- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Aynen öyle yapacağım :)
Ararsa açmayayım diyorum saçma olur mu acaba
Inşallah canım ya hala ümitliyim geç de olsa gelebilir diyorum.Sabah da yazdım sana, sabırlı olursan bu konudan sen karlı çıkarsın.
(ay ben hiç olamam ya neyse)
eğer ki sakin olup, ne kadar keyifli zaman geçirdiğinizi abartmadan eşinize hissettirebilirseniz bence daha çok gıcık olur.
ikinci ihtimal de rahatsızlandım diyerek burnunu sürtmek.
hangisini yapabilirseniz:)
ama yine de aramasındansa gece eve döneceği planını yapın derim. Eve dönerse belki siz de uzatmadan tatlı tatlı halletmeyi denersiniz
Inşallah canım ya hala ümitliyim geç de olsa gelebilir diyorum.
Kendimi meşgul edip tv karşısında uyuyakalmam lazım
Samimi cevapların için çok teşekkür ederim canım,ay doğum yaptığımdan beri pek duygusal oldum, hamile bayanların üzülmesine hiç kıyamıyorum.
sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş.
keyiflenin az, o bebecik de keyiflensin içerilerde.
iyi geceler.
Ben de bekliyorum bakalım canım,bence gelir diye düşünüyorum inşallah
yani karısı evdeyken ne demek ailede kalmak yok artık ya
bu adamlar ailenin artık kendi karısı ve çocuğundan oluştuğunu pek idrak edemiyorlar sinir oluyorum.
e adam karın hamile evde ne olur ne olmaz nasıl huzurlu olabiliyor evinde değilken tuhaf
Aynen öyle yapacağım :)
Ararsa açmayayım diyorum saçma olur mu acaba
İyi yapmışsın boşver girme münakaşaya teşekkür ederim bu arada canımHayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Giderken uğurladım, bişey diyor musun dedi, yoo hiçbirşey demiyorum dedim.
Bişey olursa ararsın dedi, cvp vermedim. Ordan seni arayana kadar 112yi ararım daha hızlı olur diyecektim yuttum demedim. O kadar düşünüyorsan otur yanımda te ellam ya
canım noldu gece geldi mi eşinYok canım,
evde meşgale çıkartıyorum kendime
Evet canım geldi saat 1gb,canım noldu gece geldi mi eşin
Al benden de o kadarNe kendi annemde kalırım..ne eşimin annesinde..herkes evini bilecek..
Başkasının evinde rahat edemem ben..
Sızde bırakın su kalma işlerini bence
Evet canım geldi saat 1gb,
Surat on karış ters ters konuşup duruyor...
Çok bunaldım artık
olsun bak kalmamış içi rahat etmemiş üstüne gitme kendi haline bırak ne öyle zırt pırt anne evi istiyor alışsın böyle zamanla azaltır taviz verme hicEvet canım geldi saat 1gb,
Surat on karış ters ters konuşup duruyor...
Çok bunaldım artık
GÜNCEL SAYFA 4
Hanımlar ilk defa bu bölüme konu açıyorum,
Kısaca anlatmaya çalışacağım derdimi.
14 aylık evliyim kv kp e 15dk, kendi annemlere 2,5saat mesafede oturuyorum. Kv ye gidip dönerken yarım saatte bir araç varken kendi memleketime sadece belli saatlerde birkaç sefer var ve akşam 5ten sonra araç yok, gidince kalmak gerekiyor çünkü.
Evliliğimin ilk aylarından beri haftanın iki günü kv ye gidiyorduk ve mutlaka bir gece yatıya bırakıyorlardı,(kv kp koloni tipi yaşamı destekleyenlerden) ben önceleri ortada bişey olmadığı için eşim yüzünü asmasın diye ses etmedim Ama çok rahatsızdım bu durumdan.
Ramazan bayramında ilk iki gün kvdede kaldık tabi, ben eşimle konuşmuştum daha önce bayramın son günü annemlere gidelim birkaç gün de orda kalalım diye tamam dedi ama onun beni bırakıp ertesi gün dönmesi gerekiyordu çalıştığı için. (Bu arada ara tatilde rahatsız olduğum ve sonra da gebe kaldığım için bulantı vs bir senedir memleketime gitmemiştim.)
Bayramın ikinci günü eşim dedi ki yarın yavrupancarı memleketine götürecem ertesi gün geri döneceğim. Kv hemen atıldı, bana sen de dönsene ertesi gün eşinle niye kalıyorsun diye
Ben tabi dumur oldum. Nasıl yani ya dedim bir yıldır görmüyorum annemleri bir gece kalıp geri mi dönecem diye çıkıştım hala kem küm ediyor. Çok sinirlendim öyle mi dedim eşime bundan sonra evim bu kadar yakın mesefadeyken hiçbiryerde yatılı kalmayacağım diye and içtim.
Eşim de o zaman ben de sizinkilerde yatılı kalmam diye inatlaştı, ben iki durumun farklı olduğunu anlatmaya çalıştım ama yok neyse en son keyfin bilir ister kal ister kalma dedim kapandı.
KıZlar Şu anki sorunuma gelirsek
Pazar günü kvler akşam mangal tarzı birşey yapacakmış, elim gider miyiz diye sordu ben de tabi ki gideriz yemeği yer çayı içer akşama geri döneriz dedim,
Kalmayacak mıyız dedi, hyr bu konuyu zaten daha önce konuşmuştuk kararım kesin dedim.
İyi o zaman ben tek başıma giderim dedi, niye tek gidiyorsun yatıya mı kalacaksın dedim yoo dedi ee ben niye gelmiyorum dedim cvp vermedi.
Şimdi bu tavrı orda kalalım diye yapıyor eminim. Birazdan gelecek, tekrar konuşacam, yalnız gitmen doğru olmaz sonuçta onlarla aramda kavga gürültü olmadı ben gelmek istemiyorum sanırlar diye ama kocamı az biraz tanıdıysam yalnız gidecem ya da yatıya kalacaz diye şart koşacak.
Şimdi nasıl yapsam kızlar akıl verin bana...
Uzun olmuş kusura bakmayın.
Sağol canım,ben de sizi merak etmiştim.
ya boşverin onun surat asmasını.
ilk adım gayet başarılı bence, orada kalamamış siz yokken işte.
Baya geç gelmiş ama bir sonraki sefer daha erken geleceğini umalım.
Evet alışması lazım bir şekilde yoksa gidişatımız hiç iyi değil...olsun bak kalmamış içi rahat etmemiş üstüne gitme kendi haline bırak ne öyle zırt pırt anne evi istiyor alışsın böyle zamanla azaltır taviz verme hic
Gitmemeyi planlıyorum bundan sonra canım,Gitme madem ne sanarlarsa sansınlar. Eşin de kararlılığını anlamış olur böylece.
Gitmemeyi planlıyorum bundan sonra canım,
Çok anlatacak şey var ama şimdi vakit yok, bu sadece eve gidip kalma meselesi değil çok daha karmaşık... Yazacağım yeri geldikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?