- 26 Mart 2015
- 368
- 347
- 53
- Konu Sahibi leblebitozu_88
-
Hazır para çabuk uçar
Ama evde para bekletmekte iyi değil
Biraz daha eklenip peşinat verilse süper olurdu, kira yerine de taksitlerini öderdiniz hani..
15-20 bin civarı ödeyip geri kalanını vadeli hesaba yatırırdım.
Hem borçlar hafiflemiş olur hem de paran değerlenir. Tabi bir miktar altın almakta da fayda var.
İşte o kısmı bilemediğimden olabilirse dedimo zamanda taksitler ve kredi borcu kalıyor 1300 ayda faturalar da var o zaman geçim zor olur gibi geliyor, peşinat çıkarabilsek en azından bir evim olurdu haklısınız ama bu durumda yapamayız sanırım
Borç bankaya ise faizi vardır, ben olsam borcumu bitirirdim. Faiz miktarı borçtan düşerdi, bu daha karlı olur sanki.
İşte o kısmı bilemediğimden olabilirse dedim
Ev en mantıklı yatırım olurdu ama zor tabi, 30 kayınpeder veriyo senin ailende destek osla belki peşinat verilebilir
İlk zamanlar daha zor tabi ama eşya taksiti 1 yılda filan biter sanırım ve kredinde sabit ödemeli olursa zamlanmadan devam edecek diye aklıma geldi..
Çocuk olunca daha zor çünkü şimdi ne yapsanız kar..
2000 lira için hepsini kapamaya değmez. Altın alırdım herhalde, şöyle 6000-7000 felan düşse iyiydi2000 gibi bi indirim oluyormuş sanırım, ama para dursa o miktarı kazandırır mı acaba
2000 lira için hepsini kapamaya değmez. Altın alırdım herhalde, şöyle 6000-7000 felan düşse iyiydi
Zorunlu ihtiyaç değilse araba bencede masraf demekönümüzdeki mayıs ayında borç aylık 850 ye düşecek eşya taksiti bitince, o zaman belki bi hamle yapma fırsatımız olur, bir de eşim cimri ama canı istediğine harcıyor araba bakıp duruyor, bende şimdi oraya para gömmek istemiyorum çünkü elindekini oraya verse borçların sıkışık zamanı arabayı kaldıramaz yakıt masrafından dolayı. benim ailemin durumu hiç yok daha kendileri de kirada onlara da bişey diyemem ki üzülürler birde yapamıyoruz bi kızımıza diye. en iyisi para dursun madem biz bu düzende gidelim Allahtan bir hediye olmazsa bebek de düşünmüyorum bu ara.
Toplu parayı bır kenara koyup rutın taksıtlerımı ödemeye devam ederdım.
Tabıı taksıtlerınız sızı yormuyorsa.
ah işte beni kalbimden vurdun :) bir de işin bu kısmı var 4 ay bitti gözümüzü açtığımız yok balayı harici, iş ev ev iş aybaşı geldi kredi taksit kira fatura al sana harçlık ver bana harçlık akşam eve gel tv izle göbeğini kaşı uyu. olayımız bu :)ömür boyu borç mu ödeyeceksin canm. evliliğinin en güzel zamanlarnda borc ödemek için ne dogru dürüst gezmeye gdeceksnz ne baska bişe. yerinde olsam kesinlikle borcu kapatırım. Bi şekilde birikim yapılır daha sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?