hanımlar ben mi haksızım?bana akıl verin

Almanyali1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
549
14
96
Antalya
sizce evli bi bayan sitesinde oturan vede komşusu olan bir erkekle muhabbet edebilir mi?ynai öyle uzzun uzzun değilde ortam müsaittir yada tesadüf karşılaşılmıştır yolda falan kısa bir iki cümle?o kişiyi fazla tanımasa vede eşinin o erkekle muhabbeti olmasa?ne alaka diceksiniz...heme anlatıyım...
dün gece eşim benle gece 1e kadar bu sebebten kavga edip bu ramazan ayında moralimi bozdu,bağırdı çağırdı sırf bu sebebten...oğlumu parka götürdüğümde yan salıncakta kardeşini sallayan(19)yaşındaki bi erkekle muhabbet ettim diye..ki ben anlattım ona bunu..anlatmaz olaydım..muhabbet etme sebebimde..normalde küçük kızı abisi değil,annaannesi parka götürür..o günde yanında bu erkeği görünce komşu olarak sordum sen nesi oluyorsun bu küçük kızın diye..o da abisi olduğunu,şimdiye kadar başka şehirde olduğunu ondan onu daha önce görmemmiş olduğumu söyledi...yani olay bu...ama eşime göre u terss..niye soruyormuşum..bananeymiş...falan filan...i
İkinci vaka ise yine parkadayız:)bu sefer oğlum gitti yine bizim sitede oturan genç bi erkeğin yanına banka oturdu..bende oğlumun hemen dibindeyim...çünkü çok hareketli bi çocuk vede ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyo vede cadde çok yakın parka vede oğlumun o oturduğu parka..o banka oturdu..doğal olarak bende bankın hemen yanındayım..oğlumun da niye oturduğunu bilmiyorum,bellki koşturmaktan yorulmuştu..dediğim gibi komşum olan o erkeklle de kısa bi diyalog geçti aramızda..çocuk hakkında falan...bunuda eşime anlattım...yine suçlu bendim...vay efendim ben çok meraklıymış erkeklerle muhabbete...evli bi bayana yakışmazmış sanki ben bilerek gidp onla muhabbet ediyorum...o günden itibaren beni sitemdeki o erkekten kıskanıyo..çıldırtıyo..kendi kendine koopleksli...söyletin ben mi haksızım??yapmamamam mı gerekti?çok mu rahatım?

annem der ki, erkeklerin herşeyi bilmesine gerek yok. başına dert açar..

madem kıskanç bir kocanız var ne gerek var anlatmanıza.

.

Yeme bizi simdi Almanyali :)

Esinin kiskanacagini bildigin halde anlattin degil mi?
Cunku seni kiskanmasi hosuna gidiyor:)

Ahhhh biz kadinlarrr :))

annem der ki, erkeklerin herşeyi bilmesine gerek yok. başına dert açar..

madem kıskanç bir kocanız var ne gerek var anlatmanıza.

.

haklısın niye anlatıyorsam..amaa artık akıllandım..ya ben ona güveiyorum,onunda bana güvenmesini istiyorum..akşam olduğunda birbirimze bugün neler yaşadıklarımızdan bahsederken rahat rahat anlattım nerden biliyim bu denli tepki vereceğini...evet kıskanç olduğunu ezelden biliyordum, ama bu olaylarda bu kadar tepkiyi beklemedim...bi de içimde fesatlık kötülük olsa ona anlatırmıydım??

bencede
hem biliyo hem gidip anlatıyo
ayrıca ben senin yerinde olsaydım ben gidip sormazdım sen çocuğun nesi oluyorsun diye
nesi oluyosa oluyo banane

angeldreams inan ki o da yok desem yalan olur:)))
ama adam kıskanmayı bırak bağırdı çağırdı sanki ben adamla töbe yarabbim başka bişey yapmışım gibi....bu kadarını hak etmiyorum...evet eşiminde bi kaç böyle vakası olmuştu bende belki onu canını acıtmak için biraz kıskandırmak içinde anlatmış olabilirim...ama o beni resmen aşağıladı..neymiş ben evli bayana yakışmayacak hareketlerde bulunuyomuşum...bu kadarda değil...

