hanımlar ben mi haksızım?bana akıl verin

tamamda cnm asosyal mi olucaz bu dünyada...sonuçta gün içinde öyle bi ortam olur falan...illede konuşurum demiyorum...ama olur yaa selam verirsin falan markette:)komşumada mı selam veremicem yaa....bun falan anlatmamm

parkta yanındakine selam vermekle sosyal olunuyorsaaaaaaaaaaaaa ohoooooooooooo hoooooooooooooooooo yani

sen kendını bıldıkten sonra nıe konusmucan...resmen ESARET bunun adı...

bir laf vardır**ASKIM ıcın canımı verırım ozgurlugum ıcın AŞKIMI feda ederım**

tamamda cnm asosyal mi olucaz bu dünyada...sonuçta gün içinde öyle bi ortam olur falan...illede konuşurum demiyorum...ama olur yaa selam verirsin falan markette:)komşumada mı selam veremicem yaa....bun falan anlatmamm

selam veririm ama detaya girmem
ilgilendirmiyor beni çünkü
ve hiçte asosyal biri değilim

sen anlamıyorsun
muhabbeti sen başlatmışsın, o çocuk gelip sana soru sormadı durup dururken

buna takılmış olabilir

Eşimin market muhabbetlerini de düşününce...Hep kadınlar başlatmış oluyor.Genci,yaşlısı farketmiyor.

Aslında markette veya çocuk parkındaki erkekler ilginç ve sempatik geliyor sanırım.
Bir de konuşmak için zararsız görünüyorlar herhalde.
Yani başka ortamda,kafede filan gidip konuşmazsın ama kadın ortamlarında (belki de tedirgin hissetmesinler diye ) konuşuluyor.

Bu tahlilleri de az önce yazdıklarımdan sonra yaptım.

Diğer bir tahlilim de,eşim belki markete göndermiyim diye gelip bana anlatıyor:)))

bende öyle her önüme gelenle konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın..ama dediğim gibi tanıdık oluyo,çocuk tanıdık oluyo falan vs...

sen kendını bıldıkten sonra nıe konusmucan...resmen ESARET bunun adı...

bir laf vardır**ASKIM ıcın canımı verırım ozgurlugum ıcın AŞKIMI feda ederım**

esaretle ne alakası var
istersem konuşurum ama hoşuma gitmiyor konuşmak
şimdi o çocuğun kim olduğunu bilsem ne olur bilmesem ne olur
çokta tın yani

ne konuşuyo peki markettekilerle?

tamamda cnm herkes sen gibi düşünmüyor...bazı insanlar daha meraklı oluyo...bilsek yada bilmesek bize bişey getirceğinden değil yani

bende meraklıyım ama sadece ilgilendiklerime karşı, sevdiklerime karşı meraklıyım

Son düzenleme:
ben olsam bende eşime kızarım neden durup dururken soru soruyorsun diye...ayrıca sanene derim eşime ...
eşin haklı bencede..

peki senin böyle market,park vs. muhabbetin olsa eşin nasıl karşılar??

ne konuşuyo peki markettekilerle?

Son muhabbet,Kıbrıs patatesi üzerineymiş :)

Hani büyük ve kırmızı topraklı olanlar...Bir kadın neden özellikle bunları alıyorsunuz demiş.

Ondan önceki,özellikle kullandığımız bir süt markası hakkındaydı.Reyonda o markanın küçük boyu yokmuş.
Reyon görevlisini çağırıp sormuş.Yine neden o marka,büyük alsanız ne olur filan...
Böyle neden niçin,nerde kullanıyorsunuz gibi muhabbetler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…