- 26 Mart 2015
- 368
- 347
- 53
- Konu Sahibi leblebitozu_88
-
Nakiti vadeye yatırın ordan gelecek faizle borcunuzu ödeyin aydan aya.. Kaç tl ödüyorsunuz borcunuza ayda?
Nakitte tutmazdım derken, nakit olarak bankada da tutmazdım yani :)) çünkü nakitteki para her an harcanmaya meyilli oluyor. En iyisi altın, dolar falan onları ha diyince bozdurmaya kıyamıyorsun
:)
kredi ve taksit 1300, kira ve faturalar 1100
fikriniz çok güzel çok teşekkür ederim bu faiz oranlarını nasıl öğrenebilirim acaba?
Taksitleri ödemeye devam edin,25 bin tllik araba alın,kalan 5 bin tlye sana bilezik yapın. Sende fikrini söyle o ikinizin ortak parası sayılır.Merhabalar,
benim sorum şu (aslında dert mi bilmiyorum ama objektif yorumlara ihtiyaç duyuyorum çünkü ne yapacağımı ebilemedim) kp evini sattı yarı fiyatına bir ev aldı çocuklarına da pay veriyor. eşime de 30.000 vereceğini söylemiş (inşallah sözünden dönmez) ben yeni evliyim 40.000'le başladık yaklaşık 35.000 borcumuz var maaşlarımızla ödüyoruz çok şükür 5 tane de çeyrek yaptık harçlıklarımızdan arttırak. acaba parayla komple borçlarımızı kapatmak mı daha mantıklı yoksa toplu para bir daha gelmez mantığıyla hareket edip rutin ödemelere devam edip 30.000'i kenarda tutmak mı? eşimin fikri sürekli değişiyor ben de hangisi mantıklı karar veremiyorum ve aslında çok fazla da yorum yapmak istemiyorum. hani bir kez fikir oluşturup beyan edeyim o düşünsün kararını versin kafasındayım biraz. ikimizde nakit yönetimi konusunda çok bilgili değiliz, sizlerin yorumlarına ihtiyacım var. teşekkür ederim şimdiden :)
yok hiç planda yoktu biz kendimize göre yapmıştık düzenimizi ödüyoruz çok şükür, altın hesabı mı tl mi daha iyi acaba gerçi bi tanıdığın da 40 bin tl hesabında 3 senede 7bin artmış, siz senede 5 bin diyorsunuz ama onun artma oranı garanti mi yoksa piyasalara göre mi? hiç bilgim yok da
40 bin neyin borcu?
Allah sağlık versin, gerisi çalışılır ödenir :)bütün düğün ve eşya masrafları :) bide araba sattık o da masraflara çarçur oldu gitti:) ama tabi bu borcun içinde benim kyk kredim var 7000 civarı
30 bini at vadeliye toplu parayı bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?