benim 5+1 haftalikken vajinal ultrasonla kese göründü 5+5 haftalikken yenidne doktora gittim kalbini duyduk..hatta doktor kalbi cok erken atmaya baslamis dedi..masallahi var bebegimin :)
endise etme 8 haftaya kadar görünmedigi olabiliyormus..biradahi randevunda görürsün insallah
o aklimiza gelen seyleri hep seytan getiriyo..unut yok et sil hepsini aklindan allah in hikmeti okadar büyük ve yüce ki insallah o yüce hikmetten bizlerde nasiplenicez...
bu arada seninle ayni hamileyiz galiba benim de bugün 6+3 hafta oldu...
Benim 7.haftada bile görülmemişti,ama aslında bebişim 6 haftalıkmış o zaman,doktor çok moralimizi bozmuştu,boş gebelik falan diye.Şu an bebeğim çok sağlıklı çok şükür,kocaman bir kız oldu,sakın moralini bozma
busem68 canım ilk önce hayırlı olsun bebeğin korkma canım benimde aynısı oldu 6 haftalıktı doktor kese var ama kalp atısı yok dedi benim 10 haftalık bebeğim karnımda ölmüştü ve ben doktor bana kalp atışı yok deyince beynimden vuruldum.vajinal baktı yine yok kalp atısı 3 gün bekledim dayanamadım baska doktora gittim 6+4 günlüktüm yine üstten göremedi bu sefer embriyoyu göremiyorum demezmi vajinal bakarsam görürüm dedi ve gördü çok sükür simdi 18 haftalığım dua et ben çok dua etmiştim.darısı basına hayırlısıyla kucagınada alırsın inşlh.
canım endişelenme normalde 6. haftada görülüyor ama birde geç döllenme ihtimali var o da sata göre 8. hafta yapıyor ama bebek 6 haftalık oluyor yani endişe etme iki üç haftaya kadar görürsün
benim 5+1 haftalikken vajinal ultrasonla kese göründü 5+5 haftalikken yenidne doktora gittim kalbini duyduk..hatta doktor kalbi cok erken atmaya baslamis dedi..masallahi var bebegimin :)
endise etme 8 haftaya kadar görünmedigi olabiliyormus..biradahi randevunda görürsün insallah
Biz de ilk ultrasonumuzda hem keseleri hem kalp atışlarımızı duymuştuk.Hemde 5+3 tü bizimki de.Doktorumuz da çok güzel olduğunu söylemişti.
Ama eğer hamilelik adet tarihine yaklaşıldığı bir zamnda gerçekleşmişse de SAT tarihine göre haftası yüksek gibi görünüp aslında daha küçük te olabiliyor bebekler,bu yüzden de kalp atışlarının ilerleyen zamanda da alamayabiliyorsunuz.Bu konuda doktorunun söylediklerini dikkate al kimseye kafanı takma canım..
ben birşey soracağım. alttan baktırmak bebeğin düşmesine yol açabileceğini söylüyorlar. o yüzden alttan bakmak istediklerinde izin vermeyin diyorlar. bu sizcede doğru mu?
bende bu pazartesi ultrasonda kendi hesabım 7+3 iken ultrasona göre 6+5günlük çıkmış ve bana dr. kese var ama bebek görünmüyor demişti. 10gün sonraya ultrasonu tekrarlamamı istemişti. benimde baya bir moralim bozulmuştu.
ama üstteki arkadaşında yazdıklarından biraz olsun moral aldım. inş bebişlerimiz bizimle olur. inşallah Rabbim onları bize bağışlar. her daim dua edelim. hayırlısı olsun canım.
ben birşey soracağım. alttan baktırmak bebeğin düşmesine yol açabileceğini söylüyorlar. o yüzden alttan bakmak istediklerinde izin vermeyin diyorlar. bu sizcede doğru mu?
bende bu pazartesi ultrasonda kendi hesabım 7+3 iken ultrasona göre 6+5günlük çıkmış ve bana dr. kese var ama bebek görünmüyor demişti. 10gün sonraya ultrasonu tekrarlamamı istemişti. benimde baya bir moralim bozulmuştu.
ama üstteki arkadaşında yazdıklarından biraz olsun moral aldım. inş bebişlerimiz bizimle olur. inşallah Rabbim onları bize bağışlar. her daim dua edelim. hayırlısı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?