- Konu Sahibi Almanyali1987
-
sen anlamıyorsun
muhabbeti sen başlatmışsın, o çocuk gelip sana soru sormadı durup dururken
buna takılmış olabilir
tamamda cnm asosyal mi olucaz bu dünyada...sonuçta gün içinde öyle bi ortam olur falan...illede konuşurum demiyorum...ama olur yaa selam verirsin falan markette:)komşumada mı selam veremicem yaa....bun falan anlatmamm
yanındakine değilde,komşun olunca bence selam verilmesi gerek....parkta yanındakine selam vermekle sosyal olunuyorsaaaaaaaaaaaaa ohoooooooooooo hoooooooooooooooooo yani
tamamda cnm asosyal mi olucaz bu dünyada...sonuçta gün içinde öyle bi ortam olur falan...illede konuşurum demiyorum...ama olur yaa selam verirsin falan markette:)komşumada mı selam veremicem yaa....bun falan anlatmamm
sen anlamıyorsun
muhabbeti sen başlatmışsın, o çocuk gelip sana soru sormadı durup dururken
buna takılmış olabilir
sen kendını bıldıkten sonra nıe konusmucan...resmen ESARET bunun adı...
bir laf vardır**ASKIM ıcın canımı verırım ozgurlugum ıcın AŞKIMI feda ederım**
bende öyle her önüme gelenle konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın..ama dediğim gibi tanıdık oluyo,çocuk tanıdık oluyo falan vs...Eşimin market muhabbetlerini de düşününce...Hep kadınlar başlatmış oluyor.Genci,yaşlısı farketmiyor.
Aslında markette veya çocuk parkındaki erkekler ilginç ve sempatik geliyor sanırım.
Bir de konuşmak için zararsız görünüyorlar herhalde.
Yani başka ortamda,kafede filan gidip konuşmazsın ama kadın ortamlarında (belki de tedirgin hissetmesinler diye ) konuşuluyor.
Bu tahlilleri de az önce yazdıklarımdan sonra yaptım.
Diğer bir tahlilim de,eşim belki markete göndermiyim diye gelip bana anlatıyor:)))
sen kendını bıldıkten sonra nıe konusmucan...resmen ESARET bunun adı...
bir laf vardır**ASKIM ıcın canımı verırım ozgurlugum ıcın AŞKIMI feda ederım**
bende öyle düşünüyorum..sonuçta kimseye kur yapmıyorum,seviyesiz konuşmuyorum....
tamamda cnm herkes sen gibi düşünmüyor...bazı insanlar daha meraklı oluyo...bilsek yada bilmesek bize bişey getirceğinden değil yaniesaretle ne alakası var
istersem konuşurum ama hoşuma gitmiyor konuşmak
şimdi o çocuğun kim olduğunu bilsem ne olur bilmesem ne olur
çokta tın yani
Eşimin market muhabbetlerini de düşününce...Hep kadınlar başlatmış oluyor.Genci,yaşlısı farketmiyor.
Aslında markette veya çocuk parkındaki erkekler ilginç ve sempatik geliyor sanırım.
Yani başka ortamda,kafede filan gidip konuşmazsın ama kadın ortamlarında (belki de tedirgin hissetmesinler diye ) konuşuluyor.
Diğer bir tahlilim de,eşim belki markete göndermiyim diye gelip bana anlatıyor:)))
bende öyle düşünüyorum..sonuçta kimseye kur yapmıyorum,seviyesiz konuşmuyorum....
tamamda cnm herkes sen gibi düşünmüyor...bazı insanlar daha meraklı oluyo...bilsek yada bilmesek bize bişey getirceğinden değil yani
Eşimin market muhabbetlerini de düşününce...Hep kadınlar başlatmış oluyor.Genci,yaşlısı farketmiyor.
bende meraklıyım ama sadece ilgilendiklerime karşı, sevdiklerime karşı meraklıyım
ne konuşuyo peki markettekilerle?
anlatmıcam hiç bişey..ben dersimi aldm..en basit bişeyde bile böyle benimm eşim..hemen kıskançlık tripleriBundan sonra anlatma şekerim sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?