bu arada bana birisi sorsa sanane derim, yani bi erkek.
sevmem ben böyle muhabbetim olmayan insanlara kendimle ilgili bilgi vermeye

bencede
hem biliyo hem gidip anlatıyo
ayrıca ben senin yerinde olsaydım ben gidip sormazdım sen çocuğun nesi oluyorsun diye
nesi oluyosa oluyo banane

tamamda cnm benim yan komşumu torunu..sen sürekli annannesiyel gördüğün bi küçük kızı birden başka bi erkekle görsen yani genç bi erkekle görsen sormazmısın??bide yanına gidip sormadım yan salıncakda sallıyodu kızı..vede bende o kızı tanıyorum...ben mi çok meraklıyım acaba:))

yok, sormam.... soranlarıda sevmem

Son düzenleme:
almanyalım eşini kıskandırmak istemişsin o da kıskanmış,sorun ne o zaman? :) peki güzelmiymiş kıskanılmak

O değil de...Parkta geçen bir başka muhabbet daha anlatırsan,park yasağı gelecek gibi görünüyor:)

Ay bak benim eşimin de market muhabbetleri meşhurdur.
Şunca senedir markete giderim,daha bir muhabbete girmedim.
Eşim,marketten mutlaka anlatacak bir muhabbetle döner:)

ilk yazdıgınızı görsemm aaa evet eşin biraz abartmış derdim.

fakat su son yazdıgından sonra kanaatim degişti bu konuda..

'' ama adam kıskanmayı bırak bağırdı çağırdı'' kıskanınca adamın ne yapmasını bekliyorsun. kıskandım deyip oturmasını mı ! valla suçlu sensin. ufak tefek kıskandırmalar kıskanılmalar hos olabilir ama yok yere evliliginde huzursuzluk yaratmıssın ve kaldı ki esin o kişiye zıt bellemiş. bundan sonra rahat olacagını sanmıyorum senin...

haaaaaaaa bir de bu olayı nasıl anlattın o da var... nispet yapar gibi mi gülerek keyiflenerek. yoksa sıradan bir günden bahseder gibi mi.. onları biz bilemiyoruz..

ama bildiğim tek sey senin arandıgın

tamam cnm yani eşimi bu konularda haklı görüyorsun?baştaki soruma gelirsek:evli bi bayanın başka erkeklelrle muhabbetine?onada karşısın o zaman....

evet haklı
sanane kimin çocuğuysa, çocuğun nesi oluyorsa allah allah
evet karşıdır ama bana birşey demiyor, zaten biliyor benim konuşmadığımı, sevmiyorum çünkü.
onun arkadaşlarıyla muhabbetim var o kadar.

zaten bir daha anlatırmıyım yaaa...kaybetti bu konuda beni:)cnm bazı insnalar bazılarındna daha sosyaldir,sıcakkanlıdır..bende eşime göre öyleyim:))oda sinir olur bu huyuma ama nağpıyim yapı meselesi...tabi öyle herkesle canım cicim olmuyorum ama ortam oluncada affetmem....onun bana güvenmesi lazım

bak hala bi daha anlatırmıyım diyo
bi daha yapıcanmıki?

hayır cnm biraz tavır yapmasını beklerdim de benle bu denli kavga edeceğini beklmezdim...ben sadece ona o günümn nasıl geçtiğini anlatırken gayet nötr şeklind eanlattım..hiç bi şekilde abrtı yok...abartılcak bişey yok ki bunda..

sen anlamıyorsun
muhabbeti sen başlatmışsın, o çocuk gelip sana soru sormadı durup dururken

buna takılmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…