- 19 Ağustos 2016
- 726
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Aidat125 lira mı?
Günlük oda mı kiraladınız ne yaptınız?
Otur olduğun yerde, o kirayı da bahsetme kimseye
Nazar değer
Nasılsa çalışacaksın, değil mi?Pardon 125 lira sadece aidat veriyoruz
Hayır almayacaklar.istediginiz kadar oturun dedilerNasılsa çalışacaksın, değil mi?
İş bulana kadar sık dişini,
Onlar kira almayacak mı sizden?
Tasinmazsam bu sene kirayi anca altınlarımı satarak karsilayabilirm .birikmişim yok yaniTaşındığınızda maddi olarak rahatlayacaksanız ve bu durum sürekli olarak başınıza kakılmayacaksa fırsatı değerlendirin.
Uzaktan konuşmak kolay banaHayır almayacaklar.istediginiz kadar oturun dediler
Borçları var daha kötü bir eve gidecekler burdan artan parayla bir kısmını yatiracaklar seneye falan geri gelirler mi bilmiyorum amaSize fırsat vermişler sizde değerlendirin
Anladığım kadarı ile hayır deme lüksünüz de yok gelin oturun biz taşındık dediklerine göre anlayışsız insan da değiller
Artı eksi illaki olur ama fırsatı tepmeyin bence
Kusura bakmayın da seneye geri geliyor endişesi taşıyorsanız hiç gitmeyin oturun kiranızı denkleştirip ödemeye bakınBorçları var daha kötü bir eve gidecekler burdan artan parayla bir kısmını yatiracaklar seneye falan geri gelirler mi bilmiyorum ama
Gelirlerse alt kata gelirler.2 sene gelemiceklerini söylediler ama ne kadar güvenilir bilmem seneye pat biz geliyoruz derlerse altlı altli üstlü nasıl olur bilmiyor.Kusura bakmayın da seneye geri geliyor endişesi taşıyorsanız hiç gitmeyin oturun kiranızı denkleştirip ödemeye bakın
Aynı durumdayız şu an sanirimBen olsam otururdum ev alana kadar. Bende apartmanda büyüdüm hep ama eşimin ailesinin evi müstakil şu an öyle özeniyorum ki öyle bir evim olsun diye
Evet canım. Eğer eşinin ailesi bunu abartıp evimizde bedava oturttuk sizi tarzı laflar etmezse ciddi düşün bence bunu kira ödemek kolay değilAynı durumdayız şu an sanirim
Sanmıyorum hatta bana tutup 6 ay sonra pat diye çıkın derseniz falan dedm olur mu kizim dediler.ama kaynım evlenecek olursa bilemem .öyle bedava oturttuk falan dilekleri i sanmiyotmEvet canım. Eğer eşinin ailesi bunu abartıp evimizde bedava oturttuk sizi tarzı laflar etmezse ciddi düşün bence bunu kira ödemek kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?