruha bakar mısınız ya?
Gelen mesaj da “naber nasılsın tanışalım mı?”
Sen üşenme kalk aynı soyadlı kullanıcıya şikayet et. Abbbboooovvv ne vebal ama.. Çok ama çok garipsedim doğrusu. Yani savcılığa şikayet ederim de (bu seviyedeyken değil elbet, cozutursa) bunu yapamam. Kadın değişik biri.

Tabi ki karışmayın ya. Kadına da büyük harflerle BANA NE yazın.

Back
X