Hanımlar bana bir yol gösterir misiniz?

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
726
685
103
36
Merhabalar ben 2 senelik evliyim.2 senedir kirada oturuyoruz.Kayinvalidemlerin 2 katlı evi var.evlenirken gelin diğer katında oturun dediler.kabul etmedik.su an kayivalidemler taşınacaklar bir kati kiraya verecekler.diger üst kata da geçin oturun ev alana kadar dediler.2 senedir kira veriyoruz aileler yardım etmesine rağmen artık zorlamaya başladı .125 lira aidat
veriyoruz..Ben şu an calisiyorm daha doğrusu ıs bulamıyorum.
Eşim gidelim nasıl olsa annemlerde tasinacakmis .dedi ben de kabul ettim.ama yapabilirmiyim bilmiyorum.aramizda 2 sokak var.oyle semt falan değişmiyoruz.yanlis anlaşılmasın lütfen ama ben hep apartmanda büyümüş biriyim.evleri müstakil yapabilecek miyim bilmiyorum bu konuda çok tedirginim.ama gitmesek de artık karşılaamıyoruz calisamadigim içinde sesim çıkmıyor doğal olarak.

125 lira mı?
Günlük oda mı kiraladınız ne yaptınız?
Otur olduğun yerde, o kirayı da bahsetme kimseye
Nazar değer

hazır müstakil evi bulmuşun bide yapabilirmiyim diyosun. apartmanın gürültüsünden kurtalcaksın. 125 değilde 1250 falanmı acaba

Taşındığınızda maddi olarak rahatlayacaksanız ve bu durum sürekli olarak başınıza kakılmayacaksa fırsatı değerlendirin.

Hayır almayacaklar.istediginiz kadar oturun dediler
Uzaktan konuşmak kolay bana
Az aşım kaygısız başım derim.
İlişkiniz nasıl onlarla bilmeden afaki yazıyorum.
Ben kuyruğu dik tutardım, sanki hiç o ev yokmuş gibi tedbirli harcama yapıp iş bulurdum.

Size fırsat vermişler sizde değerlendirin
Anladığım kadarı ile hayır deme lüksünüz de yok gelin oturun biz taşındık dediklerine göre anlayışsız insan da değiller
Artı eksi illaki olur ama fırsatı tepmeyin bence

zaten şuan aynı semtte degil misiniz kayinvalidenizle? ha 2 sokak ötede ha 1-2 mahalle ötede ne fark eder!müstakil ev apartmandan cok daha rahat ve iyidir.benim önerim teklifi kabul etmeniz denemekten zarar gelmez.huzursuz olursanız iş bulur bulmaz tekrar çıkarsınız kiraya.

Borçları var daha kötü bir eve gidecekler burdan artan parayla bir kısmını yatiracaklar seneye falan geri gelirler mi bilmiyorum ama

Kusura bakmayın da seneye geri geliyor endişesi taşıyorsanız hiç gitmeyin oturun kiranızı denkleştirip ödemeye bakın
Gelirlerse alt kata gelirler.2 sene gelemiceklerini söylediler ama ne kadar güvenilir bilmem seneye pat biz geliyoruz derlerse altlı altli üstlü nasıl olur bilmiyor.

Ya bide gelseler ne olacak ki onlar bir adim atmış iyiliginiz icin sizde atın kendi iyiliginiz icin o arada toplarsinız kendinizi

Ben olsam otururdum ev alana kadar. Bende apartmanda büyüdüm hep ama eşimin ailesinin evi müstakil şu an öyle özeniyorum ki öyle bir evim olsun diye

Evet canım. Eğer eşinin ailesi bunu abartıp evimizde bedava oturttuk sizi tarzı laflar etmezse ciddi düşün bence bunu kira ödemek kolay değil
Sanmıyorum hatta bana tutup 6 ay sonra pat diye çıkın derseniz falan dedm olur mu kizim dediler.ama kaynım evlenecek olursa bilemem .öyle bedava oturttuk falan dilekleri i sanmiyotm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…