Hanımlar bana bir yol gösterir misiniz?

Çok zor çok bizde babalar destek oluyor ama yinede altından kalkamıyoruz.aidat falan çok yüksek gelmeye basladi

Kiranız ne kadar

Eşiniz çalışmıyor mu

Yani anladığım çocuk da yok kiraya çıkarken neden bütçenize uygun seçim yapmadınız ailelerden yardım alacak kadar kira çok lüks değil mi

Durumları kötüyse ve daha ucuz bir eve çıkacaklarsa evi size teklif etmek yerine kiraya vermeleri daha mantıklı değil mi?
Eşiniz anne-babası yokluk nedeniyle daha kötü bir evde otururken onların evinde bedava oturmayı nasıl içine sindirecek?
Konuyu ben mi anlamadım?
İşin farklı bir boyutu var da ben mi kaçırdım?

Ailesel durumlarda var işin içinde evet kaynımın bir takım sıkıntıları var.alt kati verecekleri kirayla skintilari baya azalıyor.

Kiranız ne kadar

Eşiniz çalışmıyor mu

Yani anladığım çocuk da yok kiraya çıkarken neden bütçenize uygun seçim yapmadınız ailelerden yardım alacak kadar kira çok lüks değil mi
Kiram 12 bin tek maaş çocuk yok ama yetişmiyor daha doğrusu birikim çok cüzi miktarda yaptık.

Kvdenler belli ki sizi düşünüyor. Ben varken gelmedi yokken hiç gelmesin de diyebilirdi. Ama O ben gittim siz zorlanmayın diyor. Ben olsam baştan olmaz dediysem sonuna kadar kuyruğu dik tutmaya çalışırdım. Ama hayat şartlarınızı bilmiyorum sizi düşündüren sanırım kv evi olması değil müstakil ev olması. Bence müstakil ev apartmandan iyi her anlamda

Borçları varsa neden kendileri daha kötü bir eve öıkıp üstüyle borç ödeyecekler ki? Size bedava oturun dedikleri evi kiraya verip ödesinler borçlarını! Bunu bir düşünün, sanki bu işin içinde iş varmış gibi konu sahibi!

Kayinbiraderin borçları vs var kayınvalide ödemeye çalışıyor.bu yüzden bu oturdukları evi kiraya verip kalan parayla kiraya çıkacaklar üst daireleri zaten 1 senedir boş. Nisandan döndü kayınbirader eşyaları gelmişti.simdi de o evi kiraya vermek istemiyorlar .gelen kiracı evi de eşyaları da mahveder diye siz kira ödemeyim aidat odemeyin geçin oturun üst daireye dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…