Canım bizim hesabımız döllenme zamaınını tam olarak bilemediğimizden son adet tarihine göre oluyor ancak.Ama ultrasonda bebeğin ağırlık ve boyuna göre yada kesenin boyuna göre otomatik olarak teknik bir hesap çıkarıyor.Kaldı ki bir kadın doğumcu göz göre göre bebeği düşürecek bir müdahaleye girişir mi,onlar uygun görüyorsa bir bildikleri vardır.8 haftaya kadar ultrasonlar vajinal izlenebiliyor zaten,sonrasını karından yapıyorlar.Hem hamileliğinin farkında olmadan normal yolla ilişkiye bile girenler var,düşse onlarınki düşer kaydirigubbakcemile3.Yani doktordan başkasona kafayı takmamak lazım,herşeyi onlara bırak,bebeklerimiz hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla doğsunlar inşallah a.s.
benim 14.haftaya kadar doktorum hem alttan hemde karından baktı,hiç bişey olmadı...kader birazda..bence doktorlara güvenmemiz lazım...gerçi benim bi tanıdığa 4,5 aylıkken bakıp suyunu patlatmışlar ama o kadar cahil doktorlarda rast gelmez inş....
canım ben su anda 9 haftalık hamileyim.ama benimki yedi haftalıkken gözükmüştü.gerci cok kücüktü normaldende kücük ama yinede gösterdi kendini.dert etme kendine seninki demekki nazlı biraz:)
belki karından bakıldığı için görünmemiştir. ben o haftalarda gittiğimde doktor vajinal yolla bakıyordu. sonuçta kalp atışları varsa bebek te olmalı,doktor ne diyor bu konuda? istersen tekrar baktır için rahat etsin başka bir doktora da gidebilirsin.arkadaşlar 8+1 iken karından ultrasonla bebişim görünmedii normal bi durum mu?doktor boş gebelik olabilir dedı ama vajınalle bı hfta önce kalp atışlarını duyduk görülmemesi normal mi yardım edinn çok korktum ben yaa... bebişim sağlıklıdır inş..
arkadaşlar 8+1 iken karından ultrasonla bebişim görünmedii normal bi durum mu?doktor boş gebelik olabilir dedı ama vajınalle bı hfta önce kalp atışlarını duyduk görülmemesi normal mi yardım edinn çok korktum ben yaa... bebişim sağlıklıdır inş..
merhaba
benim de bebişim 6 haftalık, sadece kese gözüktü, kalp atışları için 8 gün sonra çağırdı doktor.. ama yolk sac kesesini göremedi, bu normal mi? ben çok endişelendim, çünkü 3. tüp bebek denemesinde gelen nazlı bir bebiş zaten..yolk sac kesesini göremediği için yatak istirahati verdi, az kanama da olmuştu önceden 5. haftada.. korkuyorum.. haftaya yani 7. haftada gözükür mü kalp atışları? ve bu boş gebelik nasıl birşey?
inşallah.. boş gebeliğin anlamını anladım da sebebini anlayamadım ve gerçekten korkuyorum
bana gerçekten moral verdin teşekkür ederim .. sen de zor şeyler yaşamışsın hem de gerçekten zor, ama dediğin çok doğru Allah beterinden korusun.. sağlıklı olalım da bu yeter.. tekrar sağol, moralimi gerçekten düzelttin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?