- 2 Nisan 2015
- 338
- 275
- 33
- Konu Sahibi YavruPancar
-
kesinlikle kalmayınGÜNCEL SAYFA 4
Hanımlar ilk defa bu bölüme konu açıyorum,
Kısaca anlatmaya çalışacağım derdimi.
14 aylık evliyim kv kp e 15dk, kendi annemlere 2,5saat mesafede oturuyorum. Kv ye gidip dönerken yarım saatte bir araç varken kendi memleketime sadece belli saatlerde birkaç sefer var ve akşam 5ten sonra araç yok, gidince kalmak gerekiyor çünkü.
Evliliğimin ilk aylarından beri haftanın iki günü kv ye gidiyorduk ve mutlaka bir gece yatıya bırakıyorlardı,(kv kp koloni tipi yaşamı destekleyenlerden) ben önceleri ortada bişey olmadığı için eşim yüzünü asmasın diye ses etmedim Ama çok rahatsızdım bu durumdan.
Ramazan bayramında ilk iki gün kvdede kaldık tabi, ben eşimle konuşmuştum daha önce bayramın son günü annemlere gidelim birkaç gün de orda kalalım diye tamam dedi ama onun beni bırakıp ertesi gün dönmesi gerekiyordu çalıştığı için. (Bu arada ara tatilde rahatsız olduğum ve sonra da gebe kaldığım için bulantı vs bir senedir memleketime gitmemiştim.)
Bayramın ikinci günü eşim dedi ki yarın yavrupancarı memleketine götürecem ertesi gün geri döneceğim. Kv hemen atıldı, bana sen de dönsene ertesi gün eşinle niye kalıyorsun diye
Ben tabi dumur oldum. Nasıl yani ya dedim bir yıldır görmüyorum annemleri bir gece kalıp geri mi dönecem diye çıkıştım hala kem küm ediyor. Çok sinirlendim öyle mi dedim eşime bundan sonra evim bu kadar yakın mesefadeyken hiçbiryerde yatılı kalmayacağım diye and içtim.
Eşim de o zaman ben de sizinkilerde yatılı kalmam diye inatlaştı, ben iki durumun farklı olduğunu anlatmaya çalıştım ama yok neyse en son keyfin bilir ister kal ister kalma dedim kapandı.
KıZlar Şu anki sorunuma gelirsek
Pazar günü kvler akşam mangal tarzı birşey yapacakmış, elim gider miyiz diye sordu ben de tabi ki gideriz yemeği yer çayı içer akşama geri döneriz dedim,
Kalmayacak mıyız dedi, hyr bu konuyu zaten daha önce konuşmuştuk kararım kesin dedim.
İyi o zaman ben tek başıma giderim dedi, niye tek gidiyorsun yatıya mı kalacaksın dedim yoo dedi ee ben niye gelmiyorum dedim cvp vermedi.
Şimdi bu tavrı orda kalalım diye yapıyor eminim. Birazdan gelecek, tekrar konuşacam, yalnız gitmen doğru olmaz sonuçta onlarla aramda kavga gürültü olmadı ben gelmek istemiyorum sanırlar diye ama kocamı az biraz tanıdıysam yalnız gidecem ya da yatıya kalacaz diye şart koşacak.
Şimdi nasıl yapsam kızlar akıl verin bana...
Uzun olmuş kusura bakmayın.
Aynen öyle...Anladım. Tipik "ailemi yedirmem" tripleri..Bence kavga etmeden halletmeye çalış inatlaşıyorsa da bildiğini oku gitsin. Üzme kendini iki canlısın
Buğulu gözler, duygusal konuşmak falan hiç işe yaramıyor inan...Öncelikle karı-koca olarak ailelerde kalma işi çok garip.
Alıştırmışsınız üstelik.
Çocuk olup yeni düzen gelene kadar bunu sizden bekleyecekler.
Çocuk olduktan sonra yapmayın .
Sizin anneniz uzak mesafe orada kalınmasına lafım yok ama 15 dakikalık mesafe için kalmak biraz absürt.
KV biraz bulandırmış suyu , eşinizin de size destek olmayışı körüklemiş olayı.
Eşinizle buğulu gözlerle konuşun.
Konuşurken temas edin mutlaka.
Asıl canınızı neyin sıktığını anlatın.
Erkekler karşısında kuş gibi bi hatuna dayanamaz.
