Anlattığım o son bayram hadisesinin olduğu gün bir olay daha oldu beni çileden çıkaran,
Ben daha önce görümcemle konuşmuştum normal doğumu istiyorum bi sıkıntı olmadığı sürece herşey normal olsun istiyorum diye, bana aaa pancarcım tabiki en sağlıklısı normal doğum falan diye bi konuşma yapmıştı,
Eve dönmeden önce görümcenin arkadaşı gelmiş bayramlaşmaya kvye cümbürcemaat oturuyoruz neyse, görümceyle arkadaşı konuşmaya başladılar benim doğum ne zaman olacak nasıl olacak falan diye, kız dedi sezeryan olur herhalde, görümcem de tabi dedi hatta ben de girerim doğuma , kız dedi mutlaka narkoz alsın, görümcem de epidural daha mantıklı dedi
Ben sanki ortamda yokum, benim doğumumu planlıyorlar, cümbürcemaat millet de bunu dinliyor, elim ayağım titredi sinirden,
Bi ara ne olduysa kız bana döndü sancısız olacak ne güzel dimi dedi, ben de "ben normal doğum düşünüyorum" dedim, nasıl ya dedi iğne olursun ama dedi "hayır ben gayet ağrılı ve acılı bir normal doğum istiyorum" dedim,
Görümce epiduralin ne olduğunu biliyor musun dedi, sanki hamile olan ben değilim mağarada yaşıyorum "biliyorum abla ve düşünmüyorum epidural falan " dedim.
Yok eskiden köylü kadınlar tarlada çalışırken öyle doğururmuş acılı falan diye dalga geçmeye kalktılar bir de, ben de evet aynen öyle eski zamankiler gb istiyorum dedim ortam buz gb oldu neyse kalktı gitti zaten misafirler. Ama bu görümcenin iki yüzlülüğü bir değil iki değil artık yetti
Hepsinden tiksindim sinsi insanlar!
Eşime yazdığım msjda bu ikili oyunları da anlattım, neymiş ablası benim iyiliğimi istiyormuş! Madem öyle düşünüyor benimle kobuşurken neden söylemiyor da elalemin yanında ilk kez duymuş gb davranıyor??