- Konu Sahibi Almanyali1987
-
annem der ki, erkeklerin herşeyi bilmesine gerek yok. başına dert açar..
madem kıskanç bir kocanız var ne gerek var anlatmanıza.
.
Yeme bizi simdi Almanyali :)
Esinin kiskanacagini bildigin halde anlattin degil mi?
Cunku seni kiskanmasi hosuna gidiyor:)
Ahhhh biz kadinlarrr :))
Yeme bizi simdi Almanyali :)
Esinin kiskanacagini bildigin halde anlattin degil mi?
Cunku seni kiskanmasi hosuna gidiyor:)
Ahhhh biz kadinlarrr :))
bencede
hem biliyo hem gidip anlatıyo
ayrıca ben senin yerinde olsaydım ben gidip sormazdım sen çocuğun nesi oluyorsun diye
nesi oluyosa oluyo banane
tamamda cnm benim yan komşumu torunu..sen sürekli annannesiyel gördüğün bi küçük kızı birden başka bi erkekle görsen yani genç bi erkekle görsen sormazmısın??bide yanına gidip sormadım yan salıncakda sallıyodu kızı..vede bende o kızı tanıyorum...ben mi çok meraklıyım acaba:))
tamam cnm yani eşimi bu konularda haklı görüyorsun?baştaki soruma gelirsek:evli bi bayanın başka erkeklelrle muhabbetine?onada karşısın o zaman....yok, sormam....
almanyalım eşini kıskandırmak istemişsin o da kıskanmış,sorun ne o zaman? :) peki güzelmiymiş kıskanılmak
angeldreams inan ki o da yok desem yalan olur:)))
ama adam kıskanmayı bırak bağırdı çağırdı sanki ben adamla töbe yarabbim başka bişey yapmışım gibi....bu kadarını hak etmiyorum...evet eşiminde bi kaç böyle vakası olmuştu bende belki onu canını acıtmak için biraz kıskandırmak içinde anlatmış olabilirim...ama o beni resmen aşağıladı..neymiş ben evli bayana yakışmayacak hareketlerde bulunuyomuşum...bu kadarda değil...
tamam cnm yani eşimi bu konularda haklı görüyorsun?baştaki soruma gelirsek:evli bi bayanın başka erkeklelrle muhabbetine?onada karşısın o zaman....
O değil de...Parkta geçen bir başka muhabbet daha anlatırsan,park yasağı gelecek gibi görünüyor:)
Ay bak benim eşimin de market muhabbetleri meşhurdur.
Şunca senedir markete giderim,daha bir muhabbete girmedim.
Eşim,marketten mutlaka anlatacak bir muhabbetle döner:)
zaten bir daha anlatırmıyım yaaa...kaybetti bu konuda beni:)cnm bazı insnalar bazılarındna daha sosyaldir,sıcakkanlıdır..bende eşime göre öyleyim:))oda sinir olur bu huyuma ama nağpıyim yapı meselesi...tabi öyle herkesle canım cicim olmuyorum ama ortam oluncada affetmem....onun bana güvenmesi lazım
ilk yazdıgınızı görsemm aaa evet eşin biraz abartmış derdim.
fakat su son yazdıgından sonra kanaatim degişti bu konuda..
'' ama adam kıskanmayı bırak bağırdı çağırdı'' kıskanınca adamın ne yapmasını bekliyorsun. kıskandım deyip oturmasını mı ! valla suçlu sensin. ufak tefek kıskandırmalar kıskanılmalar hos olabilir ama yok yere evliliginde huzursuzluk yaratmıssın ve kaldı ki esin o kişiye zıt bellemiş. bundan sonra rahat olacagını sanmıyorum senin...
haaaaaaaa bir de bu olayı nasıl anlattın o da var... nispet yapar gibi mi gülerek keyiflenerek. yoksa sıradan bir günden bahseder gibi mi.. onları biz bilemiyoruz..
ama bildiğim tek sey senin arandıgın
hayır cnm biraz tavır yapmasını beklerdim de benle bu denli kavga edeceğini beklmezdim...ben sadece ona o günümn nasıl geçtiğini anlatırken gayet nötr şeklind eanlattım..hiç bi şekilde abrtı yok...abartılcak bişey yok ki bunda..
bak hala bi daha anlatırmıyım diyo
bi daha yapıcanmıki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?