Ara sıra Bizans Oyunları da gerekiyor.
Yoksa erkek siz haklı bile olsanız , inat varsa burnundan kıl aldırmaz.
Tembihlenmismidir bilemem amaBuğulu gözler, duygusal konuşmak falan hiç işe yaramıyor inan...
Adam tembihlenmiş çünkü...
Bilmiyorum belki de sevmiyor beni o yüzden hiçbirşeyi kabul etmiyor... İnsan sevdiği üzülmesin kırulmasın istiyor, ben eşim üzülünce boynu bükülünce çok üzülüyorum,
Her durumda yanında olmaya çalışıyorum ama onda bi karşılığı yok iyice anladım bunu... Ben ne söylersem ters anlıyor aksini yapıyor
Düşünüyorum acaba gebe olduğum için mi böyle hissediyorum diye ama hyr evlilimizin başından beri alttan alması gereken düşünceli olması gereken adım atması gereken hep bendim...
Ben de insanım, arada desteklenmek pohpohlanmak sevildiğimi görmek istiyorum dayanamıyorum artık
Çok gücüme gidiyor ama ya tatlı tatlı anlaşmak varken ne diye savaşıp duruyoruz? Evlendik yuva kurduk , güzel güzel keyif alarak yaşamak varken sürekli evde gerilim... Kim isterki böyle ortamı?Tembihlenmismidir bilemem ama
Sana karsi gardini almis belli.
Ne diye izuluyorsun ki? Amaci seni uzup
Kendi istedigi sekle
Sokmak.
Buna izin verme.
Dittirsin gitsin.
Emin ol biz kadinlar cok seviyoruz ince dusunuyoruz ama erkekler oyle
Deyil.
Umursama
Hayatina bak.
Birlikte aile olucaz hayallerini de simdilik unut derim. Cunku senin kocan daha
Olgun deyil. Zaman lazim.
Benimki bile
Ikinci cocuktan sonra tam istedigim kivama geldi.
Dusunme zaten. Olay surda biliyormusun.Çok gücüme gidiyor ama ya tatlı tatlı anlaşmak varken ne diye savaşıp duruyoruz? Evlendik yuva kurduk , güzel güzel keyif alarak yaşamak varken sürekli evde gerilim... Kim isterki böyle ortamı?
Ben bunları anlayamıyorum gerçekten,
Artık düşünemiyorum çok yoruldum
Evet aynen dediğin gb canım,Dusunme zaten. Olay surda biliyormusun.
Sana gore evinizde birlikte aile hayati yasamak sadece ikinizin oldugu, kendi ailelerinize de haftada bir iki gorusmek
Guzel guzel anlasmak.
Ona gore ise annesigile devamli gitmek, onlarda kalmak, herbir seyi beraber yapmak
Guzel guzel gecinmek.
Iste zaten sorun burda.
Tr ye uc yilda bir geliriz, ben zaten afedersin esek gibi calisirim burda ve tum tatilimi tr ye ayiririm, gezmek
Isterim haliyle, ama esim beni cikarmaz disari. Illa annesigil kardesleride gelmeliymis, biz zaten ne diye gidiyomusu ki tr ye o zaman. Olurmusun oldururmusun. Gencligim gitti oyle. Gezemeden, evde tikilarak.
Ona gore bu guzel bir sey, adam cikmak istemiyo disari. Ama hata bende onu niklemeyip cekip gidip kendim cikicaktim. Bunu gecte olsa anladim. Zaten emin ol sonra sana ayak
Uyduruyolar. Sende haftada birkere gitmen gerekiyosa git kaynana, ama gece kalmicam diyosan da asla kalma. gerekirse kendin cik disari gece eve geri don. Sakin sakin de anlat beden boyle
Yapmak istedigini. Kusura bakma de. HuysuLuk
Yapicaktir ama
Alisacak.
Zaten konuşabildiğim zamanlarda konuşmamın teması hep bu oluyor "benim ailem sensin yuvam da burası" diyorum ama oraya bi gidip geliyor sil baştan herşey...eşine onlar kadar senin ve çocuğununda onun ailesi olduğundan bahsettinizmi ben bu kadar tölarans gösterdim ama bundan sonra böle diyip geçin bence
İnan katlanamıyorum artıkAyy uyuz herif. Erkek degil oglancik. Iyi katlaniyosun esine valla karnindaki bebege yazik ya bu kadar anaci gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?